25.12.2009

Sherlock Holmes <3

Pian se tulee, pian se tulee, elokuva Sherlock Holmes, jossa on Robert Downey Jr. JA Jude Law! Tammikuun loppupuolella se on vihdoin teattereissa!


Trailer 3 for Sherlock Holmes at Listal


Ääwk, mies ei sitä tajua, mutta mikä tahansa elokuva, jossa on Downey Jr. on yksinkertaisesti katsomisen arvoinen, jopa Iron Man 2! Jude Lawsta onneksi pitää mies itsekin. (Eikä edes puhuta Johnny Deppistä ja siitä, miten monilla eri tasoilla näyttelijää voi ihailla!)

15 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

en yksittäisille näyttelijöille oikeen ikinä lämpee, enemmänkin ansioituneet ohjaajat on ne jotka saa venailemaan jotain leffaa. pisti kyl vituttamaan kun tossa leffassa on sherlock ihan epäsherlock, sen kuuluis nuuskia ympäriinsä piippu suussa ja pohdiskella nojatuolissaan eikä olla tollanen hullu actionman >:( dislike. jos ei ajattele sitä millanen sherlock holmes oikeesti on niin kaipa toi ihan katsottava pätkä on. en mitenkään hurjana oota kuitenkaan.

Prefecta kirjoitti...

tohon kolmikkoon ei ole paljon lisättävää. No, okei: Daniel Day Lewis.

http://anotherfabday.blogspot.com

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ohjaajat toki joo myös, vaikka tää kuolafaktori onkin helpompi sijoittaa screenillä oleviin tekijöihin x) Mut tykkään Ridley Scottista, Michael Mannista vähäsen, vähän enemmän taas David Lynchistä, Jean Pierre Jeunetista ja Michel Gondrysta :P On paljon muitakin hyviä kyllä! Clint Eastwoodkin on legenda paitsi näyttelijänä, myös jo ohjaajana.. :)

Mä en ole perehtynyt (valitettavasti) aitoon ja oikeaan Holmesiin, joten olen vähän vääräoppinen pakana ;P Kuolaan vaan Downeya :D

Prefecta, aww... ;)

Anonyymi kirjoitti...

sama anonyymi täällä edelleen, luettelitkin jo parit lempparit kuten eastwoodin ja lynchin mut pitänee vielä lisätä: tarantino, stanley kubric, sergio leone, coenin veljekset, darren aronofsky. js prefectan kommenttiin liittyen, daniel day-lewis se kyllä on jotain. there will be blood oli niin tajunnanräjäyttävää että huhhuh. harvoja leffakäyntejä sitä yhtä lämpimästi muistelee.

Maria kirjoitti...

Aah, miten saatoin unohtaa Tarantinon! Syytän humalaa tästä. Melkein kaikki Tarantinon filmit olen katsonut ja vakuuttunut siitä, että mies on nero. :P Kubriciin en ole ihan niin paljon tutustuut, mutta mainehan silläkin mielellä on :) Sama pätee Hitchcockiin, joitakin olen nähnyt ja tykkännytkin, mutten osaa sen enempää sanoa :P Coenin veljeksistä taas pitää mies erityisesti, mulle ei ole vielä niin selvää kuvaa niistä syntynyt :)

There Will be Blood oli tosiaan hei jotain tajuntaansyöpyvää! Muistan aina sen mitä sille pojalle ja saarnaajamiehelle tapahtui... Hrrh. En tajunnut varsinaista pointtia, mutta mieleen se jäi silti!

Maria kirjoitti...

Syytän myös lukuisia typojani humalasta.

Prefecta kirjoitti...

joulunpyhäkännit kunniaan!

Maria kirjoitti...

Haha joo ehdottomasti :D Oon kalsarikännien kuningatar ;P

Samuel kirjoitti...

Olisi kyllä hauska nähdä tällainen isolla rahalla tehty Holmes leffa jossa ei kuitenkaan olisi mitään ryminää ja taistelua, vaan ihan vain hillittyä päättelyä ja etsiväntyötä. Tosin eihän minulla ole mitään ryminää ja taistelua vastaankaan. :)

Oletko muuten nähnyt leffan nimeltä Vidocq? Suosittelen katsastamaan, tosi tyylikäs ja hienoa katsottavaa. :)

Maria kirjoitti...

No olis sekin joo : Mut mä tykkään myös näyttelijöistä, joten niiden takii oon valmis myös katsoon rymistelyä, ainakin tän kerran :D Ka toei logiikka oo suurten massojen juttu... ;<

ee kirjoitti...

downey, rakkaus.

Laura kirjoitti...

Toi kyllä pitää mennä kattoo, vaikka oonkin kyllä old school Sherlock -fani henkeen ja vereen. Suosittelen lukemaan Conan Doylen kertomuksia! Ja katsomaan tänään Sherlock Holmesin paluun 14.55 Nelosella. Olen sen joskus nähnyt mutta en kyllä muista oliko se hyvä, huono, hirveän hyvä vai aivan järkyttävää skeidaa... :D mutta silti!

Jaaaa alkuperäiseen kuolaus-aiheeseen palaten, ymmärrän kyllä tämän merkinnän pointin ;) itsehän sulan jo ko. herran äänelle.....

Rhia kirjoitti...

Tykkään perinteisestä salapoliisi-leffatyypistä tosi paljon: Sherlock, Hercule Poirot, Miss Marple jne. Tykkään silti myös perinteisistä rymistely-leffoista (esim Arska, van Damme, supersankari-leffat). Traileri näytti hyvälle, saa nähdä miten sitten koko leffa toimii kun perinteisestä salapoliisista onkin tehty toimintasankari. Onhan tässä vähän semmosta steampunk-henkeäkin ilmassa =) Robert Downey Jr on hyvä, Jude Law on hyvä, Johnny Depp on hyvä. Keanu Reeves on PARAS!

Maria kirjoitti...

Joo, Keanu Reeves! o/

Mä meinasin vähän kattoa sitä iltapäivän Holmesia, mutta sitten iski jo ennen sitä joku kankkusen tapanen ja päätinkin sen sijaan ottaa reippaat päivätirsat. :D Nooh... :P

Evita kirjoitti...

Olin tulossa puhumaan tuosta leffasta kun se tuli eilen nahtya, mutta sitten joku mainitsi Keanun parhaana nayttelijana, ja olin tukehtua vesilasilliseeni. Huhhuh. Jude Law tassa leffassa harvinaista kylla naytteleekin, yleensahan esittaa itseaan. RDJ on mun heikko kohta, mutta helvetin taitava tyyppihan se on, kuten tassakin. Sillakin harmittaa, etta aksonia on turhan paljon, Guy Ritchien elokuville tama toki on tyypillista. Jonkun verrran pohdiskelua on noin niinkuin muodon vuoksi mahdutettu mukaan, mutta ei mainittavissa maarin. Antaisin talle normaalisti pari tahtea, mutta Downey, kohtuullinen dialogi ja parit naurut nostavat arvioni kolmeen. Mutta tulipahan nahtya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...