16.12.2009

Iro

Bongasinpa tuossa Fashionleaka-blogista muutaman todella inspiroivan kuvan ranskalaisen vaatemerkki Iron mallistoista. Kuvat ja vaatteet iskevät juuri siihen yksinkertaiseen, vähäväriseen, mutta kaikkea muuta kuin tylsään ja laimeaaan tyylisuoneen, joka minuun niin voimakkaasti vetoaa. Näitä kuvia kelpaa katsella päivinä, kun kaipaa hieman inspiraatiota pukeutumiseensa. Mistähän löytäisi hieman lököttävän löysät, nahkamaisesti kiiltävät (ei paljetteja!) pöksyt... Ja käyttäisinköhän ensi kesänä käsikorua ranteen sijasta olkavarressani?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Lähde: Iro.fr via Fashionleaka via Knight Cat

Erityiseti ensimmäinen, kolmas ja viimeinen kuvasarjan otos sykäyttää.
Iskeekö teihin?

7 kommenttia :

Lilou kirjoitti...

IRO:n vaatteet on kyllä ihania! Nykkireissuilla olen niitä katsellut, hinnat vain ovat aika hurjia, joten haaveeksi on vielä jäänyt. Ehkä ensi kerralla sitten :)

Prefecta kirjoitti...

Ihana tunnelma on noissa kuvissa. Itse vaan tarvis tiputtaa joku 25% elopainosta että näyttäis tuolta... eikä sittenkään taitais.

Maria kirjoitti...

Lilou, aww :P Onneksi kuvistakin jo saa fiilistä ^^

Prefecta, noh, ammattimallit taas.. :P Tunnelma kyllä on kohdallaan :)

kimuralini kirjoitti...

tuo toisiksi viimeinen kuva, rakkaus : ) iiks alan omaksi kummastuksekseni kaivata nahkatakkia!! ja yhä enemmän korkoja... on jännää huomata, miten oma maku on muuttunu kun on alkanu surata kaikenlaisia blogeja : D kivaa on se että jostakin jutuista (esim. nahkatakki) saatoin ennen saada oksennuksenomaisia reaktioita, mutta nyt osaan katsoa kaikkea positiivisella mielellä : ) oon pikkuhiljaa aivopeseytyny, hyvässä mielessä, kaikenlaisille tyyleille : >

Maria kirjoitti...

Mulla kävi vähän samoin kun aloin lueskella ahkeraan blogeja, silleen huomasi paremmin mistä tykkää ja mistä ei, ja tosiaan alkoi katsella joitakin juttuja ihan uudella silmällä :P Onhan se hauskaa, että voi vähän avata mieltään tälläiselläkin tavalla uusille jutuille ja näkökulmille :)

NinaV kirjoitti...

KIITOS!!! Upeita asuja, ja mikä parasta, samaa fiilistä löytyy omasta kapista (tosin ei noin tyyliteltynä mutta kuitenkin). Tosi kivoja, tosi kivoja!

Maria kirjoitti...

Samat tuntemukset täälläkin! ^^ Tosi hauskaa, että näistä on ollut inspausta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...