5.1.2010

Äänestä Maria muotiviikoille!

Minttu kertoi blogissaan pystyyn pistämästään kilpailusta, jossa voi äänestää haluamaansa muotibloggaria Tukholman muotiviikoille heti helmikuun alussa tsekkaamaan Acnen, Filippa K:n, Cheap Mondayn, Whyredin, Carin Westerin ja monien muiden syksyn ja talven 2010/11 -mallistoja! Äänestäneiden kesken arvotaan Viking Linen risteily A-luokan hytissä, joten kannattaa ehdottomasti osallistua. Kilpailun sponssaajina ovat Fashionweek by Berns ja VisitSweden.

Olen hypennyt aikaisemminkin Tukholma-rakkauttani ja kohtuullisen johdonmukaisesti myös erinnäisiä ruotsalaismerkkejä ja kyllähän te tiedätte, miten pidän erityisesti Acnesta ja Filippa K:sta - olen ihan täpinöissäni jo pelkästä ajatuksestakin!

Äänestäkää minut muotiviikoille raportoimaan tulevista mallistoista, pressitilaisuuksista ja bileistä, niin minä lupaan teille laadukasta ja kattavaa reportaasia tapahtumista, upeita kuvia paikan päältä sekä tunnelman suoraan Tukholman sydämestä!


Image and video hosting by TinyPic
Kuvaa saa täysin vapaasti käyttää, jos joku haluaa kannustaa muitakin blogissaan äänestämään minua. ;)

Äänestä Heijastuspintaa lähettämällä sähköpostia Mintulle osoitteeseen muotiviikko@gmail.com. Viestistä tulee käydä ilmi blogin nimi ja sen osoite, eli Heijastuspinta, http://www.heijastuspinta.fi.
Äänestysaikaa on perjantaihin 22. tammikuuta klo 21.00 asti!

Nyt kaikki äänestämään! Pelaamatta ei voi voittaa!

12 kommenttia :

Samuel kirjoitti...

Ihmetyttää vain vähän tuo äänestystapa, sähköpostilla ilman mitään henkilöllisyyden varmistuksia. Ihan liian helppo huijata. :( Mutta toivottavasti nyt voitto ei ole kenellekään niin tärkeä.

Prefecta kirjoitti...

Hoidettu!

Maria kirjoitti...

Samuel, nooh, olishan se mahtavaa tonne päästä, mut eipä varmaan kenenkään maailma kaadu... :) Mä luulen et ratkasun tekee kuitenkin se kellä on eniten aktiivisia äänestäjiä ;P

Prefecta, <3

Saraseeeni kirjoitti...

Pitääpä yrittää melkein muistaa äänestää tässä joskus, jotekin sähköpostin laittaminen on vaan niin "vaikeaa". Ois ollut helpompi vaan kirjoittaa johonkin sivulle ja that´s it : D

Oikeasti toivon, että sinä pääsisit sinne, ettei aina samat kasvot olisi kaikissa huippuhäppeningeissä : )

Anonyymi kirjoitti...

Kävin äänestämässä blogiasi. Pidän blogistasi koko ajan enemmän ja enemmän, varsinkin kaiken tämän indiedays-vouhotuksen keskellä! Pidä sama linja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Samma här. Pidän siitä kun et ole tuolla Indiedaysissa. Oma juttunsa se tietysti on, mutta hyvä kun et siellä ole, pitä tää :)

Maria kirjoitti...

Kiitän äänistä ja kehuista, olen otettu :) Olis kyllä kiva päästä tsekkaileen tuo. :)

Caroliina kirjoitti...

Äänestän sua ehdottomasti. 8-) Sun postauksiasi on niin mahtava lukea, varsinkin kun arvostan todella paljon kirjoitettua sanaa, mitä löytyy valitettavan harvasta blogista kunnolla. Sun kuvasikin ovat niin upeita, että sun raporttiasi muotiviikolta olisi varmasti kiva lukea.

wikke kirjoitti...

Hä, mä äänestäisin ainakin itteäni :D Voi veljet ko ois mulla ainakin sit yks ääni.

Jos pääset niin tuun matkalaukussa messiin? ;)

Maria kirjoitti...

Caroliina, kiitos :)

Wikke, hihi, katsotaan, katsotaan, aika vaikeeta varmaan tulis olemaan valitseminen, kun asiaa voi tarkastella niin tsiljoonasta näkökulmasta x). Ehkä päätyisin nostamaan lapulla hatusta x)

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi oli noin vuosi sitten ensimmöinen, jota aloin seuraamaan ja seuraan edelleen, joskin on jäänyt nykyään vähemmälle. Pidän blogistasi sen vuoksi, että täällä on myös muutakin kuin muotia(elokuva, ajan ilmiöitä, jne) ja pyritään ajattelemaan kriittisesti ja valtavirran vastaisesti. En kuitenkaan pidä siitä, että blogin kirjoittaja pyytää äänestämään itseään, vaikka varmasti paikkansa Tukholman muotiviikoilla ansaitsisikin. Muussa tapauksessa olisin äänestänyt sinua, mutta itsensä mainostuksesta en pidä.

Maria kirjoitti...

Mä taas luulen, ettei kovin moni mua keksis lennosta ekana äänestää, ellen ite yrittäis vakuuttaa muita omasta erinomaisuudestani ;P Työelämässäkin itseään pitää vähän markkinoida. En mä nyt kuitenkaan yhtä kyytiä ole itseäni mihinkään tuputtamassa. :D Mutta ei siitä toki tarvitse tykätä, jos ei vaan nappaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...