31.10.2009

Ei Halloween

Haijjah! Tämä päivä menee juhlahumussa (Ei kuitenkaan Halloween-pöhnässä, vaikka tämä uusi krääsäjuhla onkin Suomeen tehokkaasti rantautumassa. Tunnelma ja idea kiva, krääsyys plääh. Mä menen siis lokakuisiin pikkujouluihin.), joten pysykää pöksyissänne: kommenttien tarkastaminen tulee kyseeseen, kunhan juhlinnoista selvitään! Oikeastaan ongelma on mulla pysyä pöksyissäni, niin hurjasti tätä päivää on yhdessä porukalla suunniteltu! ^^

Sillä aikaa voitte tsekata pari mielenkiintoista uutista:
* Huumepolitiikkaa kritisoinut asiantuntija erotettiin Britanniassa. Väärä näkemys, vaikka se perustuisi tutkittuunkin tietoon, ei näemmä politiikassa käy laatuunsa. Eihän nyt sovi lausua ääneen, että ainakin joillain kriteereillä tarkasteltuna alkoholi ja tupakka ovat itse asiassa vaarallisempia, kuin LSD tai ekstaasi. Tsek myös Timen artikkeli siitä, mitä Portugalissa tapahtui, kun huumeiden käyttö dekriminalisoitiin. Joo, ihan oikeesti, ne käytännössä laillistettiin.

* Jäi ilman naisia - haastaa Axen oikeuteen. Tseh, no kyllähän mainokset ihan katteettomia lupauksia tuppaa antamaan, se on selvä. Tulee mieleen se eräskin pärstävoide, joka muka vaikuttaa geeneihin, ehh.

* Kysely: Enemmistö helpottaisi elinsiirtoja. Olis ihan aiheellista. Ihmisiltä löytyy kyllä halua luovuttaa elimensä kuolemansa jälkeen eteenpäin, mutta silti elinluovutustestamentin tai kudosluovutuskortin täyttää vain osa. Hirvittävää haaskausta, jos ihminen kuolee siksi, ettei hänelle voitu siirtää uutta elintä, koska ihmiset eivät allekirjoita korttia! Jos ajattelet, ettei kukaan elimiäsi tai kudoksiasi haluaisi kuitenkaan, niin mitä jos antaisitkin lääkärin tehdä sen päätöksen sitten aikanaan? Ei kukaan ole läpeensä mätä. :)

Oikein hauskaa ja rentouttavaa lauantaita! ^^

30.10.2009

Susipaita

Pukeutumiseni viime päivinä on ollut hyvin yksinkertaista ja kunnianhimotonta: mielessä siintää lähinnä huomisen pikkujoulubileet ja kokonainen päivä huippujen tyyppien kanssa. Ratkaisin lopulta myös pukeutumiongelmani, ja olenkin asuuni aika tyytyväinen.. Tästä lisää siis myöhemmin, näette sitten! ;)

Eilen kuitenkin piipahtelin ihmisten ilmoilla hankkimassa nyyttikestipikkujouluihin ruokatarpeita ja asuani ajatellen uudet sukkahousut näppärästi rikkomieni tilalle. Aika kauan ne lähikaupasta ostetut Pirkat kestivät käytössä, hankin ne tyyliin viime keväänä! Toisaalta käyttöä niille on ollut aika vähän ja allekirjoittanut on muutenkin ylivarovainen aina vaatteiden kanssa. Päällä rohmuamisreissulla seuraavaa:

simple wolf tee3

simple wolf tee2

simple wolf tee1
Nahkatakki - JSFN, susipaita - Silja Line Tax Free, villatakki - Filippa K, farkkuleggingsit - Pieces, saappaat - Vagabond

Mukavaa perjantai-iltapäivää kaikille, ja muistakaa, että huomenna kaupat on kiinni!

Pääsymaksu kirppikselle?

Ahhahaha, oikeesti. Rhian blogissta bongasin uutisen, joka on mennyt multa ihan ohi. Radiokirppis harkitsee sisäänpääsymaksun käyttöönottoa asiakkailleen. Joo terve vaan, en kyllä kävis siellä enää, silläpä ratkaisisivat tosiaankin tämän jono-ongelman. Kai tää on joku aprillipila? Lokakuussa?

29.10.2009

Olkatoppaus

rebel in a dressing room1

Vakuutuin, että korostetun topatut ja muotoillut olkapäät voivat todellakin näyttää hyvältä myös minun päälläni. Ei hätää, kuvasin sovituskoppeiluani ruuhka-ajan ulkopuolella, GT:n koppirivistöt paistoivat tyhjyyttään. :)

Kyseessä on muuten juuri se mekko, jonka ompelemukset edessä olivat jo kaupassa purkautumassa. En erityisesti ole vakuuttunut Gina Tricotin t-paitoja monimutkaisempien vaatekappaleiden kestävyydestä joitakin leggingsejä ja farkkusellaisia lukuunottamatta, mutta olen aina toiveikas. Tällaiset tapaukset kuitenkin tekevät useimmista vaatteista aika... luotaansatyöntäviä. Ne ompeleet siis repsotti jo siitä, että ihmiset ovat vain korkeintaan sovittaneet vaatetta päälleen! Ajattelin käyttää vaatetta kuitenkin pidempään kuin sen yksi tai kolme kertaa (olen rakkaimpien vaatteideni himokuluttaja, kyllä te tiedätte), joten kaikenlaisten saumojen sun muiden sietäisi kestävän väääähäsen tätä pidempään.

Mutta tulipa siitä kuitenkin todettua se, että olkatoppaukset paidassa tai mekossa tosiaan voivat olla hyvin puoleensavetävät. ^^ Ei hyvää ilman pahaa. Tai pahaa ilman hyvää.

rebel in a dressing room2
Mekko - Gina Tricot

Heihei, muistakaas tsekata Bubblen loistavan synkkä arvonta!

P.s. Hesarissa on nyt kiinnostava artikkeli burkaa testanneen naistoimittajan kokemuksista.

28.10.2009

"...Trim the sails and roam the sea!"

Monkey Island -fanboyt ja -tytöt kuulolle, tässä on aivan loistava parodia eräästä varsin tutusta merirosvobiisistä...Ken on onnistunut olemaan niin epäsivistynyt, ettei tiedä mistä alkuperäinen versio on peräisin, niin alla oleva video Monkey Island 3:sta selventänee... Ikiklassikko! I Pirate I was meant to be... Onpa muuten samalla myös hyvä esimerkki pelistä tai pelisarjasta, jossa tarinankerronta on niin oivallista, että se on jo käytännössä interaktiivinen elokuva tai jatkosarja!

Painava

Nytnytnytnyt kyllä alkaa näyttää ranteet siltä, miltä haluankin niiden näyttävän! ^^ Vielä piiikkasen mahtuis kyllä lisää metallia ja nahkaa ja ties mitä... Sopivasti överi on juuri sopivasti. Vapiskaa, kasari-Madonnat ja Katet!

Paras puoli terminaattorinteräksisissä ranteissa on se, että ne sopivat aivan loistavasti yksinkertaiseen tyyliin. Näin päheä yksityiskohta ei muita koruja tai katseenkääntäjiä pahemmin kaipaa, joskin suunnittelin kääntäväni konseptista juhla-asun ripustamalla ranteideni lisäksi myös kaulaan kasan raskasta metallia... Ellen sitten tunge kaulaketjujakin ranteisiini. Hmm-hmm. Lauantaina in action.

treasures1
Niittiranneke - Lindex, kivikoru - H&M, kaikki muu H&M Men
treasures2

Behold, kuvissa myös ensimmäinen H&M:n naisten osastolta löytynyt metallisuus. Mustat muovinpalat teräksen värisessä kehikossaan ovat sopivasti gootahtavaa, ketjuihin yhdistettynä lähentelee jo scifigoottia. Siis sen lisäksi, että näyttää vaan niin törkeän hyvältä.

27.10.2009

Musiikki ei kuole

Uusimmasta Voimasta tuli bongattua perusasiat taas kertaalleen hyvin tiivistävä artikkeli: Piratismi - artistin onni, kirjoittanut Seppo Uimonen (vaikkei kirjoittajan nimeä nettiarkiston jutussa jostain syystä mainittakaan).

Dear Lily -biisin linjoilla jatketaan ja kerrotaan kansalle, miksi ylipäätään piraattiliikkeitä on: kopiointi EI ole varastamista (vaikka PMMP:n Mira niin tietämättömänä ja levypohatat rahanahneina väittäisivätkin, ken ei usko tai asiaa vain ymmärrä, tutkikoot vaikka lakikirjaa ja huomatkoot, että tekijänoikeusrötökset ja näpistykset/varkaudet ovat sielläkin aivan eri rikoksia, sen huomion tekeminen jo riittää), piratismi voi hyvinkin olla artistille hyödyllinen asia eikä Teosto ole mikään köyhän taiteilijan pelastus ja elättäjä, vaikka sellaista kuvaa antipiraatit aina haluavatkin maalailla. Artisti saa levymyynnistä aivan olemattoman summan rahaa, sillä ei varsinkaan pieni taiteilija itseään elätä. 20 euron levystä artisti saa alle kaksi euroa. Voisin olla valmis maksamaan sen kaksi euroa ja jopa vähäsen enemmänkin suhteellisen huolettomasti (mieluiten artistille itselleen), sen sijaan 20 euroa on jo sellainen sijoitus, että sitä pitää jo harkita.

Jotkut väittävät, että epäkaupallisen kopioinnin vapauttaminen laskisi levymyyntiä. Vaikka tämä pitäisikin paikkansa (ei ole mitenkään kiistatonta, että näin olisi), niin älkää suotta olko huolissanne: maailmassa on kyllä niin paljon musiikkia ja ihmisiä, jotka ovat sitä valmiita vaikka ilmaiseksi tekemään, ettei meillä ole pelkoa musiikin tai viihdekulttuurin katoamisesta ja häviämisestä. Maailmassa on enemmän viihdettä kuin yksi ihminen pystyy elinaikanaan kuluttamaan, vaikka kukaan ei enää koskaan ikinä sitä meille lisää tuottaisi (ja kuka tollaseen kauhukuvaan edes uskoo, höhö). Toisaalta nykyajan liukuhihnaviihdetuotantoa katsomalla täytyy sanoa, ettei minua henkilökohtaisesti edes hirveästi haittaisi, vaikka siellä jokunen yhden tai kahden popin (pebankeikutus?)ihme jäisikin rannalle surkeana ruikuttamaan. Sori, ei kaikista nyt vain ole musiikkiviihdyttäjiksi (tai lääkäreiksi, tai tutkijoiksi, tai opettajiksi).

Jos artistilla todella on ihmisille jotain annettavaa, siihen ei tarvita suuria markkinakoneistoja tai ahneita levypuljuja kriminalisoimaan merkittävää väestönosaa: kyllä hyvät asiat leviävät ihmisten keskuudessa kuin kulovalkea (kiitos Internetin), ja ihmiset, joita on kosketettu, haluavat antaa vastineeksi jotain takaisin. Siinä olis rahasauma, löytyykö ottajia? Jos taas ei juttu ota tuulta mitenkään alleen, niin olisiko aika ottaa vihjeestä vaari ja yksinkertaisesti tehdä jotain muuta?

Ja hei, muistetaan edelleen myös ne elämän realiteetit: tiedostonjakaminen on tullut jäädäkseen, piste. -.- Siitä lähdetään. Mut lukeaa myös se alussa linkkaamani artikkeli.

P.s. Ja ei, kukaan ei edelleenkään ole vaatimassa, että kenenkään pitäisi tehdä töitä ilman palkkaa. Kritiikin kohteena ovat aina nykyiset liiketoimintamallit ja lainsäädäntö.

Huom! 200 ja rapian viestin jälkeen Blogger on tainnut tässä kommenttiboksiformaatissa seota, eivätkä uudet julkaistut viestit näy, ainakaan minulle, suoraan kommenttiosiossa. Atom-feedissä uusimmat kommentit ovat edelleen luettavissa. Bloggerin ylläpito on tietoinen ongelmasta.
Kommenttilomakkeen formaatti vaihdettu (daa), kommentit näkyvät nyt kahdella sivulla.

Aistihaaste

Sain Marilta aistimushaasteen!
TUNNUSTUKSEEN kuuluu haaste ja se kuuluu näin:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

1. Näkö
Olen ajatellut jo pitkään, että näkö on minulle kenties aisteistani kaikista oleellisin ja tärkein. Elän niin paljon visuaalisuuden, kuvien, kuvaamisen, kauniiden asioiden katselun ja ihailun, visuaalisten elämysten kautta, että näköaistin menettäminen on minulle ajatuksena hyvin lähellä kuolemaa. Tiedän, että varmaan ennenpitkää sopeutuisin jotenkin ja löytäisin uusia tapoja elää ympäristössäni, mutta kukapa sellaista vapaaehtoisestikaan kohdalleen haluaisi?

2. Kuulo
Toisin kuin näön kohdalla, minun on melkeinpä hankala keksiä asioita, joissa kuulon menettäminen olisi minulle muuta kuin jonkintason ärsytys ja haaste. En kuuntele hirvittävän paljoa musiikkia, vaikka hyvästä musiikista ja tanssimisesta nautinkin, ja olen jo muksuna tottunut katselemaan elokuvia lähes tai kokonaan ilman ääntä, yömyöhään salaa oman peiton alta. En useinkaan kuule, mitä ympärilläni tapahtuu, sillä olen niin uppoutunut tekemiseeni ja suljen äänet ikään kuin kokonaan pois päästäni. Tästä seuraa toisinaan varsin ikäviä tilanteita, kun mies kommentoi tai puhuu jotakin, ja aina en sitten vain kuule tai kuuntele...

Toisaalta taas esimerkiksi englanninkielen hyvä ääntämiseni ja ylipäätään kykyni puhua kyseistä kieltä on peräisin ihan kokonaan elokuvista kuullusta ja matkitusta (mitä siellä koulussa muka tästä oppii, ei tasan mitään). Saatoin katsoa ja kuunnella samoja elokuvia uudestaan ja uudestaan, ja toistin perässä mahdollisimman samoilla äänenpainoilla ja kielenkäänteillä, ja omaksuinpa jopa merkityksetkin, kiitos tekstityksen. Tästä taidosta taas on ollut paljon iloa matkoilla ja ulkomaisia ihmisiä kohdatessa. Kenties kuulo onkin tärkeämpi, kuin osaan kuvitellakaan...

3. Tunto
Osaan kuvitella vielä sokeutumistakin pahemman asian: halvaantumisen. Jos ruumiistani menisi kaikki tunto, enkä voisi liikkua, minun on oikeasti hyvin hankala kuvitella miten ihmeessä voisin muka elää millään tavalla mielekästä ja elämisen arvoista elämää. Tulevaisuus onneksi tuo toivoa: ajatuksen voimalla toimivat tietokoneet saattavat olla jo lähitulevaisuuttaa ja kunhan kantasolututkimukset edistyvät, voi koko halvaantuminen olla vain akuutti tila, josta parannutaan. Vaan koska toistaiseksi en näe valoa kuvitteellisen tunnelini päässä, pelkään lähes hysteerisesti halvaantumista ja kaikkia niskoihin kohdistuvia kiputiloja ja vammoja. Itse asiassa, nyt alkoi tässä selkää kyllä kolottaa aika ikävästi, onkohan siellä nikamat vääntäytymässä valmiina katkaisemaan selkäytimeni... Ai mikä itsesuggestoiva luulosairas hullu? Voin sanoa, että elokuva Meri sisälläni oli tämän ilmiön takia fyysisesti tuskallista katsottavaa.

4. Haju
Olen aika herkkä hajuille. Erityisesti ruokien hajuille. Erityisen erityisesti kamalien ruokien hajuille. Kerran lentokoneessa matkustaessani lämmitettävät mikroruuat haisivat aika lähellä paikkaani, ja lemu oli jotain ihan hirvittävää. Tätä sitten piti kestää hyvän tovin, joka meni lämmittelyssä, ja sitten vielä niin kauan, että ihmiset ympärillä saivat syötyä tämän hirvittävän löyhkäävän ruuan. Toisella kertaa olimme menossa bussilla luokkaretkelle, ja koko bussi löyhkäsi sisältä kaikenlaisilta sipseiltä - juustosnackeilta, Pringleseiltä, grillimaustetuilta ja valkosipulikermaviilisipseiltä. Kun tähän yhdistää matkapahoinvoinnin, ei lopputuloksena fiilis ole kovin vahva.

Aurajuusto haisee minun nenääni sukkahieltä.

5. Kuudes aisti
Päässäni alkaa aina sumista, kun ihmiset höpisevät mukamas kyvyistään nähdä enneunia tai ennustaa sitä tai tätä epämääräistä tahi nähdä haamuja kännissä tai aistia joku, jonka nimi on Pete, Petteri, Petri, Pekka, Pirkko, Pera, Peetu, Patu, Porkkana, Pöllönaama tai "ainakin jotain sinne päin". Siedän vielä helposti sen, että joku nimeää kuudenneksi aistiksi sen, että ajattelee parhaan kaverinsa kanssa yhtä aikaa samaa telkkarisarjaa, jota he molemmat fanaattisesti seuraavat ja fanittavat ja josta mesettävät yömyöhään, mutta jenkkimalliin kun aletaan sukulaisiaan surevilta ihmisiltä nyhtää suuria summia rahaa sepityksistä siitä, miten kuolleen äidin kanssa joskus riideltiin ja joskus taas ei (ja tämä muka tiedetään koska kuollut äiti muka mumisee meedion korvaan jotakin mistä ei oikein meediokaan meinaa saada selvää), mun päässäni alkaa kihistä, suhista ja raivo kehittyä. Jännästi niistä poronkiveksistä ei kuitenkaan seuraavan viikon lottonumeroja näe. -.-

En heitä nyt haastetta tällä kertaa eteenpäin, mutta sen saavat toki tehdä kaikki halukkaat! ^^

Röyhelö

Eilen puin päälleni kaapista vastaan möyrineen paidan, jota minun on ollutkin tarkoitus käyttää tässä näin syksymmällä. Nooralta perityssä topissa on jännittäviä, suorastaan veistoksellisia yksityiskohtia rinnalle ommeltuna ja hihansuissa samasta matskusta jännittävät siivekkeet. Alle puin American Apparelin makkarankuorimekon (joka on käytössä ikävästi osoittautunut pieniharteiselle vähän hankalan malliseksi syvän selkämyksen ja leveän kaula-aukon takia...) ja päälle viluissani vielä villatakin.

Paidassa on mukavasti ihan hyppysellinen romantiikkaa ja gootahtavaa vibaa - tämän verran nielen sitä varsin helposti. Röyhelöhameille sanon kuitenkin edelleen henkilökohtaisen ein. Sen sijaan pitkiä ja yksinkertaisia hameita, joista Aurorakin tuossa kirjoitteli, voisin harkitakin, jos siis opettelisin vihdoin itsenäisesti lyhentämään asioita. Senhän kun nyt tietää, että maksimekot ja pitkät hameet ovat asioita, jotka ovat oletusarvoisesti aina ja ikuisesti pätkille liian pitkiä. Mokomat mitotukset. -.-

gothy1

gothy2

26.10.2009

Haipakkapäivä

Huh, haipakkaa, haipakkaa. Aloitin tänään luentokurssin "Introduction to Comics" ja siellä istuessa tuli taas tajuttua, miten suuri merkitys hyvällä luennoitsijalla on. Ei mitään hiljaisia muminoita ja liian asiallista ja liian perusteellista lähestymistä kiitos, tällainen lähinnä vie unen ja valveen rajamaille. Kyllä mä osaan kysyä jos jotain jää epäselväksi, tai siis osaisin, jos kuulisin edes puolet muminoidusta. Mut pojot mediakulttuurin osastolle siitä, että järkkäävät kuitenkin aika kivoja ja arkeen hyvin läheisesti aiheiltaan liittyviä kursseja - elokuvan historiaa ja sarjakuvien analysoinnin perusteita... Sitten kun vielä tietäis miksikä isona haluaa, niin voisi opiskella myös jotain vähän enemmän ryppyotsaisuususkottavuutta kartuttavaa.

Mut kanssanörtit välillä vähän häkellyttää. "Onko kurssilla esitietovaatimuksia?" Ei ole, kuuluu vastaus. "Saako silti käyttää esitietojaan, jos sellaisia on?" No hyvänen aika, tyhmääkö muka pitäisi leikkiä? *trout slap* Ottaisivat minusta esimerkkiä ja pätisivät vain omissa blogeissaan siitä kuinka monta Batman-piirtäjää osaavat luetella. -.-

Mut sori mun angsti, se mumina tosiaankin oli väsyttävää.

Aiheisiin jännempiin! Lauantaiksi Tampereelle pelmahtaa pari kivaa kanssabloggaaja Nooran järkkäämiin ruokamässäysryyppäystanssikierrosbileisiin, joita myös pikkujouluiksi kutsutaan. Pukukoodi: bilevaatetus. Kunhan tästä pukeutumiskriisistä toivun, niin keksin mitä puen näiden metallirannekasojen kaveriksi.

Alla jokunen bongaus päivän varrelta:

red berries
Vain syksyisin voi nähdä jotain tällä tavalla kaunista.

tako
Maria sydän Hämeensilta pimeällä.

henkkamaukkamen
Näistä lisää myöhemmin... ;)

Aijoo, todistinpa vähän uhkaavaa tilannetta, jossa nuorisojoukko yritti bussiin maksamatta, kävi pitkää sanavaihtoa kuskin kanssa, eivätkä olleet tottelemassa käskyjä poistua autosta. Lopulta muut lähtivät, yksi jäi itsepintaisesti, ja lopulta kuskin piti pitkällisen käskytyksen jälkeen voimatoimin heittää suutaan soittava ja oviin tarrautuva poika pihalle. Kähinä meinasi jatkua vielä ulkopuolellakin ja joku matkustajista oli jo soittamassa poliisille. Pojan kaverit kai saivat tämän pihalla aisoihin, ja lopulta kuski pääsi takaisin sisälle, löi ovet kiinni ja matka jatkui. Ei ihan joka päivä Tampereen rauhallisessa ilmastossa tälläistä näe.

Mutta kuten alussa sanoin, huh haipakkaa. Nyt jotain syömistä nassuun ja aivot nollille WoWin kanssa!

25.10.2009

Metallinen Madonna

Näyttääkö jokin näissä kuvissa tutulta? Kasari-Madonna on tyyli-ikoni yhä vain ja edelleen. Tarvitaan lisää metallia, nahkaa ja niittejä ranteisiin.

Kirkkaanpunaiseen huulipunaan en tunne niinkään vetoa, mutta tuollainen poikatukkamainen kiharakampaus olisi aika villi juttu, eikä tällä tukalla hirveän vaikea toteuttaakaan! Tyydyn kuitenkin toistaiseksi kuolaamaan noita ranteita.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: The Sidney Morning Herald, Three in a Crowd

George Sampson tanssii sateessa

Aww tätä 14-vuotiaana Britannian Talentin 2008 voittanutta poikaa! George Sampsonilla on liikkeet hallussa ja motivaatio kunnossa. Esitys on liikuttavuuteen asti ihan superb. Varsinainen tuhkimotarina! 16-vuotias velikin (kiitti hei linkkauksesta) antaa rispektit tälle innoittavalle nuorelle miehelle.

George Sampson: Britain's Got Talent 2008 Semi-Final:

24.10.2009

Ympyrähuivineulontajuttu

Jesjesjes, sain viimeinkin parin viikon satunnaisen neulomisen jälkeen huivivirityssysteemini valmiiksi! Olisin voinut tehdä siitä vieläkin muhkeamman, mutta en suoraan sanottuna malttanut. Ajattelin myös, että voisin värkkäillä kaulaliinahuivijuttuja lisää, kenties hankkia sitä varten kunnolliset puikot ja jotakin ekstrajännittävää, villaista materiaalia. Tämä oli Seitsemän veljeksen villasekoitetta - mukava ja hommansa hoitava sinänsä, mutta kaipaisin paksumpaa ja pönäkämpää lankaa jättimäisten kaulankääreiden valmistukseen. Nettikauppoja selailemalla eteeni avautuukin uusi ja jännittävä maailma: on paksua nepalilaista ekolankaa, pätkävärjättyä alpakkalankaa, merinosilkkisekoitetta, bukleeta muistuttavaa lankaa, tweed-lankaa, unelmanohutta, pastellisen harmaata tai sitten värjäämätöntä, luonnovalkoista villalankaa ja voimakkaasti villalta tuoksuvaa ja hyvin karheaa maiharisukkalankaa. Voi valinnanvaikeutta!

Tässä kuitenkin se ensimmäinen luomukseni sitten yläasteen käsityöntuntien. En vielä ehtinyt venytellä sitä, joten jälki on hyyyvin epätasaista (nojoo, se on kans tää amatöörin käsiala, ei siitä sen enempää), mutta ryttyyn kiedottavassa kaulahuivissa sillä nyt ei muutenkaan ole niin väliä. Tykkään kuitenkin kovasti! Neuloin siis yksinkertaisesti pitkulaisen putken sileää neulosta, nelosen pyöröpuikoilla.

birds3

birds2

birds1
Taskullinen tunika - American Apparel, silkkisekoitteinen liehukeneuletakki - H&M, villasukkahousut tällä kertaa ihan sukkiksina, ei välikerrastona kuten viimeiset kaksi viikkoa muuten - Falke, platonilkkurit - Vagabond Missy, niittiranneke - Lindex, muut metallit - H&M Men

Ja loppukevennys, koska itselleen hekottaminen tekee hyvää:

birds5
Kui olis tällänen pipoversio?

birds4
"Aimma kosmik supa-hiroo!"

23.10.2009

Avoin kirje Lily Allenille

Tää biisi on soinut mun päässä nyt jo kaks tai kolme päivää. Harva kipale onnistuu lopulta tekemään mulle sellaisen tempun. Nokkela lyriikka kyllä tekee biisistä aika maailmaamullistavan, kun musiikkitarjonta, jonka kanssa olen tekemisissä, koostuu lähinnä hyvin satunnaisesta Voicen kuuntelusta. Siinä ei aina hirveän ihmeellisiin oivalluksiin ehdi törmätä. Sen sijaan tässähän hei pidetään musiikillisesti piraattien puolia! Tätä tyyppiä sit taas voiskin ihan mielellään rahallisesti tukea.

Dan Bull - Dear Lily (An Open Letter to Lily Allen):

Pinkki

Tänään ajatellaan taas rintasyöpää, pukeudutaan pinkkiin ja toivottavasti tuetaan rintasyöpätutkimusta edes ajatuksen tasolla. Konkreettisimmillaan jokainen voi aloittaa rintamuksensa säännöllisen kopeloinnin tänään.

Vuosi sitten pukeuduin pinkkiin tällä tavalla:

Supporting breast cancer research

Kyllä, olin liikkeellä juuri noissa vaatteissa, no, kengät toki oli myös jalassa ja takki päällä. Sittemmin olen hankkiutunut kaikista pinkeistä vaatteistani eroon, joten tänä vuonna tämä väri-iloittelu jää minulta kyllä valitettavasti väliin. Teillä muilla on kuitenkin on nyt tilaisuus! :)

Roosa nauha -säätiön sivuille tästä.

22.10.2009

Avoin kirje musiikkiteollisuudelle

Tsek hei tämä: Rick Falkvingen (Ruotsalaisen piraattipuolueen puheenjohtaja) avoin kirje musiikkiteollisuudelle: "Olemme saaneet paremman tarjouksen!"

Lyhyesti kuvattuna Falkvinge kyseenalaistaa tässä nykyisen mallisen musiikkiteollisuuden ja tekijänoikeusmonopolin. Lainaan Piraattiliiton suomennosta (mutta kehoitan silti kaikkia lukemaan ko. kirjeen):

"Nyt on kuitenkin käynyt niin, että tämä lainlaatijoiden kanssa tekemänne sopimus, jossa te olitte ainoan (musiikin) toimittajan roolissa, on viime aikoina joutunut melkoisen kilpailun kohteeksi. Tilanne on nimittäin se, että ihmiset luovat tänä päivänä musiikkia enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja he tekevät niin ei tekijänoikeuksien ansiosta vaan niistä huolimatta. Koskaan historian aikana ei yhteiskunnalle ole ollut tarjolla yhtä paljon musiikkia kuin tänä päivänä. Jo yksin Creative Commons -lisensoitu musiikki ja muut taiteelliset työt – ottaaksemme esille vain yhden helposti mitattavan mallin, jossa tekijät hylkäävät heille oletusarvoisesti kuuluvan monopolin – ylittää teidän kulttuurituotantonne jo useilla suuruusluokilla.

On selvää, että tämä tilanne pakottaa meidät harkitsemaan uudelleen keskinäistä sopimustamme. Jos muut toimittajat ovat valmiit hoitamaan saman palvelun – musiikin luomisen – ilman teidän laskuttamaanne hintaa, joka on nykysin eliniän plus 70 vuoden mittainen monopoli, silloin me lainsäätäjät tulemme neuvottelemaan uudelleen keskinäisen sopimuksemme ehdot."

Keskustelua aiheesta on syntynyt jo 106 viestin verran, joten siinä on kahlattavaa jokaiselle, jota aihe kiinnostaa.

Nyt pian oma kiinnostus sen sijaan suuntautuu telkkarin ääreen katsomaan Muodin huipulle ja myöhemmin The Shield - maailmankaikkeuden paras sarja koskaan. No, Babylon 5:a on kyllä katsottu vasta vähäsen ekan kauden alkua...

Sitomisleikkejä, eiku...

BONDAGE! Tässä ovat uudet leggarit, jotka tuovat lisämaustetta yksinkertaisille mekoille ja simppeleille asuille. Leggingsin päälle on lisätty kiiltävästä materiaalista jämäkkää nauhaa, joka tuo asettelultaan polvien tienoilta mieleen moottoripyörähousut (joskin leggarit päällä ko kuvio vetää lähinnä ryppyyn eikä se nyt erityisen hyvin näy, eh), ja erityisesti reisien kohdalta bondage-viboja. Suits me. Samat vibat saisi aikaan koristelemalla tavalliset leggingsit esimerkiksi satiininauhalla, tai miksei vaikka ihan keinonahan palasilla. Kun jaksaisi laiska joskus alkaa näperrellä...

Ja hei. Eikö noissa leggingseissä ole myös aika paljon.... scifiviboja? ;) Yhdessä nauhallisten Thelma-kiilojen kanssa aika lyömätön yhdistelmä!

bondage leggings2

bondage leggings3

bondage leggings1
Nahkatakki - JSFN via Ellos (rakkautta, rakkautta!), villamekko - Filippa K (sekin rakkautta!), leggingit - Gina Tricot (uutta rakkautta!), kengät - Vagabond (ihan huisia megarakkautta!), kynsikkäät - Lindex (syysviimaan rakkautta, talvipakkaseen vihaa, syvää vihaa), kaulakoru - Pohjolan helmi (lahja mieheltä, siis selkeästi epäilemättä rakkautta!)

Kokeilin täsmäleggingsostosreissullani GT:ssä myös erästä jännittävää mekkoa, joka kuitenkin jäi kauppaan heikon laatunsa takia. Jos saumat alkavat purkailla jo siitä, että mekkoa on pari kertaa sovitettu, ei voi odottaa käytössä juurikaan minkään tason kestävyyttä. Harmi sinänsä, oli hieno mekko! Vihaan snobeilua ja olen allerginen kaikenlaiselle elitisminhajuiselle, mutta laadunvalvonta on vain järkevää: Ei kertakäyttövaatteita, kiitos. Leggarit sen sijaan vaikuttavat jämpteiltä, uskallan luottaa niihin. On mulla ennestäänkin hyviä kokemuksia Ginan jalankääreistä. ^^

Tänään juhlistamaan erästä mahdollista tosi kivaa juttua, josta olen innoissani, ja jonka toivon järkkääntyvän kivasti. Jännästi. Mikäänhän ei vielä varmaa ole, mutta hei, mikä tahansa kelpaa tekosyyksi mennä syömään mehukas pihvi. :D Varsinkin, kun sellaista tekee mieli. Ollaan kyllä jännän äärellä.

21.10.2009

Musta piirtää rajat

metal1

Etsinnässä: lisää metallia ja nahkaa. Haluan päällystää niin ranteeni kuin sormenikin tällä kamalla. Harmoniasta viis, jokainen ihminen tarvitsee vähän kaaosta ja mukavan sotkuista sekametelisoppaa. Mikäs sen parempi paikka kaaokselle kuin omat kädet. Pidän toisin sanoen hyppysissäni sekasortoa, tai ainakin haluan pitää. Kaikesta tästä voi nousta esiin jotakin, jota voi pitää kauniina.

Musta taas piirtää rajat, ääriviivat asioille. Musta voi sekoittua ja liukua harmaalle alueelle, jossa asiat eivät enää olekaan niin selviä ja yksiselitteisiä. Musta luo muiden sävyjen kanssa vastakkainasetteluja, kontrasteja, harmaalla alueella erot eivät enää ole niin selviä. Välillä mieleni tekee yksinkertaiseen, yksiselitteiseen ja rajat pöydälle iskevään mustaan kirjavan värikkäässä ja monimutkaisessa maailmassa, toisinaan mieleni haikailee enemmän harmaansävyjä ja niitä hienoisia nyansseja, parempaa pienien eriäväisyyksien ymmärrystä. Varmaa on, että vaatekaappini tarvitsee nyt mustien vaatteiden rinnalle vielä vähäsen enemmän harmaita.

metal2
Niittiranneke Lindexistä, muu metallius H&M Men

Zarillo vol. 2 ja Menolippu

Eilen nauttimassa tyttöseurassa Zarillon 5,50 euron tiistaiburgereista. Pippuripurilainen löi laudalta edelliskerran Chief's burgerin. Erityisen voiton veivät kuitenkin ristikkoperunat, jotka ovat ehkä parhaita ranskistyyppisiä syöminkejä, joita olen vähään aikaan maistanut!

201009-2

Syömingeistä ilta jatkui O'Connell'siin jälkkärille ja yhdelle pari tuntia kestäneelle Menolippu-matsille. Allekirjoittanut pärjäsi kohtuullisen hyvin ottaen huomioon, ettei ole koskaan moista junaratarakentelupeliä ennen pelannut. Toinen sija, jeah! ^^ Punaset nappulat on mun. Kiitos Jossulle ja Nooralle hyvästä opastuksesta!

201009-10

201009-11
Noora laskee junia ja keksi uuden värin: lilertävä.

201009-1
"Joo, toi on hyvä kuva musta, viihdyn (naama, toim. huom.) valkoisena!" (Jossu)

201009-8
"Niin ne jälkkärit..." (Molly Moll)

201009-14
Päättämisen vaikeus... (Jenna)

201009-6
"Öehheh, ota musta Noora kuva!"

201009-7
"Ota naamakuva hei!"

201009-13
Se jälkkäri. Viskijäätelöä kinuskikastikkeella ja marjasoosilla. Hyvää oli, viski ei maistunut kuin pienoisena sivumakuna. Viskiä inhoavallekin (sori Pekka, en vaan tajua niitä hienoja vivahteita :D) maistuu! ^^

201009-9
Oli kivaa!

Mukana menossa myös Rhia (jonka blogissa oikein tunnelmallisia kuvia illasta!) sekä Dreamer Kaye. Kummastakaan ei nyt ollut tärähtelemätöntä kuvamateriaalia todistusaineistona. Tahdotaan salama.

20.10.2009

Haahuilua ympäriinsä

Kävinpä eilen pyrähtämässä keskustassa hakemassa muutamia tarpeellisia ja vähemmän tarpeellisia asioita. Ruokatäydennyksen ja muutaman Lidl-oluen lisäksi mukaan lähti myös leggingsit GT:stä (esittelen nämä lähitulevaisuudessa, mutta sanottakoot, että vastaavat kuvausta "simppelin asun piristäjät") sekä niittiranneke Lindexistä (ks. kuva alla). Olen viimeksi mainittua kuolannut jo useampaankin otteeseen, mutta vasta nyt raaskin sen lisätä osaksi rannekasaani. Hurjan hienohan se on! Leggingsitkään eivät ihan heräteostos olleet, niitäkin tullut aiemmin ihailtua. Hyvä niin, harkinta hankinnoissa on aina pop.

studded

Päällä pyrähtelykierroksella oli seuraavaa:

sunny fall1
Nahkatakki - JSFN via Ellos, tunika ja laukku - American Apparel, villatakki - Filippa K, leggingsit - Vero Moda, saappaat - Vagabond Crivits

Olen muutamien lukijoideni tavoin alkanut vakavasti harkita Filkan neuletakin hankkimista myös vaaleanharmaana... Käyttöä ainakin löytyisi, kuten on menneen vuoden aikana huomattu!

Hauska muuten kuulla, että George Carlin jaksaa taas lämmittää. :) Muutkin, jos ette vielä eilen Carlinin kielellistä irvailua katsoneet, katsokaa! Naurut ovat ihan taattua, voin luvata. Itsellä on aikeissa kenties hankkia ne muutamat miehen kirjoittamat kirjat lähitulevaisuudessa...

Piraatti-ideologisessa maailmassahan tekijänoikeudet olisivat rauenneet tekijän kuolemaan (ja oikeastaan jo paljon aikaisemmin) ja teokset olisivat nyt vapaata riistaa, eihän taiteilija haudassa rahoilla mitään tee. Mutta ei, oikeudet siirtyvät lapsille tai pahimmissa tapauksissa joillekin epämääräisille tahoille.. Kuvaa tietysti hyvin sitä, ettei tekijänoikeus edes lafkojen mielestä ole niinkään köyhän taiteilijan tuki ja turva, vaikka sitä kuvaa aina yritetäänkin tehokkaasti välittää, vaan yksinkertaisesti tapa säilyttää rahavirta lafkaan. Ei niitä juuri muu kiinnosta. Tukisin mielelläni rahallisesti Carlinia, jos tämä elossa olisi, mutta kun ei ole, niin ketä nyt oikeastaan tuen ja miksi minun pitäisi tukea heitä? Onko "heillä" ylipäätään ollut mitään osaa ja arpaa varsinaisen teoksen syntymiseen? Entä mistä voin seitsemänkymmenen (oikeastaan kuudenkymmenenyhdeksän) vuoden kuluttua hankkia nämä teokset, kun tekijänoikeudet vihdoin raukeavat?

Tänään tyttöporukalla syömään johonkin päin keskustaa, mihin nyt lopulta päädytäänkään. Palaillaan viimeistään huomenissa!

P.s. Shakirakin tukee piraattilatailua!

19.10.2009

Fun Times - NOT

Hiuslakka loppui. Päätin varastonuusimisen kohdalla kokeilla joka puolella vuolaita kehuja saanutta Tigin Rockaholic Fun Times -hiussprayta, jonka pitäisi paitsi antaa kevyen jämptiä tukea, myös hieman kosteuttaa hiuksen pintaa, tasoittaa pörhöä ja diipadaapa. Kokeilun jälkeen, ominaisuudet kyllä pitävät kutinsa ja aine tekee tasan mitä lupaa, ei siinä mitään, mutta se haju....

Demonstroin:

funtimes-not

Aluksi suihkutettaessa hiuksiin pullosta nenään pölähtää harvinaisen voimakas alkoholin lemu. Siis todella voimakas. Kuin haistelisi suoraan lasista viskiä. Kunhan irvistellen kestää lemua sen aikaa, että aine asettuu ja laskeutuu hiuksille, se alkaa tuoksua hedelmäiseltä. Yhdistettynä edelliseen, lemu alkaa muistuttaa jotakin imelää hedelmälonkeroa, ja sanottakoot, että inhoan syvästi lonkeroita. Haju saa arvosanaksi miinus kymmenen, mikään tuikitavallinenkaan hiuskiinnemömmö ei haise näin pahalta! Varsinaista rokkielämää, kun hiuksetkin käsitellään viinalla...

Pidän epätodennäköisenä, että niin loistavasti kuin kiinne toimiikin tukassani kevyenä, joustavana ja hieman silottavana pitona (ei tosiaan mitään kypärätukkaa saa tällä, hiukset jäävät eloisiksi ja kohtuullisen pehmeiksi), sekään ei riitä tekemään tästä lähimainkaan suosikkituotettani.

Te, joilla on tästä kokemusta, sanokaa onko mulla nyt vaan joku susinen maanantaierän kappale? Vai olenko vain kertakaikkiaan yliherkkä alkoholin hajulle?

fun times

George Carlin lentokoneessa

Kuten kuvailin edellisessä haasteessa, viihde ei ole minulle kertakäyttötavaraa, vaan parhaat elokuvat ja kirjat, jopa sarjat, tulee kulutettua useaan otteeseen. Mies ei ymmärrä, ei jaksa, ei kestä. Niinpä looppaan palvomani George Carlinin sysimustia satiiri-stand-uppeja kiihkoissani silloin, kun mies on työmatkalla. Ovathan ne oivaa viihdettä myös neulomisen rinnalle. Kyllä se huivisysteemi valmistuu vielä, on mulla sitä jo melkein puoli metriä!

Uudelleenpostaan Carlinin setin, jota ilmeisesti sitäkin kovasti yritetään pitää pois Youtubesta. Vanhan postaukseni videot eivät enää nimittäin näy. Tässäpä siis uudelleen kahteen osaan pätkittynä reipas vartti aivan mahtavaa, älynystyröitä hierovaaa irvailua englannin kielelle ja lentokonekuulutuksille, jotka tarkemmin ajateltuna ovat suorastaan järjettömiä. Viime kerralla se kirvoitti lukijoissa hyviä nauruja, toivottavasti se tekee sen tälläkin kertaa.

Olkoon tämä samalla myös viimeisenä steitmenttinä videovinkki toverimediakasvattajilleni. Jos on valmis sietämään sitä, että nuoret kuulevat kirosanoja (*gasp-gasp*), tässä on oiva tilaisuus hyödyntää yhden aikamme legendaarisimman koomikon opetuksia, kaikessa kyynisyydessäänkin. Ihan oikeasti, tämä mies puhuu asiaa.

Boarding Process, part 1 & 2:


18.10.2009

Bambukarhulover

Viikonloppuna on hyvä ottaa rennosti leppoisissa ja mukavissa vaatteissa - kuis muutenkaan! American Apparelin yhden koon taskutunika on malliltaan kaunis, mutta varsinkin pääntiestään väljähkö pienelle tytölle. Huolettomassa kotikäytössä ja kauppapyrähdyksillä se toimii kuitenkin aivan erinomaisesti.

Tummia asuja piristävien, erikoisten leggingsien ja sukkahousujen etsintä on nyt virallisesti käynnissä. Helmeiden löytöjen odotuksessa kiiltävät perusleggingsit toimivat aivan erinomaisen hyvin ja luovat mielikuvia nahkamaisesta pinnasta...

black line2

black line4

Rakastuin taas uudelleen kiilakorkoihini. Viilässä syysilmassa köpöttely tuntuu jotenkin siedettävämmältä, kun jalassa ovat tukevat ja paksupohjaiset kengät, joihin vielä tarvittaessa mahtuisivat vaikka paksut villasukat pitämään kylmää loitolla. Tästä syystä muuten suosin talvikengissä suosiolla kokoa 39. Kokoa pienempikin jalkaan kyllä vielä juuri ja juuri mahtuisi, mutta sittenpä oltaisiin talvisukkarajoitteisia. Ei hyvä se. Talvikenkään on mahduttava lämmikettä, ellei sitä kengästä riittävästi löydy omasta takaa. (Kaikeksi onneksi Vagabondin 39 ei ole allekirjoittaneelle yhtään liian väljä edes niillä ohuemmilla sukilla - onpas mulla nyt sopivasti mitoitettu jalka.)

Toistaiseksi kuitenkin jalanlämmikkeiksini riittävät villasukkahousut ja/tai bambusukat. Bambu - mikä ihanan lämmin mutta erittäin tehokkaasti hengittävä, pehmeä, jalkaystävällinen (ja köhköh, antibakteerinen) materiaali! Kuuleman mukaan on myös ihan ekologinen vaatekasvina. Bambu on jees. Tykkään myös bambunversoista ruuassa. Alan pandaksi, onhan mulla myös mustaa kajalia pandameikkiä varten? Hervantalaisen pikkupariisittaren eläintarha laajenee leijonanharjoista ja lammastukista pandailuun...

black line3
Kengät - Vagabond Thelma, tunika - American Apparel, rannemetallit - H&M Men, leggingsit - Ida Sjöstedt, kaulakoru - Pohjolan helmi (mieheltä), kynsissä Korppi

17.10.2009

Thierry Muglerin Alienista Se Oikea?

Hajuvesisuosikki uupuu edelleen, joskin nyt on sentään testereitä nuuhkittavana. Joskus aiemmin loppukesästä pähkäillessäni hajuvesiä minulle ehdotettiin Thierry Muglerin erikoista Alien-tuoksua. Muistelin joskus haistelleeni sitä, ja mielikuviini oli syöpynyt ajatelma jostakin liian makeasta ja liian voimakkaasta. Koska edellisestä kerrasta kuitenkin on jo vuosia ja saatan jopa sekoittaa sen johonkin toiseen, nuuhkunenä meni ja haisteli uudemman kerran.

Ihan ensiksi täytyy todeta tästä mystisestä, futuristisesta ja uskomattoman mieleenpainuvasta tuoksusta, ettäpä whoa, se muuten on ja pysyy kiinni siinä, mihin se tarrautuu! Luultavasti mikään tuoksu ei ole ihollani pysynyt yhtä pitkään, ja Alienilla kyllästämäni testerilappukin tuoksui tietokoneeni vieressä varmaan toista viikkoa, tasaisesti tuoksumolekyylejään suuntaani tuprutellen. Ihan oikeasti, tuoksu oli tietokonealueellani selvä kuin pläsi valehtelematta yli sen viikon. Kun jossain vaiheessa testerilappunen päätyi lompakkooni, voitte arvata, että nyt kaikki setelini ja korttini tuoksuvat Alienilta, bussikorttia myöten.

Ja mikä parasta, tuo voimakas tuoksu on nenääni miellyttävä! Muussa tapauksessa en kenties pitäisi positiivisena asiana sitä, että kaikki omaisuuteni pikkuhiljaa alkaa tuoksua violetilta nesteeltä... Tätä aionkin seuraavaksi testailla ja tuprutella ja tunnustella ja hajustella - ehkä Se Oikea voisikin olla tämä. Onhan sillä oikea tunnelma, meno ja meininki, kestävyys titaanien luokkaa ja se scifiteema!

Mainos Thierry Muglerin Alienista vuodelta 2005:


Tuoksua kuvataan Sephora.comin sivuilla näin:
" Discover Alien, radiant and mysterious, the elixir of absolute femininity. Be seduced by the soothing solar energy of this extraordinary fragrance from elsewhere. Luminous like a brilliant solar flower, the fragrance exudes a positive energy, charged with mystery. Evoking the scent of wood warmed by intense sunlight, Alien is sensual and intriguing, yet as soft and rich as the caress of cashmere.

Notes:
Solar Accord, Jasmine Sambac, Green Notes, Cashmeran, Vanilla, Transparent Amber."

16.10.2009

Journalistipalkinto henkensä uhalla bloganneelle

Tämä onkin rohkaiseva uutinen:

"Henkensä uhalla blogannut sai journalistipalkinnon
16.10.2009 19:57

Iranilainen bloggaaja Delbar Tavakoli voitti merkkittävän journalistipalkinnon pyrkimyksistään välittää maailmalle tietoa presidentinvaalien jälkeisistä mellakoista.

Perustelujen mukaan hän määritteli uudelleen kansalaisjournalismin ja sosiaalisen verkostoitumisen mahdollisuudet, kun ne tulivat ainoiksi tavoiksi saada tietoa Iranin vaalien jälkeisestä tilanteessa.

Tavakoli joutui ongelmiin bloginsa takia ja hän pakeni maasta menetettyään työnsä.

Jouralistipalkinto on perustuettu legandaarisen Reutersin Afrikan kuvaaja Mohamed Aminin kunniaksi. Hän kuoli lentokonekaappauksessa.
- IS-Reuters"

Vaikka oma bloggaaminen ei aivan näin merkityksellistä kenties olekaan, niin tämä valaa rohkeutta ja uskoa siihen, että kannattaa olla aktiivinen, avata suutaan ja hyödyntää uusia teknologioita tiedon välitykseen ja havaitsemiensa vääryyksien ja epäkohtien esille tuomiseen.

Kenties tällaisia esimerkkejä esiin nostamalla myös koululaisille ja opiskelijoille voidaan näyttää positiivista esimerkkiä siitä, mihin parhaimmillaan mediaa käyttämällä voi nykyään tavallinenkin pulliainen yltää.

Lue myös:
Heijastuspinta: Koontaa Iranin vaaleista

Vagabond Missy <3

just let me pose mkay6

Maailman parhaat korkokengät. Kyllä, ne nämä ovat: Vagabondin Missyt, pehmeääkin pehmeämpää nahkaa sisältä ja ulkoa. Hieman (viehättävällä tavalla) kömpelö ulkomuoto, paksu platformpohja ja kapea korko - ei kannata antaa näiden asioiden hämätä, yhdessä kokonaisuus on jalassa todella mukava, tukeva ja mikä tärkeintä, helppo kävellä! Askellus on kevyttä, ja onpa näiden kanssa jo bussikin juostu kiinni, eli siis suoritettu virallinen "voi hitto tuolla se kakskolmonen menee" -testi. Toimii.

Näistä tuli nyt siis viralliset kaupunkipoponi, ei nimittäin jalka helposti Missyissä väsy, kiitos tuon paksun pohjan päkiän alla. Syytän vieläkin Bubblea siitä, että altisti nämä verkkokalvoilleni ja syövytti ne siihen vastataisteluistani huolimatta. Pääsivät muuten myös Stellan jalkaan viimeisimmän Olivian jutussa. Näistähän saadaan pian seuraavat blogikengät! :D Ei sillä, näin mukavat korkokopottimet pitäisi kyllä jokaisella naisella olla muutenkin. Kiitos kenkäjumalat?

just let me pose mkay4

Sitten asuun, jossa olen taaskin asunut useampia päiviä: villamekko ja villasukkahousut, joiden päälle on vedetty leggingsit. Ei tule kylmä ohuissakaan tamineissa, kun materiaalit ovat lämpimiä, siis toisin kuin jäädyttäessäni jalkojani ilman villaa tuossa eräskin päivä. Viisi astetta kylmemmän puolelle ja sitten pitää jo vaihtaa villakankaiseen takkiin...

just let me pose mkay1
Villamekko - Filippa K, leggingsit - Vero Moda, villahuivi - Pierre Cardin, nahkatakki - JSFN

just let me pose mkay2

just let me pose mkay3

just let me pose mkay5

"Hani, mä lupaan, en osta enää kenkiä."

P.s. Aina välillä joku huomaa, että onpa tuo tukka taas kasvanut. Nyt taas vaihteeksi huomasin sen itsekin. Vajaa kaks kuukautta viime käynnistä ja harjas on jo ku jellonalla, varsinkin pienessä tuulenvireessä! Jellona pian syö sen söpön lammaspehkon (sillä hervantalaisella pikkupariisittarella varsinainen eläintarha kahden ihmisen yksiössään!)... Noh, ainakin sitä kiiltoa tallentui sittenkin vähäsen kameralle uusista päänpesuaineista. Osa kunniasta tietysti kuuluu myös rakkaustökötti Shine Blasterille, jolle ei vielä ole löytynyt voittanutta.

15.10.2009

"Jokainen päivä on seikkailu"

Tänään...

seikkailu
...Nautitaaan kahvia uusista, suloisen ihanista Seikkailu-mukeista. Muumi-mukien kokoelma keittiön hyllyissä alkaa täyttyä äärimmilleen. Olen jopa joskus pohtinut jonkin piirroskuvituksen tatuoimista itseeni. Mikähän vain olisi sopiva?

tuubi
...Edistetään uutta ikuisuusprojektia nimeltä jättimäinen tuubihuivikierrehuivisysteemivirityshuivi. Ei kiinnitetä huomiota epätasaisiin silmukoihin. En valitettavasti ole mikään käsityöläinen. Piru perikööt muuten Novitan pyöröpuikot, vaijeri venkuilee ja vänköilee ihan hulluna!

upside
...Otetaan kuvia uusista, hienoista kengistä hehkutushypetyspostausta varten. Huomatkaa alaoikealla pilkistävät varpaat.

Mitä sinun päivääsi tänään kuuluu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...