6.12.2009

Dramatiikkaa, itsenäisyyspäivä ja sahti

Eilen tuntui taas vaihteeksi dramaattiselta. Siksi taas tumma puna. Mustan asun kanssa vaikutelma on mukavasti synkkä ja... noh, se dramaattinen. Suloisen imelä ja heleä naama sopii kyllä tumman vaatekerran vastapainoksi, kuten tavallisesti kohdallani on, mutta ei aina tarvitse olla niin tasapainoinen tai maltillinen. Joskus voi vaan heittäytyä ja antaa mennä! Hitsiläinen, enhän minä persoonanakaan ole aina niin tasapainoinen tai maltillinen ;D.

legsy (1)

legsy (5)

legsy

legsy (2)

legsy (4)
Villatunika - Filippa K, korut - Fashionology.nl, H&M Men ja Kalevala koru, vyö - Jimmy Choo for H&M (Marikin sai vihdoin omansa!), saappaat - Vagabond Crivits

Tuohon vvyöhön olen alkanut kasvaa huolestuttavalla tavalla kiinni. Siinä vain on juuri sitä oikeanlaista särmää, veistoksellisuutta, bondage-vibaa ja jytyä. Olisi mukavaa, jos se vielä ylettäisi kokonaan kiertymään lantion ympärille, mutta toimii se aiemminkin esitelty, vain alimmaisen kerroksen hivuttaminen alemmas.

Saapa nähdä tuleeko illalla katsottua pukujuhlia ollenkaan. Puvut ovat kiinnostavia sinänsä, mutta ärsyttää jo etukäteen seuraavan aamun kohulööpit siitä kuka mokasi ja mitä, kenellä oli vääränväriset asusteet ja mitä kummaa se tai tämä ajattelikaan pukiessaan päälleen sitä tai tätä. Masentavaa.

Onneksi voi juoda sahtia. Kyllä, sahtia. Makeahkoa, suodattamatonta olutta, jotta usein maustetaan esimerkiksi katajalla tai sen marjoilla. On kyllä hyvää! Hyvin suomalainen erikoisuus ja perinnekulttuuriin liittyvä, hauska juoma, vaalimisen arvoinen juttu. (Kyllä sitä tosin valmistetaan myös Gotlannissa ja Saaremaalla.) Alkon kassasetä suositteli kasvispiirakkaa kaveriksi. Porokin sopisi, samoin grilliruuat ja padat. Me tehdään kompromissi ja tehdäänkin kasvispataa. Tsek myös Suomen sahtiseuran sivut!

puhti

P.s. Piraattipuolueen näkemyksistä kiinnostuneiden kannattaa vilkaista piraattipuolueen varapuheenjohtaja Harri Kivistön blogia ja siellä olevia keskusteluja: http://kivisto.blogit.uusisuomi.fi/ Kivistö kirjoittaa asioista paljon minua asiantuntevammin, asiallisemmin ja uskottavammin. Ja asuu muuten myös Hervannassa! Jee, hyvä Harri!

Puolueen agendalistan yksinkertaisuudesta huolestuneille tarjolla on myös erittäin hyvä kirjoitus Piraattipuolueen poliittisesta strategiasta.

9 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Sahti on myös erittäin hyvä janojuoma =) Pidän enemmän sahdista kuin tavallisesta oluesta makeutensa ja vahvan arominsa vuoksi. Tuolta Suomen sahtiseuran sivuilta löytyy myös linkki syntymäkuntani sahtiseuraan jonka logon äitini on suunnitellut =)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en jaksa niitä hirveitä pukukohuja ja puheita niistä "hirveistä" mokista. Totta kai sitä itsekin saatan kotona arvostella jotain pukuja, mutta erotan ne selvästi omina mielipiteinäni.

Maria kirjoitti...

Rhia, vautsi, sehän on hauska yhteensattuma! ^^ Pitäisköhän liitty sahtiseuran jäseneks... :P Katselin kaihoisasti niitä sahtimatkoja mitä olivat porukalla tehneet.. ;P

Anonyymi, joo, sama, vaikka hirveen negatiivisia viboja mussa ei enää edes oikein synny muiden pukeutumisesta, ehkä jotain hämmästelyä. En niistä kyllä lööppejä vääntäis ;D

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä sun hiukset noissa parissa kuvassa tummilta :D Kaulakorut on hienot, ja sopii hyvin! Onks sulla muuten ton tunika alla joku toinen hame?

Maria kirjoitti...

Joo siinä tuli parista kuvasta aika tummia, oli vähän haasteellinen tuossa portaikossa tuo valaistus tuolla ajankohdalla :P Ja joo, alla on ohuempi trikootunika/mekko antamassa vähän säädyllisyyttä :P Perkele perikööt liukkaat sukkahousut -.-

NooranElämää kirjoitti...

Erityisen upeita kuvia taas. Oot ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

kankeiletko tuollaisissa asuissa kotona? vapaapäivänä? oikeasti, itellä tälläkin hetkellä päällä löysä toppi, yöhousut ja joku tämmönen nappipaita ja on ollut kokopäivän.
Eikö ole vähän ahdistavaa koruineen ja vöineen päivineen?

teresa kirjoitti...

Minä ihastelin tuota Filippa K:n merinovilla neuletta Stockalla (oli yksi jäljellä ja juuri mun kokoa...), mutta en raaskinut ostaa. :) Näyttää kivalta!

Maria kirjoitti...

Noora, kiitti :)

Anonyymi, eihän tossa mitään kankeeta ole, sukkahousut ja rento villamekko, hyvin rentoa. Vyö ei kiristä ja koruja en pitäisi ollenkaan, jos ne ahdistaisivat. Pukeutuminen on minulle ilo, ei mikään kankea pakko. Lisäksi ei ole mitenkään tavatonta, että ihmiset tekevät toisinaan lauantaipäivänä muutakin kuin ovat neljän seinän sisällä pyjamassa.

Teresa, aww, se on kyllä ollut aivan loistava hankinta, tyylikäs ja lämmin lisä silloin, kun ei tunnu villatakkipäivältä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...