15.12.2009

Rajalinin sormus

new ring

Sain jälleen lahjomista mummulta. Blogini ansiosta hopeakoruista innostunut mummuni on hänkin koristellut sormiaan hopeasormuksilla. Yhden omasta mielestään harhaan menneen hankinnan hän kuitenkin teki, eikä ollutkaan tyytyväinen yllä näkyvään, leveään ja hieman kaarevan muotoiseen Kalevala korun sormukseen. Hänestä se sopii paremmin minulle, "kun on lakatut kynnetkin ja kaikkea". Minusta se ei näyttänyt mummullakaan yhtään hullummalta, mutta jos nainen on tehnyt päätöksensä, kuka minä olen väittämään vastaan? ;) Perintökalleudet ja lahjakorut ovat joka tapauksessa aina niitä rakkaimpia. Rajalinin sormus on mallin nimi.

new ring (1)

7 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

Tykkään tästä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi sulla on ihana mummu! Munkin mummilla on paljon koruja, myös sellaisia mun tyylisiä. Niitä on sitten kiva lainailla puolin ja toisin :)

-Bree

Maria kirjoitti...

:)

ida-lotta kirjoitti...

Oi, olen ite haaveillut kyseisestä sormuksesta, vaikka en sormuksia ikinä edes käytä. Tuo on juuri sopivan pelkistetty ja järeä, että voisin tuollaisen esimerkiksi kihlasormukseksi hyväksyä!
Tosi nätti on <3

Lindyn kirjoitti...

Tää on ihana sormus. Meillä on nää miehen kanssa just kihlasormuksina <3

au kirjoitti...

Hah. Tulin kommentoimaan, että meillä kyseiset sormukset toimivat kihlasormuksina, mutta Lindyn ehtikin ensin. Muillakin näemmä hyvä maku. :) Vihkisormuksia samaan sormeen noiden kanssa ei sitten enää mahtunutkaan, joten ne korvattiin tatuoinneilla.

Maria kirjoitti...

Hehe, juu makua näyttää olevan liikenteessä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...