23.12.2009

Piparisuklaata ja Herefordia

Miten aion käyttää jouluni: piparisuklaata, punkkua ja elokuvia.

wine and chocolate

Joulu tulee tänä vuonna etenemään samaa kaavaa kuin aikaisempinakin - minä vietän joulua mummun ja äitin kanssa mummun luona Kalevassa, mies meni oman perheensä tykö Helsinkiin. Sniff, edes WoWia ei voi Kalevassa pelata, kun ei oma läppäri sitä enää oikein jaksa pyörittää. Nooh, leffat, punkkku ja syömingit...

Ehkäpä, jos lukisi vaikkapa Sinuhe Egyptiläisen uusiksi... Luin sen viimeksi kasiluokalla ja pidin hienon kirjaesitelmän. Olen aina tykännyt. Joskus pitäisi kahlata Taru sormusten herrastakin uusiksi, oli se sen verran mieletön elämys. Ja jos Christopher Leelläkin on aikaa lukea se kerran vuodessa, niin ehkä minullakin voisi olla aikaa lukea se kerran kymmenessä vuodessa.

Olisi kyllä pitänyt vaan suosiolla suorittaa siirtymä Hervanta-Kaleva taksilla, nyt lähdin urhoollisesti painavan repun, kahden painavan kassin ja kameranjalan kanssa sompailemaan bussien kanssa. Kävelyä noin kilometri, mutta pyhä pukki miten meinasin kuolla siihen, hyvä tälleen sohvaperunakuntoisena lähteä yhtäkkiä tekemään jotain räjähtävän voiman kestävyyssuoritusta. Luulosairas oli varma, että nyt kyllä joku sisäelin tulee pettämään. Mutta, hengissä ollaan, toistaiseksi. -.- Olisin mielelläni kevyt pakkaaja, mutta kun ei. Vaatteitahan mulla ei ole juuri ollenkaan mukana, paino muodostuu enimmäkseen läppäristä ja kamerasta oheisvarusteineen, sekä muutamista hiustenhoitotuotteista ja meikeistä. Eh.

Nyt menen hypelöimään miehen lähtiessään antamiaan paketteja ja arvuuttelemaan, mitä ihmettä niissä voisi olla... En avaa, lupaan!

6 kommenttia :

Prefecta kirjoitti...

Mä olin muutama vuos sitten työreissulla Egyptissä ja yhdistin siihen Sinuhen lukemisen. Oli aika mielenkiintonen kokemus... lisähaastetta tarjosi se, että se oli meidän ainoa kirja ja sitä luettiin siis puolison kanssa vuorotellen.
Nautihan punkusta, suklaasta ja joulusta oikein kunnolla!

-p-

http://anotherfabday.blogspot.com

NooranElämää kirjoitti...

29 minuutin päästä voit avata! :D

<3

Nyy kirjoitti...

Mä olin yläasteella super Tolkien-fani ja luin TSH:n muutamaankin otteeseen (kaikki muutkin kirjat mitä käsiini kyseiseltä "jumal-hahmolta" sain). Ja nyt syksyllä päädyin lukemaan TSH:N englanniksi. Ja kaikkien näiden vuosien, ja leffahömpötysten jälkeen luulin muistavani sen kuitenkin aika hyvin, mutta väärin meni. Kirja oli edelleen ihan loistava, en todella muistanut kuinka loistava (sana joka on liian laimea kuvatakseen asiaa) ja kuinka paljon se sisälsikään kaikkia pieniä juttuja, joita ei enää muistanut. Rakkaus on ja pysyy, suosittelen uusinta kahlausta Konkarin jalanjäljissä ;)

Maria kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Miksette vietä joulua yhdessä? Musta on aina vähän outoa, että seurustelevat on erikseen..

Maria kirjoitti...

Molemmilla on omia sukulaisia, joita kohtaan tunnetaaan "velvoitteita". Mummu ja äiti mulla täällä Kalevassa ja miehellä äitinsä, siskonsa, isänsä ja isovanhempansa Helsingissä. Ees takasin matkustelu ei vois vähempää kiinnostaa kumpaakaan, ja molempia raastaa ajatus siitä, ettei olisi omien sukulaistensa kanssa, jotka hirveästi siitä pitävät ja sitä odottavat tällaisena perhejuhlan aikana. Välillä se on rasittavaakin kyllä. Paljon mieluummin olisin kyllä miehen kanssa vaikka ihan kahdestaan omassa kotona, mutta minkäs teet. Kumpikaan ei halua olla ilonpilaaja omilleen, vaikka yhdessäkin olisi kiva joulua rennoissa oloissa viettää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...