2.12.2009

Harsoliivi

Joka kerta kun yritän pukea itse purettua, mustaa paitaani, tulenkin tehneeksi siihen jotain lisätuunausta. Ensin helmassa oli vain muutama maltillinen purkuraita. Sitten ne yhdistyivät laajemmaksi kaistaleeksi paidan etuosassa. Kolmannella kerralla purin paidasta koko selän ja toisen puolen edestä. Tällä kertaa leikkasin paidan edestä auki ja hankkiuduin eroon hihanretkuista - siitä tuli nyt sitten hyvin ohut ja harsomainen liivi! Mitähän seuraavaksi...

Näiden kuvien soundtrackkina olkoot Dadukin kaunis pianokappale (alan olla myytyä likkaa tälle tyypille jo muutenkin, en ole koskaan kuullut yhtä herkkää ja kaunista biisiä kuin D'est en ouest) nimeltään Et apres, tutuksi mulle tullut hassusta ja tunnelmallisesta, kokeilevasta löytöretkeilyindiepelistä Blueberry Garden:


gothic fairy
Toppi - Filippa K, liivi revitystä H&M-paidasta, pyöräilyhousut - Asos, korut - Fashionology.nl
gothic fairy (3)
gothic fairy (6)
gothic fairy (4)
gothic fairy (2)gothic fairy (5)

Tänään pelailemaan Nooralle. Asiaan saattaa liittyä myös glögiä ja joulutorttuja... ;)

11 kommenttia :

Maija kirjoitti...

On kyllä hyvännäköinen tuo liivi! Itsekin haaveilen jostain tuontyyppisestä revitystä juttusesta, jos vain jostain löytäisin vaatteen, jonka hennoisin uhrata vaatejumalille :)

nanna sofia kirjoitti...

ihana toi liivi <3___<3

Fashionology kirjoitti...

WOW you look great!

Anonyymi kirjoitti...

toi keveys <3 pitääpä itsekin viimein tuunata jokin paita hieman samaan tyyliin

Maria kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko sä laittaa jonku ohjeen, että tumpeloki osais purkaa paitansa noin hienolta näyttämään? :)

Anonyymi kirjoitti...

Diggailen meikistäsi tässä kuvasarjassa! Voimakkaat huulet & kevyesti meikatut silmät korostavat keijukaismaisuutta ja eteerisyyttä :) Etenkin ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa huomaa hyvin silmien avaran valoisuuden.

Tulipa paljon adjektiiveja tähän kommenttiin :D

Jalouse kirjoitti...

Mulla on ollut oman puretun teepparin kanssa vastaavia ongelmia. Suurimpana se, että siitä on tullut niin jätto, ettei näytä enää kivalta jotenkin...

Mutta tosta liivi- ideasta tykkään kovasti, ja näyttää tosi hyvältä :)

Ehkä pitää vielä antaa sille omallekin mahdollisuus ja testailla vaihtoehtoja.

ladyam kirjoitti...

Nyt näyttää taas niin hyvältä että on ihan pakko kommentoida. Ja miksen mennyt sillon vähän aikaa sitten mukaan tähän purkuvillitykseen, kysympähän vaan? Nyt ois korkea aika nuitten kuvien jälkeen.

Maria kirjoitti...

Childhood Flamesin Camille on tehnyt ihan näppärän ohjevideon paidan repimisestä, se löytyy -> http://childhoodflames.blogspot.com/2008/10/tutorial-video.html :)

Anonyymi, kiitti :) Mietin vähän tuossa et miten paljon silmiä uskaltaa meikata kokeillakseen sitä mitä Hannele tossa ehdotti yhteen postaukseen, että jättää melkein kokonaan ehostamatta silmät. Vähän kuitenkin rajasin harmaalla hailakasti, näytti jotenkin... aneemiselta ilman :D Ripsarikin olis varmaan vielä menny, kun olis laittanut hyvin ohuelti. Mut kokeilut on hauskoja :)

Jalouse, kokeile ihmeessä, sillä tavallahan niitä oivalluksia usein syntyykin :) Tääkin ite asiassa tuli mulle siitä, että olin perin ahdistunut, kun halusin kokeilla ja kuvata jotakin uudenlaista yhdistelmää, mutta tuntui, että vaatekaappi oli syönyt kaiken kiinnostavan, enkä osannut tuotakaan paitaa uudella tavalla pukea :P Sit mietin et millanenhan olis sellanen neuletakki, jossa olis selkä purettu, ja siitä sit seuraava askel olikin miettiä tuosta liivi.. :D Että muuten ideanahan pitkähihaisesta paidasta selän purkaminen vois myös olla, avasi paitaa takkimaiseksi edestä tai ei... ;)

ladyam, hehe, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? ;) Ja hei, sit kuvia puretuista ihanuuksista siellä uudessa studiossasi! ^^

indie kirjoitti...

hitsi en ole koskaan tajunnut että tuollaisen liiviversionkin voisi tehdä, nyt pitäisi vaan löytää sopiva kohde purkamiselle :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...