25.12.2009

Harmaa villatakki by Filippa K

Olen ollut ensi hetkestä asti niin ihastunut tuohon lahjaksi saamaani villatakkiin, että piti ihan kuvatulvaa siitä tallentaa. Tässäpä siis vielä uusin vaatekaappini, pehmeän lämpöinen tukipilari! Ei muuten varmasti tule ainakaan ihan heti sellaista aikakautta, etteikö tämä olisi aina tyylikäs. Sydän klasssikoille. Kätevästi voi sitten asustaa ja maustaa niitä aina ajan hengen mukaisesti, tai jättää maustamatta.

xmas things 12
xmas things 9 (1)
xmas things 11 (1)
xmas things 6 (1)
xmas things 8 (1)
xmas things 5 (1)
xmas things 4 (1)
xmas things 3 (1)
xmas things 7 (1)
Villatakki - Filippa K, mekko - T by Alexander Wang, villasukkahousut - Falke, korut - Fashionology.nl

Tänään aion katsoa ainakin neloselta tulevan Mel Brooks -elokuvan Mieletön maailmanhistoria. Harkitsen myös edelleen hartaan lupaukseni rikkomista ja sittenkin Colin Farrelin Miami Vice -raiskauksen tapittamista... Kasariviboista ei takuulla ole tietoakaan, eikä pastellinvärisistä tai valkoisista housuista ja bleisereistä. Sen sijaan meillä on... Colin Farrel. RIP Miami Vice.

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neule :) Ja pitänyt sanoa tämä vaikka kuinka kauan: sä olet tosi kaunis! ^^ Ja arvostan, että perinteinen "kommenttiboksi" onkin "keskusteluboksi" :) Rentouttavaa joulunaikaa!

Maria kirjoitti...

Kiitos, kiitos ja kiitos, kovasti :) Mukavaa ja levontäyteistä joulunaikaa myös sinulle! :)

TE kirjoitti...

Ihana tuo A.Wangin tunika,mahtoi olla kallis! Itse olen ihastellut niitä T by Alexander Wangin vaatteita, hyvä jos niihin olisi jossain vaiheessa varaa. :) (Kun niihin itse A.Wangin luomuksiin ei ainakaan varat riitä, hyvä että muilla riittää ;)

Maija kirjoitti...

Tuo on kyllä ihana tuo neuletakki, jolle varmasti tulee käyttöä vielä useana vuonna! <3

Maria kirjoitti...

TE, ai niin, unohdinkin, siis tosiaan T-mallistosta on tuokin, ei sentään niitä usean sadan luomuksia :D Mutta hieno se on eniveis ^^

Maija, joo, varmasti :) Se olis tarkotus ainakin :)

tuijja kirjoitti...

Tuo kyllä piristää mukavasti mustia kokonaisuuksia! :) Harmaa rocks.

Maria kirjoitti...

Juu, niin tekee :) Ja tuo myös mukavan lisän jos vaikka heittää vielä mustan villatakin tuohon päälle ;) Sit voi vaikka napittaa ristiin tai jotain muuta ovelaa :P

Julia kirjoitti...

Tuollainen harmaa minulle heti! Tosin, rahat ei riitä eikä kaupatkaan ole auki :D

Anonyymi kirjoitti...

aika tylsä ja miks ihmees noin monta kuvaa, kyl riittäis ihan yksikin..

Maria kirjoitti...

Jotta voisit paremmin ihailla ihanaa takkiani ja minua <3 Mun blogi, teen mitä lystään. Älä katso, jos häiriinnyt niistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...