28.12.2009

Bare

Ihme on tapahtunut. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni käyttänyt huulipunan melkein loppuun asti. Aikaisemmin olen käyttänyt punia niin harvoin ja satunnaisesti, että lopulta ne ovat jääneet pyörimään ja vanhentuneet laatikkoihin ja meikkipussukoihin. Johtunee siitä, etten ole löytänyt huulipunaa, jota haluaisin käyttää niin usein. Viime kesänä kuitenkin menin ihastumaan Lumenen nudehuulipunaan, jonka sävy Hiekkaranta on mukavasti läpikuultava. Se vaalensi luonnostaan tummia huuliani ja antoi niille lempeän roosan sävyn tekemättä niistä kuitenkaan kuolleen ihmisen huulia. Nyt olen puolessa vuodessa kuluttanut sen melkein kokonaan.

Olin aikeissa ostaa saman huulipunan uudestaan, tyypillisesti kun tuppaan jumittaa hyviksi havaituissa asioissa, mutta sitten olin mainostuksen uhri. Saara kehui sivumennen Make Up Storen huulipunasävyn Bare parhaimmaksi nudehuulipunaksi ikinä, joten suuntasin Sokokselle tutkimaan asiaa. Todettuani, että sävy vaikuttaa aika hyvältä, myös hieman läpikuultavalta ja riittävän kostealta, kiikutin sen kassalle. Olen ollut tyytyväinen!

bare 1

Huulipuna on ehkä aavistuksen kuivempi kuin Lumenen vastaava, mutta myös aavistuksen peittävämpi. Lopputulos on Barella aavistuksen beigempi roosa kuin Hiekkarannalla, mikä tällä hetkellä vaikuttaa positiiviselta asialta. Yllä olevasta kuvasta voi nähdä, miten Bare suhtautuu omaan ihonväriini - se on siis kaikessa nudeudessaankin edelleen tummempi kuin oma ihoni -> säästymme zombie-efektiltä. (...Ja sävy on todellakin läpikuultava.) Ollaanhan tässä talvella vielä muutenkin tavanomaista kalpeampia. Älkää käsittäkö toki väärin, pidän kalpeuden estetiikasta. En tällä hetkellä osaa kuvitella itseäni ollenkaan ruskeaksi, en aineilla enkä luonnonvalolla grillattuna. Mitä niihin huuliin tulee, pidän henkilökohtaisesti kauniimpana sitä, että huulet ovat hieman muuta ihoa tummemmat, kuin että huulet olisivatkin hieman muuta ihoa vaaleammat. Makuasioita toki nämä, ehdottomasti.

bare 2

Joulu alkaa olla ohi (mitä, nyt jo!), karkit ja punkut ovat tosin edelleen voimissaan. Luomukinkku sen sijaan on syöty pois, samoin hirvenpalapaisti (ei joulua ilman hirveä, tuli tavaksi Saarijärvellä asuessa). Viihdytän itseäni edelleen tehokkaasti elokuvia katselemalla. Uutta vuotta todennäköisesti hilpaisen jossain vaiheessa viettämään Helsinkiin miehen ja tämän äidin luo. Lupaan siinä tapauksessa pysytellä mahdollisimman etäällä alennusmyynneistä (en niistä tosin oikein koskaan mitään löydäkään, turhaudun vain ihmispaljouteen ja pienten kokojen puutteeseen), Zarasta tosin en mene vannomaan. Pitää vain pitää mielessä se tammikuun lopussa koittava blogiristeily ja päivän shoppailu Tukholmassa!

Tää menee nyt tekemään itselleen nakkeja ja ranskalaisia! Mies nauroi ennen joulua minulle kertoessani nähneeni eräänä yönä niistä jo jopa unta. "Pakkohan sun on niitä nyt joululomalla sitten saada!" Harvinaista herkkua, harvinaista herkkua.

Mukavat illanjatkot!

8 kommenttia :

Jalouse kirjoitti...

Juu suosittelen aletungoksen välttämistä. Eksyin Helsingin Stockalle tänään työasioissa, ja tungos oli a h d i s t a v a!

Kummallista, kuinka yleensä niin skarppi vaatevalikoima muuttuu alen aikaan kasaksi huonolaatuisia 'plörö' vaatteita. Ne tutun merkin ale- rytkyt on yleensä niitä halvemmalla tuotettuja, nimenomaan aleen tarkoitettuja eriä. Eipä houkutellut. Äkkiä ulos vaan, ja kotiin kattomaan leffoja :)

Maria kirjoitti...

Joo, kyllä! Aina jotenkin vaan huonoa tarjolla... :P Joskus hyyyvin harvoin tulee tehtyä löytöjä, mutta useimmiten ei :D Alennusmyynnit - hrrh.

Prefecta kirjoitti...

mä käyn varuilta tsekkaamassa tuon huulipunan, mulle iskee kuitenkin keväällä taas nudepunakuume ja mun huuliin sopivaa sellaista ei ole vielä tullut vastaan. huomenna hyvä tilaisuus kun meen anopin kanssa kahestaan teatteriin. enpä ole sen kaa kahestaan missään koskaan ollutkaan -paitsi kerran ostamassa puolisolle synttärilahjaa. jännät paikat siis ;D

-p-
http://anotherfabday.blogspot.com

bubble kirjoitti...

Mä en oo edelleenkään saanut ostettua uutta nude-huulipunaa täysin kuluneen Anytimen tilalle. Jompikumpi noista varmaankin sujahtaa kyllä ostoskassiin ;) Veikkaan Lumenea, koska se on kotimainen eikä taida käyttää eläinkokeita (tosin ilmeisesti osittain, mulle on vähän epäselvä tää homma).

Ilmottele, jos kaipaat antialeshoppausseuraa! ;) Tosin meikäläinen on reissussa lauantai-iltaan asti, ja ens viikolla ois töitäki, mut..

Nanna kirjoitti...

Ihanat hiukset sulla! :)

haju kirjoitti...

Mulla on niin huulipunavihamieliset huulet, että oikein mikään ei meinaa sopia. Nudepunia en oo tosin kokeillu, joten vois varmaan itsekin kipaista katsastamassa.

Maria kirjoitti...

Prefecta, siitä vain :) Hehe, mä en ole tainnut olla miehen äidin kanssa kaksistaan oikein juuri missään :P Hyvin voitais kyllä varmasti, ei vaan oo tullu sellasta et mennäänpä kahdestaan.. :P

Bubble, se Lumenen on kyllä hyvä :) Se on miellyttävästi tosiaan rasvainen tai kostea, sellainen kivan tuntuinen huulilla :) Ehkä jos käytän ton tässä talven aikana ni sit voin taas kesäks ostaa Lumenen vastaavan ;)

Ja ilmottelen toki! :) En tiedä vielä omista aikatauluistani yhtään, mitä kaikkea aikoo tehdä ja miten pitkään olla kaupungissa, mutta katsellaan tätä! :)

Nanna, kiitos :)

Haju, mulla on ollu vähän jotain samantapaista. Jotenkin on ollut vaikea löytää kivoja sävyjä, joitka näyttäis hyvältä ja joita haluaisi käyttää. Tuollaiseen sitten lopulta ihastuin.. :P

Noora kirjoitti...

Mäkään en meinannut löytää MITÄÄN aleista vaikka kiertelin ja kaartelin kunnes astuin Sokoksen ihmeelliseen maailmaan, löysin sieltä nimittäin semmosen Kaipaus-korun puoleen hintaan! Ja sitten se oli ihan vähän rikki niin hinta tippu -60 %:iin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...