30.6.2009

Mac Select SPF 15

En ole käyttänyt meikkivoidetta melkein puoleen vuoteen. Syynä on paitsi laiskuus, myös hyvän tökötin puute. Aiemmin käyttämäni Lancome Color Ideal oli sävyltään täydellinen ja peitti hyvin, mutta päivän mittaan sillä oli hyvin vakavia ongelmia säilyä ihollani freessin näköisenä. Aina ei jaksanut muuten vain vaivautua.

Kun sain tiedon syntymäpäiväkekkereistä, tälläytymisosio alkoi huutaa, ja tarkistin miten meikkivoide voi. Sanotaanko näin, että aika löysästihän se. Paniikki. Toisaalta palaset jo loksahtelivat yhteen: nyt ehkä voisi olla sopiva väli vihdoin kokeilla Macin meikkivoiteita. Paha vain, että merkkiähän saa toistaiseksi vain Helsingin Stockmannilta.

Koska Helsinkiin päin mennesssä matkaa mutkistivat mökkeily ja sen sellainen, alkoi meikkihankintani muuttua tunti tunnilta entistä kyseenalaisemmaksi... Kun sitten viimein sunnuntai-iltapäivällä Helsinki ja Stockmann ympäristöineen kutsuivat, poikaystävä säntäsi isänsä kanssa metsästämään viime hetken lahjuksia, minä säntäsin Macin ständille metsästämään tököttiäni.

Myyjän avustuksella meikkivoiteeksi valikoitui Select SPF 15, sävy NC20. Select SPF 15 on puolipeittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide, joka aavistuksen verran kosteuttaa ihoa. Hinta kirpaisevat 27 euroa. Kun myyjä kokeili sävyvalintaa iholleni, hämmästelin jo sitä, miten huomaamatonta tökötti on: kuin ihollani ei olisi ollut mitään, ja tämä on totisinta totta. "Mä otan tän, kiitos!"

mac select spf 15 foundation nc20

Kun sitten kiireessä hetkeä myöhemmin vielä meikkasin naamavärkkini tällä tavaralla, hämmästely jatkui - todellakin ohut ja luonnollisen näköinen lopputulos, ei yhtään tököttispakkelimainen, vaan lievästi läpikuultava ja kevyt. Vaikka uohdin siinä häsläyksessä kokonaan pohjustusvoiteen ja puuterikin oli kadonnut teille tietämättömille, Select SPF 15 näytti iholla erittäin hyvältä ja jopa pysyi hyvin pitkän juhlailtapäivän ja alkuillan. Kokeilin samaa myös shoppailukierroksella, ja kuvio toistui - sellaisenaankin aine toimi, eikä myöhään illallakaan näyttänyt siltä, kuin iho olisi kuoriutumassa irti (jotkut meikkivoiteet lopulta menevät iholla sen näköisiksi), vaikka tietenkään se ei näyttänyt vastalevitetyltäkään. Meikkivoide aivan kuin feidasi vain hiljaisesti pois. Siinä on myös aurinkosuoja kertoimella 15, kuten nimikin kertoo.

Se alkuhuuman hehkutuksista, miinuksiakin pitää antaa. Meikkivoidepurkkiin ei kuulu pumppupulloa, vaan se pitää halutessaan erikseen ostaa, hinta 4,5 euroa. Jotkut pitävät tätä turhana riistona ja käyttävät meikkivoidetta ilman pumppua, mutta toisaalta pumppu auttaa kätevästi annostelussa. Onhan se myös hygieenisempi, jos käyttää levitykseen sormiaan, kuten minä. Vaan silti tuo lisälaite saisi kyllä kuulua vakiokalustoon. Toisen miinuksen meikkivoide saa aika ohuesta rakenteestaan. Toisinaan pumppaan pullosta tipan kädenselkämykselleni, ja levitän voidetta siitä sormillani. Tämä aine oli vähällä lähteä juoksemaan pitkin kädenselkää, joten kiireessä ryntäillessä kannattaa olla varovainen. Siinä tosin tuli huomattua, että tämä aine on myös hyvin riittoisaa: erittäin pieni määrä tätä riittää.

Lopputuomio: Erinomaisen hyvä ja kestävä, puolipeittävä meikkivoide, löytyy kalpealle naamalleni täydellinen sävy. Erityismaininta aurinkosuojasta, se on erinomaisen hyvä olla! Loistava tasoittamaan ihon väriä ja pieniä virheitä, mutta supertuhtia peittävyyttä tältä on turha odottaa. Vaativampaa peittoa kaipaavat joutunevat siis etsimään jonkun toisen meikkivoiteen. Turhan hintava, mutta toisaalta riittoisa ja laadukas.

EDIT: Allekirjoittaneella arvostelijalla on siis hyvin vaalea, poskilta ja nenänpielistä punoittava iho, josta löytyy sekalaisia aineksia: posket ja nenänpieli rasvoittuvat päivän mittaan enemmän tai vähemmän tehokkaasti, mutta nenänalue on kuiva. Iho ei ole kovin herkkä finniytymään, tämä huomio siksi, että jotkut ovat arvostelujen mukaan saaneet tällä aineella naamansa kukkimaan.

Kesäinen pikkumusta

Huh, eipä ole tullut hetkeen shoppailtua niin valtavalla antaumukella kuin eilen. Juoksin lähinnä edestakaisin keskustaa välillä Kämp Galleria ja Kamppi, mutta otin tästäkin kaiken ilon irti. Vaan taas se on todettava, alennusmyynnit ovat hanurista - ei niistä mitään löydä. Paitsi tällä kertaa kyllä löysin pienen ja kivan asian, joka lähti matkaan pyöreällä kympillä. Tästä lisää myöhemmin!

Päällä infernaalisella shoppailukierroksella, jonka urheilullinen puoli lopulta valui hukkaan ranskalaisten ja kebabin myötä (illalla vielä tuli vedettyä huimat kolme grillimakkaraa, baah), oli seuraavaa: Yksinkertainen, syvästi rakastettu American Apparelin t-paitamekko/tunika, huimat ketjut, vetoketjulaukku ja gladiaattorisandaalit tuomassa arkista huolettomuutta. Huomatkaa jälleen erinomaisen hyvällä omatunnolla puettu mustuus. Olen vuodenaikojen orja ennenkaikkea käytännöllisistä syistä. Shoppailukierroksella muuten harmittikin, että tarjolla oli enimmäkseen mitä erilaisimpia nirunarusandaaleja: minä kaipaan jykeviä kiilakorkoja, nilkkureita ja saappaita! No, eräitä kiilakorkokenkiä kyllä sovitin, mutta olivatpa hankalat pysymään jalassa...

Heh, käytyyn makusnobeilukeskusteluun liittyen muuten tulikin mieleeni, miten eräs lukijani närkästyneenä ilmoitti, etteivät vaatteeni tai asuni ole oikeasti yhtään erikoisia tai ihmeellisiä, saan ne vain kuvailemalla kuulostamaan hienommilta kuin ovatkaan. Lukija oli selkeästi asian ytimessä. Mielikuvilla minullekin on myyty monta asiaa, onkin jo aika käyttää niitä myös omaksi iloksi.

black dress and chains 2

black dress and chains 1

black dress and chains 3

black dress and chains 4

black dress and chains 5

black dress and chains 6
Tunika - American Apparel, laukku, sandaalit, ketjukoru ja nahkaranneke - H&M, kynsissä Mavala: Paris, huulilla Lumene Wild Rose: 96 Hiekkaranta

Shoppailukierroksen lopulla ilma alkoi dramaattisella tavalla viiletä, ja uskomatonta kyllä, aloin kaivata neuletta lämmittämään...

Tänään katsomaan Watchmen poikaystävän ja tämän siskon kanssa. Paljon on kuultu hyvää ja huonoa, saa nähdä mikä tulee olemaan tuomio. Mielipiteitä?

P.s. Nöyyh, passi meni voimasta vuodenvaihteessa ja nyt tuli ne uudet sormenjälki-isovelipassit. Saiskohan vielä vanhanmuotosen, jos tänään kävis pistämässä hakemuksen?

29.6.2009

Mökkihöperö postaus

Olen aina kuvitelllut olevani truu-lande, asuinhan suurimman osan iästäni maatilalla ja useita kesiä moneen otteeseen kesämökillä (kerran asuimme siellä likimain kuukauden), seurasin viljelyksiä, vietin päiväni haahuilemalla metsissä ja pelloilla, olin ahkera apukalastaja mökillä matojen metsästyksestä kalanperkaamiseen asti, saatoin viettää kokonaisen iltapäivän uiden järvessä, tiesin missä olivat hyvät kalapaikat ja miten kaloille valmistettiin hyvä kutemispaikka, tiesin miten viljelyksiä piti rytmittää, mitä kirota EU-tarkastuksissa ja osasin vähän niinkuin ajaa traktoria.

Voisi kuvitella, että kun päähäni iskostui kaikenlaista lähellä maata ja luontoa elävän ihmisen perustietoutta, landeymmärrystä, mukaan olisi iskostunut myös syvä rakkaus ja hyväksyntä näitä asioita kohtaan, että olisi muuttunut sellaiseksi McGyver-landeksi, joka naureskelee vieraisille tulleille kaupunkilaisille ja näiden hämmästykselle: "Ihan todellako käydään pienessä puukopperossa tekemässä tarpeita?" ja nappaa kätevästi ja ilmeisen kokeneesti nukkumatiloihin livahtaneen rotan. Kuittailla luonnosta eksyneiden epäihmisten järkytyksestä.

Vaan miten sitten kävi, kun Maria vuosien jälkeen pitkästä aikaa pääsi mökkeilemään? Näytin vähän väliä tältä:

un-natural troll 2

"Hyi täällä on hyttysiä!"
"Yäääk, huussi..."
"IIIH hämähäkki, ei voi mennä huussiin kun ovessa on hämähäkki!"
"Yyy, kuuluu ihan vääränlainen ääni..."
"Iiks ei juoksevaaa vettä?"
"Miten muka voi pestä järvivedellä shampoot pois päästä?!"
"Yääääk, täälläkin on ötököitä..."
"TAAS HÄMÄHÄKKI!"
"Ei kai täällä ole käärmeitä?"
"Onkohan täällä punkkeja..."
"En mee kyllä huussiin..."

un-natural troll 3

Poikaystävä jaksoi ihmetellä reaktioitani. "Eiks sun pitäny olla maalta?" Ilmeisesti olen ollut synnynnäinen city-chick. Nyt kun muistelen, en erityisesti pienenäkään rakastanut luonnon keskellä olemista. Silloin oli vain helpompaa unohtaa se keskittymällä muutamaan mielenkiintoiseen aktiviteettiin. En liene luonnosta eksynyt, sillä en ole koskaan luonnossa elänytkään. Ihan sama mitä esi-isäni tekivät tuhansia vuosia sitten.

Vaikka eihän tuota tiedä, kyllähän sitä tunsi jonkinlaista harmoniaa ympäröivien pörriäisten, ruohonkorsien ja metsiköiden kanssa käydessään pusikossa luontopissalla.

un-natural troll 1
Neuletakki, sandaalit, käsikoru ja laukku - H&M, t-paita - Gina Tricot, pyöräilyhousut - Asos

Luontohysteria sikseen, itse paikkahan Kiskossa oli oikein hieno.

IMG_0831

IMG_0769

IMG_0747

IMG_0761

IMG_0763

IMG_0823

IMG_0758

IMG_0811

IMG_0824

IMG_0841

IMG_0850

IMG_0985

IMG_0854

IMG_0859

IMG_0858

IMG_0856

IMG_0874

IMG_0967

IMG_0971

IMG_0952

IMG_0964

IMG_0925

IMG_0950

IMG_0894

IMG_0897

Saara

Meillä on täällä tämmöinen luontokuvauskohde...

kaunis saara

Tänään se varsinainen shopping, toivottavasti päivitystä viikonlopusta ja ihanaa rentoutumista Pasilassa. Zarasta jo valitettavati bongasin pikapyrähdyksellä yhtä sun toista kivaa, mutta onneksi sen verran hintavaa, ettei heräteostoksille nyt varsinaisesti ole sijaa. Toisaalta harmaat, college-matskusta tehdyt shortsit paperipussivyötäröllä on aika houkuttava yhdistelmä...

Palaillaan kun ehditään! Sillä aikaa mukavan ihanaa viikon alkua kaikille!

28.6.2009

Etapilla

Huh, viimeinkin sivistyksen parissa ja netin äärellä. Reissu Helsinkiin sai yllätyskäänteen spontaanista mennään mökille -päätöksestä, jonka aikana mm. ostin työvalaisimen. (Kerron myöhemmin lisää.) Mökille päästiin viimein iltakymmeneltä, saunominen ajoittui puolenyön kieppeille. Kahdelta yöllä syötiin tyytyväisinä grillimakkaraa.

Aamulla edessä oli kaahaus kohti Helsinkiä, nopeaa hätähoppailua tarpeiden ja lahjusten haussa ja viimein kymmentä minuuttia ennen pöytävarausta pääsy vaihtamaan matkavaatteita juhlatamineisiin. No, varausta sai sentään siirrettyä, olipa hyvä sää pitänyt koko ravintolan tyhjänä, mutta hieman siinä jo ehti itse kukin hikoilla. Päivän päätteeksi mussutettiin mansikoita, saatiin ompelukone ja viimein rantauduttiin pasilaan. Puuh.

Raportointia tästä kaikesta ja kaikesta muusta luvassa kunhan ehditään! :)

Kiiltoneste seikkailee

Iiks, tilasin sitten Tigiä. Kuten sanoin, olen menetetty tapaus.

Sillä aikaa kiiltoseerumi matkustaa mukana, kunnes se loppuu. Ja koska tämä kuiva tukka imee tuota ihmeainetta kuitenkin aika paljon päätäkseen oikeuksiinsa, se saattaa loppua aika pian. Ollapa hivenen suurempi puteli...

tigi rockaholic shine blaster

tigi rockaholic shine blaster 2

tigi rockaholic shine blaster 3
Tigi Rockaholic Rock Out Shine Blaster, laukku H&M

Maku se on korvien välissä

Namnam, hyvää pitsaa taas tuossa eräs päivä tehtiin. Mukana tomaattisoosi, marinadikastike, kukkakaali, parsakaali, porkkana, sipuli, jalapeno, sienet, salaattijuusto, kaprikset ja auringonkukansiemenet. Päällä ripaus savuaromilla ja chilillä höystettyä BBQ-mausteseosta.

Unsnob pizza 3

Pohdiskelin tuosa pakastevihanneksia paistellessani ja sienipurkkia availlessani ihmisten nyrpistelyä epätuoreille raaka-aineille. Itse en maista säilötyissä kasviksissa ja sienissä sen kummempaa eroa tuoreisiin kypsennettynä, joten nyrpistely ja makusnobeilu on tullut minulle hyvin hämmentävänä yllätyksenä. Koska olen pitänyt pakastevihanneskokkailujamme raaka-aineidensa puolesta herkullisina ja erinomaisen hyvällä ruokahalulla syötävinä, pohdiskelin asiaa tarkemmin.

Unsnob pizza 4

Mieleeni pompsahti kalifornialaisen professorin, Antonio Rangelin tekemä tutkimus punaviineistä ja viininjuojista. Sokkomakutestien ja pajunköyden syöttämisen jälkeen tulos oli selvä: mitä kalliimpana litkijät viiniä pitivät, sen paremmaksi nämä arvostelivat sen maun. Testissä kaksi täysin samaa viiniä saivat erilaiset arvostelut sen perusteella, mitä etikettiin oli liimattu, ja toisaalta halpa punkku voitti sikakalliin, kun etiketit oli vaihdettu päikseen. Ihmiset eivät kuluta pelkkiä tuotteita, vaan isoa kasaa mielikuvia ja arvostamiaan adjektiiveja. Tämähän on tuttua tavaraa myös muodin kuluttamiseen puolellakaan aivosolullaan kriittisesti suhtautuneille.

Oma lukunsa on myös Penn & Tellerin Bullshit -ohjelman jaksossa The Best tehty demonstraatio, jossa kaupan halvimpia ruoka-aineksia tarjoillaan hienossa ravintolassa kauniiden tarinoiden kera. Osuu ja uppoaa, eivätkä kokeneetkaan snobit mm. tunnista orgaanista, käsin poimittua tomaattia tavallisesta purkkimössöstä. Tuoreelta ihan kuulemma maistuu. Laittaa miettimään:Kaikenlainen luonnollisuus on nyt kovin pinnalla. Synteettisesti valmistettuja kemikaaleja pelätään hysteerisesti, luomu ja orgaanisuus ovat olleet jo hetken nousukierteessä, hypersuperhysteerisluonnonmukainen ruoka on ihanaa ja tuoreus sopii kätevästi kuvaan. Lisäpontta antavat televisiossa pyörivät, mitä erilaisemmat kokkiohjelmat, joissa eri tasoiset tärkeilijät näyttävät mallia makuelitisteilyssä ja vääränlaisen ruuan paheksunnassa. Totta kai näihin arvoihin sopimattomat ruuat alkavatkin jo kaikessa ristipaineessa maistua väärältä - ainakin silloin, kun alkuperän varmaksi tietää. Onhan makuaistimus sentään korvien välissä syntyvä asia. Näissä edellämainituissa arvoissa itsessään voi olla paljonkin arvokasta ja hyvää, mutten ole lainkaan vakuuttunut siitä, että se välttämättä on ylivertainen maku.

Kuten jo todettua, ihmiset eivät kuluta pelkkiä tuotteita, vaan myös isoa kasaa mielikuvia. Siinä ei välttämättä ole sinänsä mitään väärää, mutta onhan se ihan jees tiedostaa, että halpaa purkkiruokaakin voidaan tarjoilla ruuanystäväksi julistautuneille maailman hienoimpana gourmeena, kun vain sommittelu on kaunis ja tarina tarpeeksi hyvä. Kusetetuksi tuleminen ei ole pop.
Unsnob pizza 2

Tässä pitsassa tuoretta ennen kypsennystä on vain sipuli. I dare you. ;)

27.6.2009

Wilkins Coffee ja ilkeät mupetit

Wilkins Coffeen tyypit ovat ainakin osanneet mainostaaa tuotteitaan... :DNäinhän se mainostus menee. Käytä tätä tuotetta, tai sinulle tapahtuu kauheita, pilke silmäkulmassa tai ei. Heitelkääs esimerkkejä? Naamatökötit ovat jo vähän itsestäänselvyys tuotteen perustavoitteen takia, mutta muita? Omaan mieleen nousee taannoinen pikaruokalaketjumainos, jossa nuorekas hampurilaismesta oli vaihtoehto tylsälle ja takakireälle, hienostelevalle ja kotona nautitulle ruualle, joskin toki huumoriotteella. Muita esimerkkejä?

Matkalainen pakkaa

travelling agents 1

Kuten aina matkustaessani, nytkin olen tehnyt vakaan päätöksen matkustaa kevyesti. Yleensä puolet vaatteista ovat matkalla turhia, varsinkin, kun Helsingissä shoppailu yleensä tuottaa joitakin löytöjä (poikkeuksiakin toki on). Toisaalta löydän itseni usein vaahtoamasta, miten totta kai tarvitsen puolet vaatekaappini sisällöstä mukaan, koska voihan sitä muutamien päivien aikana tapahtua vaikka mitä: voi joutua vaikka presidentin päivälliskutsuille tai vaeltamaan Nuuksioon. No, tällä kertaa tiedossa on oikeastikin vaihtelevaa aktiviteettia, syntymäpäiväjuhlat versus yleinen hengailu, grillaaminen ja se kaupungilla pörrääminen.

Mitä siis lähtee hiustenhoitotuotteiden, suoristusraudan, kosmetiikkakasan, läppärin, kameran ja kirjan lisäksi mukaan? Ainakin korolliset ja matalat kengät, valikoima erilaisia sukkia ja sukkahousuja, AA:n tunikamekko, pyöräilyhousut, pitkät leggingsit, Mangon lyhyt tuubitoppi, H&M:n pitkähihainen liehuhelmaneule, ketjukoru ja mielikuvituskoru. Kuvassa näkyvään kasaan lisättäkööt vielä jokin rento teeppari sitä yleistä hengailua varten, harkitsen myös villinä korttina vielä toisen mekon mukaanottamista nimenomaan synttäribileitä varten. Eipä tuo paljoa ekstraa toisi repun painoon. Saa nähdä mitä muita pakko ottaa mukaan -juttuja sitä vielä ehtii keksiä pakatessa... Graah.

Eniveis, näistä materiaaleista aion luoda kuhunkin tarpeeseen vastaavia asukokonaisuuksia: esimerkiksi tunikasta saa koruilla ja koroilla juhla-asustuksen, sandaaleilla ja koruttomuudella arkeen sopivan vaatteen, aktiviteetin mennessä villiksi mukaan voi lisätä pyöräilyhousut, sään yllättävällä tavalla kylmetessä päälle vaihtuu pitkät leggingsit. Ei ihminen lopulta niin hirveää määrää vaatteita tarvitse. Köh.

Vakaa aikeeni on vielä ehtiä Helsinkiin ennen kauppojen kiinni menemistä tsekata ainakin se Zara. Vähän harmittaa, ettei Pride-marssia ehdi nyt kuvaamaan, mutta tuleehan noita vielä. Yllättäen junarahatkin säästyivät: poikaystävän isä koppaa meidät mukaansa matkalla itsekin Helsinkiin.

Vaan nyt hullu loppuryntäys tavaroiden metsästelyssä, kuulemisiin hieman myöhemmin!

travelling agents 2

Liehuvainen neuletakki

Löysin tuossa eräs päivä jotain aika hienoa, nimittäin upean, liehulärpäkkeillä varustetun neuletakin. Olin bongannut samanlaisen jo taannoin Anna-Marialta, ja kun H&M:llä sama neule tuli yllättäen vastaan, ajattelin mielenkiinnosta kokeilla sitä. Taas niin tyypillistä, että alennusmyyntien aikaan tekee löytöjä kaikkialta muualta paitsi niistä alerekeistä. Toissapäivänäkin käytiin Maikin kanssa Ideaparkissa: alennuksia joka nurkalla täyttämässä tajuntaa, vaan ei mitään ostamisen arvoista koko jättipuljussa! Hyvä niin.

Olimme siis sovitukopissa sen normaalihintaisen liehuneuletakin kanssa. Virhe: kun sen kerran sai päälle, sitä oli hyvin vaikea ottaa pois, niin hyvältä silkkisekoitetta oleva neule näytti ja niin mukavalta se tuntui iholla. Läpikuultavuuskin lisää takin esteettisyysastetta usealla pykälällä. Olin itse asiassa katsellut erikoisia neuletakkiratkaisuja jo parista muustakin putiikista, mutta tässä osui niin paljon asioita kohdalleen, että tuntui hyvin huonolta ajatukselta hylätä tätä.

Vibat kuin taidehörhöllä tai kuvaamataidon opettajalla. Mieleen tulvivat myös Camillen hulmuavat ja valuvat mekot ja yläosat... Juuri tällaisia vaatteita kaipaan nyt lisää perusvaatteideni rinnalle. On hyvä, että pohjatyö on tehty, nyt sen päälle voi rakentaa.

draping cardigan 5

draping cardigan 1

draping cardigan 2

draping cardigan 3
Neuletakki ja nahkaranneke - H&M, tunika - American Apparel, farkkuleggingsit - Gina Tricot

Nyt stoppi kulutushysterialle ainakin syksyyn asti. Josko onnistuisi säätämään peräti niin, että seuraava hankinta olisi vasta niiden kiilakorkosolkibuutsien hankkiminen... Pidätän itselläni kuitenkin oikeuden sortua ja langeta. Lupaan siinä tapauksesa tuntea huonoa omaatuntoa ja tehdä katumusharjoituksia. Ehkä hieman viskoa itseäni piiskalla. Kieriskellä lasinsiruissa ja valella itseni kuumalla öljyllä. No, ainakin henkisesti. Olenhan kuitenkin menossa tässä tänään ihan peräti Helsinkiin (poikaystävän vaarin 82-vuotisjuhlat)... Pelkään, että Zaran kohdalla voi tulla pidätysongelmia. Ja ehkä Macin ständillä.

26.6.2009

The Fast and the Furious Hervannassa

Ooämgee, kylläpäs on täällä Herwoodissa nyt tapahtunut aamulla. Autovarasta jahdattu ihan täysillä tehoilla, ja vielä aika lähellä meitä! Ei kuitenkaan kuultu mitään untemme läpi...

"Poliisiauto kolaroi hurjassa takaa-ajossa Tampereella

- - Sama auto havaittiin perjantaiaamuna kuuden aikoihin Tampereella. Poliisit yhyttivät auton Hervannassa, ja yrittivät pysäyttää sen. Kuljettaja painoi kuitenkin vain kaasua, ja sai peräänsä useita poliisipartioita.

Pakenija ajoi taajama-alueella jopa 90 kilometrin nopeutta taajama-alueella, eikä rajoittanut menoaan pelkästään kaduille: poliisin mukaan mies ajoi välillä jalkakäytäviä pitkin ja oikaisi talon pihojen kautta. Yksi poliisiauto vaurioitui takaa-ajossa, koska se ei mahtunut eräällä ahtaalla pihalla samasta välistä jota pakoauto oli käyttänyt.

-- Tilanne päättyi vasta kun pakenija rysäytti ajoneuvonsa Opiskelijankadun sillan kaiteeseen."

Iltalehti, 26. 6. 09


Toisin sanoen näin:
Upload.mn

(Pikkukuvaa klikkaamalla näkee kuvan alkuperäisellä Upload.mn -sivustolla)

Kuvamatskua myös täällä.

Herkullinen nahkakoru

Nelly.comista löytää nykyään vaikka mitä. Tämä Edblad&co -rannekoru neljällä nahkanauhalla on aivan jumalainen, suuri lukko on sopivan muhkea ja ainoaksi miinukseksi muodostuu reippaan neljänkympin hinta. Tampereen blogimiististä saatu lahjakortti on tosin edelleen käyttämättä... Eräät tietyt paljettileggingsitkin kyllä vähän houkuttaisivat.

Tästä Nelly.comin tuotesivulle


Kuva: Nelly.com

Kai muuten olette huomanneet, että Nelly.com on eilen alkanut jäsenille suunnattu, suuri alennusmyynti (koodilla Summersale), ja että 29. 6. ale aukeaa myös kaikille muille?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...