30.11.2009

Thriller in 8-bit

Kasibittinen tribuutti Michael Jacksonille, puikoissa Japanin ensimmäisiin kasibittimuusikoihin kuuluva Saitone tulkitsemassa Thrilleriä. On aika kingiä!P.s. Edellisen postauksen siipiprinttitunikasta kyselleille tiedoksi, että merkki varmistui Nansoksi! Kiitos valppaille lukijoille! ^^

Jouluisella designtorilla 2009

Designjoulutori tuli sitten katsastettua. Muut likat eivät valitettavasti päässeetkään kuka mistäkin syystä tulemaan, joten kiertelimme Jossun kanssa kaksistaan kaikenlaisesta hauskasta tavarasta pursuilevia pöytiä ja vaaterekkejä. Aikaa vierähti ihan huomaamatta melkein puolitoista tuntia väen- ja tavaranpaljoudessa. (...Ja tämän postauksen kokoamiseen taas meni lähes tunti ja siitäkin pois laskettuna kuvien siirtäminen, käsittely ja lataaminen. Huh, tästähän sais pian itelleen työn, jos vaan joku maksais ;P)

x-mas design market (27)

x-mas design market (21)
Siipiprintti on oikeastaan aika hieno. Venepääntie on myös kaunis!

x-mas design market (26)
Iloisen värisiä sukkia: Happy Socks.

x-mas design market (23)
Boxes of Surprises -joulukalenteri kumppaneineen

x-mas design market (25)

x-mas design market (24)

x-mas design market (22)
Minna Parikkaa.

x-mas design market (17)
Rivin hienoimmat ovat Heidi-saappaat, jotka kuuleman mukaan ovat erittäin hyvät jalassa.

x-mas design market (18)

x-mas design market (15)
Maria Jokela. Top-kolmosessani Muodin huipulle -sarjassa Mert Otsamon ja jo pudonneen Antti Asplundin kanssa.

x-mas design market

x-mas design market (1)
Mustissa tunikoissa luki suurin kirjaimin "REGRET".

x-mas design market (19)
Vintage Gardenin aarteita

x-mas design market (16)

x-mas design market (12)

x-mas design market (14)

x-mas design market (13)

x-mas design market (11)

x-mas design market (10)
Nämä Globe Hopen pussukat olivat hienoja - erityisesti kuumailmapalloprintti on mielikuvitusta siivittävä...

x-mas design market (2)
Lumilumilumilumilumi... Lumin nettiputiikki aukeaa 1. 12.!

x-mas design market (3)
Mhannin pitkulainen kassi oli huippuhieno. Yli 300 euron arvoinen laukku olisi lähtenyt 190 eurolla.

x-mas design market (5)
Laukkumeri...

x-mas design market (8)

x-mas design market (4)

x-mas design market (9)

x-mas design market (7)

x-mas design market (6)

x-mas design market (20)
Torilla kyllä riitti tavaraa ja väkeä! Onneksi tilaa oli kuitenkin varattu nyt enemmän kuin viime vuonna. :)

Mukaan tarttui torilta myös jotakin aivan spontaania, mutta silti hyvin tarpeellista. Olen jo ehtinyt hehkuttaa löytöäni koko päivän, esittelen sen teillekin pikapuoliin!

Kävitkö sinä joulutorilla? Nappasiko?

29.11.2009

Tutut ja turvalliset tulevat taas

Toiveeni toteutui: poronihmettelyreissulle ilmaantui sen verran kuivaa keliä, ettei hirvittänyt kulkea joissakin muissa kengissä kuin kumppareissa. Viime talvena pitkällisen haikailun jälkeen hankitut maiharintapaiset ovat aina luotettava valinta hieman epäilyttäviin keleihin, tai vaihtoehtoisesti lumen peittämisen katujen tallaamiseen. Niissä kun ei ala heti jalka palella (ja jos alkaa, niihin mahtuu villasukka) ja kumisesta pohjasta löytyy uurrekuviot, jotka pitävät jalat tiukasti kadun pinnassa kiinni.

Lisäksi nauhallisista kengistä saa irti niin scifivibat kuin hieman vanhahtavaakin fiilistä. Selkeästi tässä on kyseessä ajaton klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Hyvä niin, sanotaan ei kaikenlaisille yhden sesongin villityksille, joihin kyllästyy puolessa vuodessa tai aiemmin. (Pyrin siis suosimaan sellaisia yhden sesongin villityksiä, joista voin kuvitella tykkääväni ja käyttäväni vielä vuosia eteenpäin silloinkin, kun ne eivät enää ole erityisen in. ;> Kuka sitä pelkkiin trendeihin edes tuijottaisikaan, ei varmaan juuri kukaan. Yksittäiset poikkeukset kuitenkin sallin itselleni ja hei, klassikotkin taipuvat helposti kulloiseenkin ajan henkeen.)

Ajattomista klassikoista puheenollen, musta villatakki on myös sellainen. Samoin viime syksynä hankittu Filkan neuletakki on saanut minulta jo lukuisia hehkutuksia, mutta hehkutetaan nyt vielä vähäsen. Vuoden mittaan todella ahkerassa käytösssä (kesäkuukausia nyt lukuunottamatta) ollut, pitkä neule on ollut aikalailla vakiokamaa aina, kun on pitänyt saada asuun pihalle lähtiessä tai muuten jokin lämmin kerros. Vilukissa pärjää nollakeleihin asti pitkähihaisella + villatakilla tai -tunikalla nahkatakin alla. Villasukkahousut pääsevät samaan pelastuskategoriaan.

combat
Tunika - American Apparel, villatakki - Filippa K, leggingsit - Gina Tricot, buutsit - Vagabond Muscat, vyö - Jimmy Choo for H&M
combat (5)
combat (3)
combat (1)
combat (2)
combat (4)
combat (6)
Vasemman käteni korut: Fashionology.nl, oikean käteni korut: Lindex, H&M Men ja Kalevala koru, kynsissä Mavala: Black

Tänään ollaankin sitten tyttöjen kansssa menossa tsekkaamaan Pakkahuoone-Klubi -akselilla pidettävät designjoulumyyjäiset. Palailaan asiaan!

28.11.2009

Poro

Käytiin tänään Hervannan uudella kirppiksellä ja katsastamassa kauppakeskus Duon joulunavajaishäppeninkiä. Myöhään iltapäivällä ei tietysti enää hirveästi tapahtumaa ollut, mutta sainpas kuvattua sitä, mitä halusinkin: poroa! Hyvin hieno ja sympaattinen otus oli tämä meidän poro. Parkkeerattu siihen hienosti parkkiruutuun siksi aikaa, kun joulupukki pakkasi kamoja pakuunsa (ja jota pieni poika tuijotti turvallisen välimatkan päästä silmät sepposellaan). Aiemmin päivällä tarjolla olisi ollut myös pulkka-ajelua, mutta siihen varmaan olisi allekirjoittanut ollut jo vähän liian iso... :( Pitäisi kyllä vielä joskus käydä Lapissa ihmettelemässä maisemia ja tunnelmia. Ja poroja.

poro
poro (2)
poro (1)
poro (3)

Muutama kaunis asia

Kauniiden asioden katselusta on hankala saada tarpeekseen...

prettings (2)
Korut Fashionology.nl (lähikuvia jo ehdittiin kertaalleen toivoa, nyt niitä sitten on enemmän kuin tarpeeksi ;> Olen vähän liiankin rakastunut noihin, älkää ihmetelkö, jos nuo samat killuttimet löytyvät kaulastani vastaisuudessa joka päivä!)
prettings (1)
Piikkikoru Fashionology, niittiranneke Lindex, loput metallit ja nahat H&M
prettings
Vanha Kalevala korun käärmesormuskin pääsi animalistisen korukavalkaadin jatkoksi, kun sen vihdoin sain Kalevan kätköistä taas käsiini. Hyvin sympaattinen otus. Ikuinen klassikko. Asui sormessani yläasteella ja lukiossa.

prettings (3)
Peilikuva ilman meikkiä. Tällänen mä olen. Ei ole mitään ongelmia lähteä kauppaan naturellina, toisaalta joskus kotipäivinäkin meikkaan ja tuijotan onnessani piristynyttä peilikuvaani. Suvussa kulkevia geneettisiä piirteitä: hieman ulkoneva suunalue, ylähuuli ja silmäpussit. Mummulla on kaikki samat piirteet.

Voisko toi sade tuolla pihalla ihan vaihteen vuoks hellittää? Olis kiva taas välillä kuvata ulkonakin, mutta eihän tonne märkään vapaaehtosesti lähde kirveelläkään. Olis myös kiva taas voida laittaa jalkaansa vaihteen vuoksi muutakin kuin kumpparit. Vaikka ne ovatkin hienot, ne ei silti ole se inspaavin jalkineratkaisu. Vaan pitää kai olla onnellinen, ettei vielä ole niitä viikkokaupalla kestäviä räntäkelejä...

Mutta jeah, sainpas sen Pilgrim-tittelin. ^^

27.11.2009

Possujen perjantai

Haa, viimeinkin sain metsästettyä sekä dwarf paladinin, että ne samperin kalkkunat! :D Nyt voikin siirtyä siihen perjantaimässyosioon, eli:

bought (1)
bought (3)
bought (4)
bought (5)
bought (6)
(Tätä mässäilen vastapestyissä hiuksissa)
bought (2)
Viineissä suosimme eteläamerikkalaisia, voimakkaita punkkuja. Malbec on ollut ihan pop rypäle, nyt kierrossa on Carmenéreen tutustuminen.

Päällä liikenteessä ollessa oli American Apparelin neulemekko (aikainen joululahja sekin, krhm), scifileggingsit (jotka nyt sitten kuvasta jäivät uupumaan) ja ihanuuskorut!

bought (7)
bought

Mukavan rentouttavaa viikonloppua! ^^ Tää menee nyt hommaamaan sen Pilgrim-tittelin, vihdoin ja viimein....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...