8.12.2009

Inspausta

Tänään inspiroivat...

Image and video hosting by TinyPic
Jännittävät leikkaukset ja se, miten musta värittömyys piirtää äärirajat...
(Semaphore via. Lookbook)

Image and video hosting by TinyPic
Nahkaliivit ja engineer-buutsit, jotka ottaisin kenkävalikoimaani ihan mielelläni... Ja missäs ne mun mustat farkkuleggingsit olikaan... (Tällä miehellä muuten on aivan mielettömän inspaava tyyli, voisin omia kaikki hänen vaatteensa...)
(You confused me... via Lookbook)

Image and video hosting by TinyPic
Raitapaidat, hieman yllättäen. Yleensä yhdistän nämä kevääseen ja raikkaisiin kesäpäiviin, mutta miksipäs ei myös syksy ja talvi olisi raidoille hyvin kelvollista aikaa! Alexander Wangin t-paitamallistokin täydentyi juuri parilla raitakuosisella topilla...
(What I am wearing today via Lookbook)

Image and video hosting by TinyPic
Scifiä henkivät tappajakorot (tarviiko mun sanoa enempää? Löytyvät muuten Topshopin valikoimasta) ja hieman löysästi päällä istuvat housut - tästä myös kiittäminen Pupulandian Jenniä! Myös hyvin korostetut olkapäälinjat vetoavat graafisessa muodossaan...
(05.11 via Lookbook)

Image and video hosting by TinyPic
Kerrostaminen, kerrostaminen ja kerrostaminen. Olisipa minulla muuten villainen jakkutakki, jossa tuntea itseni rennolla tavalla skarpiksi, ja joka saisi taas Stockan tädit teitittelemään (oikeasti, jakulla on sellainen johdonmukainen vaikutus niihin).
(Following the via Lookbook)

Image and video hosting by TinyPic
...Viimeisenä inspaavat mielenkiintoiset asusteet, kaikki kiiltävä ja ikiklassikot: rennot t-paidat. Sitä harmaata voisi tosiaan lisätä valikoimiinsa!
(Hard glitters on tough blacks , via Lookbook)

Löytyikö tästä kokoelmasta muillekin inspaavaa matskua? :)

10 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Ensimmäinen ja toinen kuva - Batmanit ja kunnon bootsit kunniaan!! Millähän ne kunniakkaat kapistukset lentäisivät minunkin kaappiini.

nanna sofia kirjoitti...

tykkään nuista kaikista asioita myös! :) haaveilen tollasesta kunnon olkatopatusta jakusta <3__<3

Stazzy kirjoitti...

Raitapaitainen Honey W. näyttää aikalailla siltä, miltä mäkin voisin näyttää, enkä oikeastaan yllättynyt ollenkaan että perässä lukee "France". Ehkä mun silmä on viimeinkin tottunut tietynlaiseen silhuettiin, konservatiivisuuteenkin.

(Mihinkään liittymättä, tuntuva vaatebudjetti tytöllä, mä en ihan heti raaski sijoittaa Majeen ja Isabel Marantiin.)

Stazzy kirjoitti...

Ainiin, linkki.

Dreamer Kaye kirjoitti...

Heh, toi Taipei-poika on ihan niinku sä mut vaan miespuolinen. Niin samaa tyyliä että! Ja noi buutsit on tosiaan semmoset, mitä mäki oon kuolannu jo pitkään... Jimmy Choolla on semmoset, ne ois varmaan halvat. :D

Maria kirjoitti...

Hei kiva juttu, että nämä kutkuttaa vähän muidenkin nuppeja kun vaan mun :P :)

Stazzy, ah, rankalaiset teinitytöt pukeutuvat Isabel Marantiin... x) Ehkä nyt ei kuitenkaan kuin harvat ja valitut, mutta vähän kateeksi silti käy :P

DK, hihi, niin onkin! ^^ Miespuolinen minä. Tummilla hiuksilla <3 Eikös ne Choon buutsit olleet miesten puolelta, oliskohan niissä kolmeysiä? :PP

kimuralini kirjoitti...

kyllä inspiroi, paljon!! tämäkin iski silmään, kun selailin lookbookkia (sinne juuttuminen on taitolaji, jossa olen ehkä maailmanmestari)
http://lookbook.nu/look/344119-sounds-cape
ääh, haluan tuon viitta-mekon! ja kengätkin kelpais.. oliskohan vaikea diy? : ))

Maj kirjoitti...

Tässähän olisi hyvä kohta teknisesti avuttoman kysyä - miten lookbookista saa talletettua kuvia omalle koneelle? Ihanaista Biz C:tä olen stalkkaillut pidemmän aikaa ja harmittaa että on netin varassa vaateinspiraatioiden puolesta.

Maria kirjoitti...

Kimuraliini, mäin aina jumitun sinne pitkiksikin ajoiksi :D Hyvin ainakin bongaa tota kautta mielenkiintosia blogeja :)

Maj, mä käytin perinteistä screenshottia (Macissa on kivasti mahdollisuus rajata minkä alueen haluaa screenshotata jos ei koko ruutua), mutta varmaan jos pistää java scriptin selaimesta pois päälle ja päivittää kuvasivun, pitäs onnistua ihan normaalisti :) Sit vaan java takas päälle.

Maria kirjoitti...

...Ja mun päässä kummittelee kyllä nyt pahasti nuo scifikorkkarit... :PP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...