17.12.2009

Vagabond Missy vol. 2

Vagabondin nettikauppaan on ilmestynyt ronskeilla vetoketjuilla päivitetty versio rakkaistani, Missy-platoista. Uuh, mitä motskariviboja! Vaan miten olisi jo tulevaa kevättä ajatellen Missy-variaatio, jossa varvaskärki olisi avoinna... Ehkä mahdollisesti jopa kantapääkin. Sellaiset Missyt kotiuttaisin heti paikalla, olkoonkin, että eteinen on jo väärällään kengistä ja lähes jokainen uusi kenkälaatikko tietää pientä perheriitaa. Anteeksi tämä paheeni.

Image and video hosting by TinyPic

Kuva: Vagabond.com

P.s. Myös niin monen sydämen valloittaneista Thelmoista on päivitetty versio, joka puolestaan on kaikista härpäkkeistä ja nauhoista riisuttu, hieman alkuperäisen Missyn kaltainen, matalavartinen nilkkuri... ;)

14 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Tätä mallia kyllä kuolaan tosissani, jotenkin miellyttää omaa silmääni vielä vähän enemmän kuin se sulla oleva Missy-malli. Tuo malli kun vaikuttaa varsin käytännölliseltä, korkeat korot, mutta kuitenkin sen verran platoa, etteivät herkät päkiäni ehkä ihan kuolisi. Samoin ihastelin niitä kultaisella vetoketjulla varustettuja matalavartisia Thelmoja, aivan ihanat! :)

Maria kirjoitti...

Joo, toi korko-plato-suhde on kyllä jalalle ihan unelma, näiden jälkeen mä jopa oon vahvasti kyseenalaistanu mun aikasemmat tappokorot, joilla meinaa välillä väsyä jo pelkästä sovittamisesta :D Tai siis, olen pitänyt niitä hyvinä ja tukevina, mitä ne kyllä ovat, mutta kun jalka löysi NÄIN hyvät korkokengät, menee kaikki kriteerit uusiksi.. ;o Mutta että suosittelen mallia kyllä lämpimästi, toivottavasti Vagabond pitää sen valikoimissaan ja tuo samaan malliin lisää uusia päivityksiä!

Niissä vetskari-thelmoissa se kultanen vetskari oli se, mikä mul eniten tökki :) Olisin tosin saattanut kuitenkin hankkia ne, ellen olisi törmännyt kaupassa nauhaversioon, joka sitten veikin heti sydämen... :P

Jenna K. kirjoitti...

VOI EI nyt on pakko toivoa joulupukilta kenkiä, tai lahjakorttia..tai lähinnä miehen siunausta kenkäshoppailulle.. Ihan täydelliset kengät! Sopivasti asennetta, mutta ei liikaa ylimääräistä härpäkettä. NAM!

raaaa kirjoitti...

On kyllä ruman malliset kengät. Köntykset.

Maria kirjoitti...

Jenna K, niinpä, niinpä! Hehe, miehen siunaus tuntuu joskus olevan oleellisempi tekijä kuin se varsinainen tilin saldo x)

Raaaaaaaaa, se on vaan sun mielipitees ;)

Anonyymi kirjoitti...

Noi on niin rumat, vanhan mummon lopottimet, pilaa kauniiden kissamaisten korkojen maineen :D Liikaa platoa suhteessa korkooon, eihän noilla kävely voi tuntua edes koroilla kävelyltä, booring :D Tulee mieleen sorsa :D Mutta ne vagabondin kiilat, jotka sulta löytyy, taas on ihan jumalaiset<3 Itse saan ne vasta tammikuun alussa :(

Maria kirjoitti...

Höpsistä, jumalaiset kengät ovat ^^ Hyvin kauniit ja ihanat jalassa, kokeile vaikka ;)

Riikka kirjoitti...

Noihan on ihan täydelliset! Mun kenkäkaapissa on just mustien nilkkurien mentävä aukko..

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta!!

Todella herkut kyl noi Missyt, mutta kun kaapit pullottaa kenkiä, niin pakko varmaan jättää kauppaan (tai sit tilata mieheltä salaa...)!
Ja mulla kenkien on sovelluttava myös kolmen kakaran perässä juoksemiseen, siksipä odotankin Mucatejani innolla!!! Niissä yhdistyy ihanasti käytänöllisyys, muuneltavuus (käyvät eri asujen kanssa) ja kauneus! Oon jo pitkään etsiny maihareita, mut kun näin sulla nää korolliset versiot, se oli siinä!!!
Vanhoissa maihareissani elin kesät talvet ja käytin aivan loppuun...

Maria kirjoitti...

Riikka, musta tuntuu et se aukko on pohjaton :D Tai siis, tuntuu siltä, että aina se vielä yhdet mustat nilkkurit, erityisesti koroilla varustetut sellaiset, huolisi.. ;P

Anonyymi, huomenta vain! :) Mun on tunnustettava, että ostin omat Missyni vähän silleen mieheltä puolisalaa... Paljastuin kyllä sitten vähän nolosti joten oli pakko "tunnustaa" ;P Kyllä sekin sitten on hyväksynyt ne, kun en ne jalassa valita et kävellään hitaammin tai voidaanko jo mennä kotiin kun jalat väsyy, ja kun näyttääkin jalassa hyvältä :)

Ulrika kirjoitti...

Uuusimmassa ellessä oli vagabondin kiilakorolliset kärjestä ja kannasta auki oleva malli. Hyvin erilaiset kuin nuo, mutta kuitenkin :) Ei varmaan vielä kaupoissa, mutta kannattaa pitää silmät auki. Itse tykkään vagabondeista ihan hulluna, lesti on just perfect mun jalalle.

bubble kirjoitti...

Oijoi! Herkullisilta vaikuttavat vetskarit. Mutta jotenkin mun mielestä Missyjen idea ja malli tossa vähän kärsii..? Tai jotenkin se ei tunnu samalta kengältä sitten kuitenkaan. Toki voi olla eri asia, kun ihanuuden sujauttaa jalkaansa ;)

Maria kirjoitti...

Kyllähän siitä aika eri näkönen noilla lisäyksillä tuli :P Mutta se taitaa sit olla kii henk.koht. preferenssistä ihan et onko alkuperänen parempi ku sit lisäilty versio :) Mä en nyt kyllä aio noita kylläkään kotiuttaa, vaikka aika herkut ovatkin ;)

Tiina kirjoitti...

APUA! Tämä on ehdottomasti jalkojeni hyvinvoinnin uhallakin se must-have-pari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...