14.1.2010

Dramatiikkaa pitsistä

Image and video hosting by TinyPic
julia_only_black via Lookbook

Taas se pitsi. Ihailin jo yksiä pitsileggingsejä tuossa hetki sitten, ja taas kuolaan vähän lisää. Juliettilla on juuri oikea viba tähän asiaan: hieman synkkää ja dramaattista, sopivasti järeitä yksityiskohtia. En kommentoi avokkaita lumihangessa. Nuo pitsiyksilöt muuten ovat Vilasta, ja niiden takareiden puoli on umpinaista kangasta. Taas yksi mielenkiintoinen yksityiskohta lisää!

Luin tuossa muuten eräs yö hieman hyppien Mary Shelleyn kirjaa Franskenstein (lue sekin ilmaiseksi Project Gutenbergin kautta!), ja se tumma tunnelma, joka tarinasta välittyi, oli jotain aivan hyytävää! Jollain tavalla juuri tällaiset asut tavoittavat pääkopassani jotain samaa fiilistä siitä tummuudesta. Vibat eivät tule välttämättä mistään menneen aikakauden jäljittelystä, vaan asun maalaamista mielikuvista, jotka toki ovat jokaiselle omanlaisensa.

Lisää kuvia Juliettin asusta voi katsella hänen blogistaan Maffashion!

Tänään muuten sitten sinne kampaajalle (haha, en edes meinannut sanoa parturi). Saa nähdä, millä tavoin kuontalo uudistuu. Kuvia saatte nähdä heti, kun suinkin ehdin! Kampaajalla ollessa minua vaivaa usein sama small-talk -taidottomuus, kuin mistä Iakin kirjoitteli: olen niitä asiakkaita, jotka mieluusti vain istuksivat hiljaa ja yrittävät vaikuttaa kiireisiltä kahden kuukauden takaisia naistenlehtiä lukiessaan... Sitten pyörittelen syyllisenä päässäni, että pitääköhän taitava kampaajani minua ihan tökerönä ja huonokäytöksisenä. Vastavuoroisesti yritän ilmaista kiitollisuuteni ja tyytyväisyyteni mahdollisimman selkeästi, ettei kampaaja luule minun olevan tyytymätön, sitä kun en nimittäin juuri koskaan tapaa kampaajan jäljiltä olla.

Palaillaan asiaan!

8 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mulla on kans noita small-talk-ongelmia kampaajalla.. Tosin edellisellä ei ollut, koska tyttö oli niin kiva ja kova puhumaan ja löydettiin sellainen yhteinen sävel. Mutta hänpä tietysti jäi Ouluun.

Pitikin muuten sulle sanoa jo eilen, että törmäsin Vilan pitsileggareihin ;) Olivat tosin täysin pitsiset, ei umpiosaa takana. Vaikka toki sekin olisi pop. Itse löysin arkistoista legginsit, joissa takaosa oli tavallista mustaa paksua stretchiä ja etuosa keinonahkaa, ne oli upeat o___O Harmikseni vain aivan liian vanhat (edesmenneen enon vaimon jäämistöä), ja tekonahan ompeleet perstuivat heti ensimmäisellä käyttökerralla :'( Eipä niitä voinut edes korjata. No, ainakin kaikki Ikean alennusmyynneissä olleet näkivät hienot pöksyni xD

Maria kirjoitti...

Kuulostaa upealta! :O Harmin paikka, että menivät rikki :/

AA:llahan muuten on kans sellaiset leggingsit, missä etuosa on läpinäyvää meshiä ja takaosa kans tuollein umpinaista kiiltoleggarijuttua. Nekin aika jännät... :P

Saraseeeni kirjoitti...

Katselin, että ainakin meidän kaupungin Seppälän alessa pyöriskeli muutamia pitsileggareita, mutta varmaan aika paikkakuntakohtaista.. : )

Prefecta kirjoitti...

Mä olen puolestani kerran istunut kampaajalla sen pari tuntia niin, ettei se mimmi sanonut sanaakaan koko aikana. Loppujen lopuksi siinä kävi niin, että oli myös leikannut mun tukasta kahden sentisn sijaan kymmenen ja mä reklamoin siitä mainiten "ilmeisesti eestiläissyntyisen kampaajan". Mun reklikseen vastattiin ja kerrottiin, että tyttö oli itse asiassa ruotsinkielinen... Se oli aika pelottava kokemus kaikenkaikkiaan... ikinä enää en mene tuppisuukampaajalle. Toisin päin se lienee "sallitumpaa"...

Ja lakatkaa kiusaamasta mua noilla pitseillä, pitsit ei vaan ole mua varten (*mumisee itsekseen aivopesuäänellä*)... ;P

Anonyymi kirjoitti...

Ootko nähnyt jo Avatarin? :) mitä pidit?

Peps kirjoitti...

Täällä ilmottautuu kanssa yks small talk-ongelmainen kampaajalla käyjä.

Ja pitsileggareista sen verran, että mä päätin vihdoin ostaa itelleni sellaiset, mutta kotiin tullessani huomasinkin ostaneeni sukkikset, vaikka siinä paketissa selkeesti luki "tights". Silti mä jotenki muotoilin sen päässäni leggingseiks. Nyt omistan sitten varmaan viidet mustat pitsisukkikset jee.

Maria kirjoitti...

En oo vielä käyny kattomas Avatarta, mutta tarkotus olis. :>

Huuh, nyt on uusi tukka, vielä kun saisi aikaiseksi yhteyden kamera -> kone -> Flickr -> blogi. ;< Palataan asiaan lähitulevaisuudesa...

Sara kirjoitti...

Mä sanon aina parturi enkä kampaaja :D Tiedän kyllä eron, mutta mun mielestä siinä ei oo mitään järkeä.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...