22.12.2009

Kollarit osa 2

Hihi, kollarini jakoivat aika huolella kansan mielipidettä, välillä voimakkaisiinkiin tunnepuuskiin asti. En voi kun sanoa, että aina voi kokeilla uutta ja jopa tottua siihen. ;) Samahan itse asiassa tapahtui viime kesänä kuuluisien pyöräilyhousujen suhteen... Niinpä aionkin jatkaa siedätyshoitoa esittelemällä hyvin lievän variaation asusta, tällä kertaa niillä korkokengillä höystettynä. Sen nahkatakin demonstroin kyllä myös heti ensi tilaisuuden tullen!

Eräs teistä kommentoi, että kollarihousut näyttivät itse asiassa aika hyviltä silloin, kun kiristysnaru ei ollut näkyvissä. Kyllähän se aikamoisen eron heti tekee, pakko myöntää. Kokeillaanpa siis, josko tämä pieni tehokeino muuttaisi kolitsit entistä salonkikelpoisimmiksi!

No ei, eihän niistä siltikään ole pakko koskaan tykätä. :) Pääasia, että tykkään itse.

moar sweat pants 6
moar sweat pants 3

moar sweat pants 4moar sweat pants 5
moar sweat pants 7
moar sweat pants 10
moar sweat pants 11
moar sweat pants 12
moar sweat pants 13
moar sweat pants 14
moar sweat pants 1
Villatunika paitana (ollut pakkasilla erityisen ahkerassa käytössä!) - Filippa K, kollarit - Gina Tricot, kengät - Vagabond Missy, korut - Fashionology.nl ja Kalevala koru

Tänään vielä pikainen joululahjapyrähdys kaupungille. Katsotaan, miten käy...

20 kommenttia :

veerra kirjoitti...

Nuohan on yllättävän kivan näköiset! Taidan silti yhä pukeutua omiin kollareihini vain lököpäivinä ;)

Prefecta kirjoitti...

Viimenen lause kyllä kiteyttää kaiken! Ja sen lisäksi housut näyttää vielä tosi hyviltäkin. Joillekin se vaan on niin helppoo...

Romy kirjoitti...

No niin, nyt on pieruverkkarivibat tipotiessään heti kun vyötärönauhat katosi :) ! Hyvältä näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää upealta! Tätyyy testata myös!

Maria kirjoitti...

Tasapuolinen kiitos :)

Peps kirjoitti...

Hyvin sopivat. Mun mielestä college-housut on tosi mukavat, jopa niin mukavat, että käytin melkein vuoden pelkästään niitä ja kumisaappaita. Silloin kyllä alkoi olla jo tyylikkyys kaukana. Mutta sulla tätä tyylittömyysongelmaa tuskin tulee olemaan:)

Caroliina kirjoitti...

Pakko kysyä: muodostuuko noihin polvipussit helposti? 8--D mulla on nimittäin jäänyt juuri polvipussien takia kamala kammo collegehousuihin. : D

Anonyymi kirjoitti...

Taidan olla ainoa jonka silmiin särähtää lähinnä tuo korkokenkiin yhdistäminen. Muuten asussa ei ole vikaa ja edellinen kollaripöksyasu oli kanssa ihan jees, etenkin ottaen huomioon että itse karsastan kolitseja osana mitään muuta kuin kotilöllöpäivää tai body pump-tuntia. Mutta nuo korkkarit eivät vaan nappaa täällä päässä ruutua, itselleni tulee väkisinkin mielikuva lähikapakin baariruusuista jotka lähtevät hemaisevina perjantai-illan viettoon verkkareissa ja piikkarit jalassa :D ja hei, tarkoitus ei ole sitten loukata vaan jakaa omituinen assosiaationi.

melina kirjoitti...

Hyvältä näyttää!!! Tykkään. Ehkä saisi puntit olla lyhyemmät ja pohkeen kohdalta vähän kapeammat, mutta hyvät noinkin.

Maria kirjoitti...

Peps, kiitos :) On mullakin kyllä kumpparit eteisessä.. ;)

Caroliina, aika varmasti muodostuu x) GT:n peruspuuvilla ei taida kovin korkealaatuista olla, ja mikä tahansa puuvilla taitaa kyllä lopulta venähtää jos venyttyy, tarvis vaikka sitä lycraa sinne sekaan. Jos siis haluaa pitää kollarinsa siisteinä ja salonkikelpoisina, kannattaa vähän varoa niiden kanssa. Mutta noh, sitten kun vahinko käy niin sittenpä saa noista kotihousut :P

Anonyymi, hehheh, aika hauskat assosisaatiot! :D Mulle tulee tuosta tosin mieleen sellaiset baariruusut, joilla olisi haalean PINKIT kollarit ja ehkä joku vähän yli mennyt rusketus ja platinaiset hiukset... x) :´)

Jenna K. kirjoitti...

Tykkäisin itse ehkä vielä vähän löysempilahkeisista pöksyistä, mutta toimivat kyllä nuokin yksilöt. Itse olen mustia kollareita yhdistänyt lähinnä maihareihin, hitusen tulee semmosia military-viboja siitä yhdistelmästä tosin..mutta ei kai se väärin ole.

Prefecta kirjoitti...

asiasta tosi monenteen, oletkä käynyt täällä: http://thisdamnation.blogspot.com/
(so maria aesthetics...)

Maria kirjoitti...

Militaristivibat ei ole ollenkaaan väärin ;)

Niinjoo ja melinalle, ei oo mitotukset varsinaisesti meille minimisuille tehty, et näillä mennään :)

Prefecta enpä ole, täytyy tutustua! Kiitos vinkistä ^^

Laura kirjoitti...

Juu, toimii edelleen! Ehkä kieltämättä edellistä viritystä paremmin, se narun katoaminen tosiaan muuttaa ilmettä jännästi :D Edelleen oon sitä mieltä että ihan hyvä ettei täällä ole tota Ginaa, olisin jo syöksynyt sinne tutkimaan noita yksilöitä. Jotenkin mun kommentit tässä alkaa nyt toistaa itseään, hmm... :D

Anonyymi kirjoitti...

Näissä kuvissa housut näyttävät ihan hyviltä, edellisistä en oikein välittänyt.
Täällä pakkasen keskellä mietiskelen, että nuo voisivat olla ihan kivat esimerkiksi toppahousujen alle, kun tuntuu ettei pelkät toppahousutkaan auta pitkillä kävelyillä. :)

Toivotan sinulle hyvää joulua!

terveisin entinen demittäjä, joka muistaa sinut niiltä ajoilta, mutta sinulla on tuskin mitään käsitystä minusta! Näinhän se menee ;D

Maria kirjoitti...

Laura, hehe, ei se mitään :) Kiitän edelleen :)

Anonyymi, joo, kannatan kokeilemista :) Ite hiihtelin tosiaan sillä tavalla, että alla oli päivästä riippuen joko yhdet tai kahdet villasukkikset ja nuo siinä päällä vielä lisäeristeenä :)

Hyvää joulua sinullekin! :) On aina hauskaa, kun Demi osoittautuu yhteiseksi nimittäjäksi, aika nostalginen viba nousee esiin :´)

Eve kirjoitti...

Mainiota!! Jumppahousuvibat ovat tipotiessään! Minusta kollareita tulee käyttää arkipukeutumisessa juuri noin korkkareiden kanssa, jonkun ehdottamat maiharitkin kuulostavat kivalta! Tennareihin yhdistettyinä oltaisiin taas sinne jumppatunnille menossa...

T. se kiristysnaruista nillittäjä :)

Maria kirjoitti...

Hehe joo, tennareista ehkä tosiaan tulis just se aika sporttinen viba :) Maihareita pitääkin kokeilla! Kiitos vielä hyvästä ja analyyttisestä huomiosta ja vinkistä ;)

Katja kirjoitti...

Näyttää kyllä huippupaljon paremmalta kun kiristysnarut on piilossa! Kuvissa näyttää ihan kivalta yhdistelmältä, mutta livenä varmaan pyöräyttelisin silmiäni - ei vaan ymmärrä tätäkään muoti-ilmiötä.:D Mutta löytyy noita nikottelijoita omalle tyylillenikin, en siis millään pahalla tätä sano.:)

Maria kirjoitti...

Hyvä, että ehdotettu kikka toimi! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...