9.12.2009

Fall of the Lich King

Uuh, World of Warcraftin Wrath of the Lich King -laajennuksen viimeisen patchin, 3.3:n traileri on ilmestynyt! Viimeisessä patchissa peliin lisätään Icecrownin valloitus, eli pelaajat pääsevät vihdoin taistelemaan ex-Arthaksen/Lich Kingin kanssa, mihin siis koko laajennus on tähdännyt ja mitä kohti koko laajennuksen tarina on johdattanut. WoWin kaikki trailerit ovat lähes aina upeita, laajennusten trailerit tietysti vielä suurella rahalla tehtynä ulkoisesti erittäin hiottuja ja lähellä jopa fotorealistisuutta, mutta kyllä tämä vaatimattomampanakin laittoi kylmiä väreitä kulkemaan...

Tässä ensin vielä tarinan aloittanut traileri varsinaisesta laajennuksesta Wrath of the Lich King:


...Ja tässä se Fall of the Lich King 3.3 -traileri:


Viimeiset kaksi lausetta kyllä toivat viimeistään aikamoiset Lord of the Rings -vibat, ah tuo synkkä ja kamala bassoääni... Tämä kyllä vaatii hyvän äänentoiston (ja ne bassot!) tehdäkseen tunnelmalle oikeutta. Warcraft kolmosta pelanneena ja vierestä katsoneena kotiin päin on vedetty taas sen ihanihan viimeisen spiikin kohdalla. ;) SPOIL ALERT LUE VASTA TRAILERIN KATSOMISEN JÄLKEEN: Haamuratkaisusta tosin en tykännyt, pidin enemmän laajennustrailerin ratkaisusta tuoda vain isän (jonka Arthas myöhemmin itse murhasi) ääni ja Arthaksen lapsuudessa lausutut opetukset toiveikkaasta menneisyydestä synkkään nykyhetkeen kuvaamaan sitä, miten kieroutunut ja kaikille vaalituille arvoille ja ideaaleille päinvastainen Arthaksesta on tullut, mutta noh, kyllä tämä nyt nykyhetken kaikesta synkkyydestä ja kukistumisesta puhuva haamukin toimii. Kuten mies totesi fiiliksissään, se sulkee ympyrän.

Joka tapauksesa, kyllä Blizzardilla osataan tehdä monella tasolla vaikuttavaa jälkeä ja nimenomaan pitkäjänteisesti, valtavan suurelle yleisölle. Kun yli vuoden on tahkonnut eri hahmoilla tehtäviä, jotka tähtäävät lopulta Arthaksen kohtaamiseen ja hirmuvallan kukistamiseen, on aika tyydyttävää nähdä, että lopulta tämä eeppinen luku Azerothin historiassa saa jonkinlaisen ratkaisun.

Wrath-laajennuksen traileri, eli tuo ensin laittamani, on kyllä ehkä kaikista hienoin kaikista WoWin trailereista. Myös Burning Crusaden traileri on värisyttävä (saatan joskus huudahdella itsekseni matalalla äänellä matkien Illidanin intonaatiota "YOU are NOT prepared!!!", olen siinä äänenpainon ja ääntämisen matkimisessa aika hyvä, sillä tavalla myös opin puhumaan englantia elokuvista) ja samoin Black Temple -patchin voimakkaan kerronnallinen ja pahaenteinen johdanto Illidanin kaatamiseen. Vaan ihan omassa luokassaan on kyllä eeppisyys ollut koko Wrath of the Lich King -laajennuksessa ja kaikissa sen osissa (noh, Argent Tournament kyllä aika vitsikäs lisä pohjoisen taistelutantereille).

Mitä sinä pidit uusimmasta trailerista, ja onko sinulla suosikkia WoW-trailereista?

11 kommenttia :

juskan kirjoitti...

Kyllä tuo Lich Kingin traileri on se, joka saa kylmät väreet kulkemaan. Ja kai olet jo Cataclysmin trailerin nähnyt? Se sai jollain tavalla myös pöksyt pyörimään jalassa. Harmi, kun tein päätöksen, että laittaisin peliaikaa vasta joululomalla, että ehtisin valmistella joulua. Nyt joudun rikkomaan sen päätöksen...

Samuel kirjoitti...

Omaakin selkääni pitkin kulkivat nuo kliseiset kylmät väreet kun tuon videon näin ensi kertaa. :)
Tyttöystävä pelaa intohimoisesti wowia, ja olen itsekin alkanut hyvin hitaasti ja itsepäiseen tapaani vastustaen alkanut ajautumaan mukaan siihen maailmaan... Kunhan saan uuden koneen niin pääsen kokeilemaan itse pelaamistakin.

Micci kirjoitti...

Just sain tuon uuden patchin ladattua ja innolla odottelen, että päästään pelaamaan uusiin instoihin! Trailerikin on hieno, mutta enemmän tykkäsin todellakin tuosta Lich Kingin trailerista (sekä Cataclysmistä, joka saisi kans ilmestyä PIAN). Aivan kaikkia en tosiaan ole nähnytkään, koska oon pelaillut vasta melko vähän aikaa - mutta sitäkin intohimoisemmin.. ;D

Wilhood kirjoitti...

Voi ei, tuon uuden patchin trailerin nähdessäni mulle tuli suorastaan huono omatunto, kun en ole pelannut! Poikaystävä osti mulle synttärilahjaksi peliaikaa (heh, toinen nörttipariskunta ilmoittautuu o/) ja oon sen jälkeen logannut vain kahdesti sisään... Nyt on kyllä pakko skarpata.

Pakko vielä kehua, että ihanaa kun sulta tulee välillä näitä wowipostauksia, lähes blogisi parasta antia kaikkien kuolattavien scifikenkien jälkeen ;D

Maria kirjoitti...

Patchi ladattu, vielä en oo ehtinyt loggaamaan tosin... :P Jos vähän juhlis tätä hakemalla jotakin herkkua ja sitten... koko ilta aikaa ;)

Cataclysm-trailerin oon aika varmasti nähnyt, ja muistini mukaan se oli jännittävä ja kutkuttava, koko ideahan siitä, että uudistetaan vanha pelimanner on aika ovela, vähän kuin tekisi WoWille jatko-osan varsinaisesti tekemättä erillistä jatko-osaa... ;) Mut jotenkin se ei ole jäänyt auheasti silti mieleeni, pitää varmaan katsoa se uusiksi nyt! :)

Ja Micille suosittelen kyllä joskus semmosta sessiota, että lataa ne kaikki cinematicit ja patchitrailerit sun muut ja kattoo ne vaikka kaikki peräkkäin :) Siinä näkee ainakin hyvin miten ne videot on kehittyny ja millasia ne kaikki tietysti on :) Eikä edes mene hirveesti aikaa kun lyhyitä ovat eikä niitä ole hirvittävän montaa.. :)

Wildhood, hei mahtavaa kuulla, että nörttipariskuntia löytyy muitakin (Väkitukkoilu-blogin Marix ja miehensä muuten myös yksi esimerkki! :) , ja tosi kiva kuulla sekin, että näille Wowijutuillekin löytyy aina se oma yleisönsä :) Jotkut on joskus muinoin vähän marissu et ihan tylsiä nää pelijutut, kun ei itteään kiinnosta, mut onneks ne voi sit vaan skipata :)

Maria kirjoitti...

Tossa vielä linkkiä Marixin Väkitukkoilua-blogiin :)
http://vakitukko.blogspot.com/

Wilhood kirjoitti...

Väkitukkoilua on sillointällöin tullut muuten luettuakin, nyt taas muistaessa voisin nakata sen kirjanmerkkipalkkiin asti ;D (Nick on muuten Wilhood ilman d-kirjainta, näin tulevaisuuden kommenttejani ajatellen.)

Ranoira kirjoitti...

No, enpä olisi varcraft 3:a pelatessani uskonut, että asiaan palataan ja tällä tavalla. Nyt on pakko kyllä levelöidä sinne 80 asti, no, pääsis nyt ensin yli tuon maagisen 40:n. Olen huono peliriippuvainen, kyllästyn aina "kesken". Enkä edes muista trailereita.

Ja niiden täydellisten kenkien jahtaaminen johti sitten allekirjoittaneenkin etsiytymään vagabondien (ja niiden scifi-kenkien) äärelle, olin jo varma, että nyt investoin - on suunnattoman ärsyttävää, että kaikki naisten kengät on nykyään tekonahkaa. Mutta jostain syystä mitkään sen merkin kengät ei tuntuneet istuvan jalkaan yhtään. Epäreilua.

Maria kirjoitti...

Ah, pahoitteluni Wilhood :D Joku valikoiva lukutaito täällä x)

Ranoira, aww, otan osaa Vagabondeista :/ Ei mullakaan kaikki lestit ja mallit istu, kesäkenkien puolelta koot on jotenkin tosi hankalat ja aina varpaita puristaa, talvikenkien kohdalla tilanne on sit huomattavasti parempi... :/

Milla kirjoitti...

Mä oon näköjään huono Wowittaja, vasta tän postauksen _kommentit_ luettuani tajusin laittaa patchin latautumaan.. :P

Ja kiitos Marialle hyvästä, mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä blogista :)

Maria kirjoitti...

Nooh, oli mullakin tossa puolisentoista viikkoa, eteen pahemmin edes ajatellut koko WoWia.. ;P Pilgrim's Bountyn himovääntö parina viimeisenä tapahtumapäivänä teki jonkun hetkellisen yliannostusreaktion :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...