18.12.2009

Talvipukeutumisinspausta

Jos talvipukeutuminen tuntuu tylsältä ja rajoittavalta kaikkine pakollisine lämpökerroksineen ja paksuine talvitakkeineen, niin tsek inspiraatiota talvipukeutumiseen näistä kuvista!

Image and video hosting by TinyPic
The Northern Beach via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
Mammoth via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
Daddy Cool via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
School Boy Boredom via Lookbook

Image and video hosting by TinyPic
-7°C via Lookbook

Olkoot nämä todisteina siitä, että talvipukeutumisen ei tarvitse olla tylsää tai yhdestä muotista otettua toisintoa. ^^ Allekirjoittanut on ymmärtänyt tämän oikeastaan vasta tänä talvena. Shh!

Viikonloppuja! Yrittäkää olla jäätymättä hankeen!

4 kommenttia :

Ranoira kirjoitti...

Tuosta yhdetsä kuvasta tulikin mieleen, miten aamulla asemalla näin yhden tyylikkään talvipukeutujan - paitsi että ne ylipolvensaappaat olivat aivan varmasti tekonahkaa. Kirskutin hampaitani miettiessäni miten niille käy. Onneksi itseäni muistutti kenkäkaupan myyjä, kun juuri ostin siistimmät talvinilkkurit, tekonahkaa. Kuulemma suositeltava pakkasraja niille oli -10-15 astetta.

Peps kirjoitti...

Ite yritin selviytyä tällä viikolla ilman takkia ja se onnistu ihan hyvin, kun päällä oli toppi, pitkähihanen aluspaita, flanellipaita, villatakki, collegepaita, villapaita ja siinä päällä vielä villatakki:D Mutta ei se ehkä ollu mikään maailman käytännöllisin asu, kun kahvilaan mennessä rupesin niitä kerroksia riisumaan:D

Anonyymi kirjoitti...

Kun asteita on -20, mun on ainakin vaikeaa edes miettiä tyylikkyyttä. Tulit muuten vastaan tänään päivällä liikennevaloissa Stockan jälkeen, oletan että poikkiksesi kanssa ja näytit todella nuorelta ja paljon söpömmältä kuin kuvissasi :)

Maria kirjoitti...

Hihi, sellasta mä aina välillä kuulen :D Hauska yhteensattuma! ^^

Pukeutumisen kelailu on yks mun tapa yrittää selättää talviangstia, jonka kylmyys meinaa mulle tehdä ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...