3.12.2009

Grabbe ja Goyle tekivät sen tarvehuoneessa

Eilen pelailtiin Nooran luona likan sponssina saamiaan lautapelejä. Harry Potter -Cluedoon vierähti heti alkuunsa mukavasti reipas parituntinen, sen verran aikaa meni pelin kokoamiseen ja sääntöjen opetteluun puhumattakaan itse syyllisen (tällä kertaa uhrina oli Hermione, joka oli salamyhkäisesti kadonnut Tylypahkassa) etsimisestä.. Olen joskus teininä pelannut kerran tavallista Cluedoa, ja muistin sen olleen hauskaa - kutkuttavan jännittävää oli tämäkin! Tosin pelilaudassa ja erikoisnopassa kuvat ja tekstit olivat vähän turhankin pieniä ja vaikeasti luettavia...

Cluedon jälkeen otettiin vielä matsi Trivial Pursuit Teamia kahdessa joukkueessa. Hävittiin Nooran ja Rhian kanssa, jumaleissön sentään. No, Maija ja Dreamer Kaye olivat hyviä voittajia. :)

Pelailua siivittämässä oli Maijan tuomat glögit, Nooran leipomat joulutortut ja pikkujouluista jäänyt pussillinen poppareita.

game night (10)

game night
Näyttääkö piirustukset ja raapustukset sekavalta kuvassa? Oli se vähän sen näkönen oikeastikin. Yritetäänpä sitten lukea minkä huoneen kohdalla lukee pienellä präntillä Tarvehuone, tai että mitä ihmeitä noi kuvat tossa kuvanopasssa on... Harry Potter -teema on kuitenkin hauska. Vastaavanlaisia teemoja on olemassa myös Dungeons & Dragonista ja sarjasta 24... Lisensoimattona versiona olemassa on myös Clue of Cthulhu!

game night (1)
Mun hahmoni. Hehe, loppujen lopuksi Neville paljastuikin kirjasaagassa (no worries, ei sisällä spoilereita) aika loistavaksi ja kaikenkaikkiaan päteväksi tyypiksi. Ei yhtään niin ärsyttävä kuin jotkut Ronit ja Harryt, Ginnyt ja Hermionet...

game night (2)

game night (3)

game night (11)

game night (12)

game night (4)

game night (6)

game night (13)
Uhkaavasti ne pimeän piirrot putsasivat monen pelaajan käteisvarat talopisteet melkein kokonaan ja tiputtivat Rhian pois pelistä. Kamoon, pimeyden voimat, aika leimii tommonen!

Olipas kyllä hurjan mukava ilta taasen, peli-illat on aika hauskoja juttuja viettää. ^^ Tykkään erityisen paljon tällaisista hauskoista älynystyräpeleistä, joissa ratkotaan ongelmia ja ollaan ehkä vähäsen salamyhkäisiäkin muita pelaajia kohtaan. Se on kutkuttavaa! Tietovisat ja bisneskikkailupelit ovat kyllä viihdyttäviä nekin. Kiitos eniveis kaikille hauskasta illasta!

7 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Kiitos itsellesi, nää peli-illat on ihan mahtavia! Kyllä tuota Potter-Cluedoa voi peltata useamminkin =) katsotaan sitten tammikuussa miten usein näitä peli-iltoja oikein tuleekaan vietettyä kun Hervannan mafia kasvaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Perskules näitä herkkukuvia, nälkähän tässä tulee kuvia katsellessa! ;)

Liina kirjoitti...

Cthulhu-versio! i needs it!

Maria kirjoitti...

Joo kyl mä tota toistekin pelaisin hyvin mielelläni, nyt kun on päässyt yli siitä tihrustelustakin ;P Että tervetuloa vaan Hervantaan ;)

Anonyymi, joo, mulle tuli kans nyt just :D

Liina, niinpä! x)

bubble kirjoitti...

Oih, HP-cluedo siintää haaveissa! En oo ikinä pelannut koko Cluedoa, mut eiköhän siinä jyvälle pääse ;)

Miia kirjoitti...

Heii, millä aukolla oot ottanut nämä kuvat?
Kiitoksia paljon jo etukäteen :)

Maria kirjoitti...

Bubble, helposti joo :) Mäkin tosiaan ennen tota vaan kerran tavallista :P

Miia, vähän vaihtelevasti, mutta liikutaan alueella 1.8-2.2 ja jotain semmoista. :) Joissakin saattoi olla peräti se 1.4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...