29.11.2009

Tutut ja turvalliset tulevat taas

Toiveeni toteutui: poronihmettelyreissulle ilmaantui sen verran kuivaa keliä, ettei hirvittänyt kulkea joissakin muissa kengissä kuin kumppareissa. Viime talvena pitkällisen haikailun jälkeen hankitut maiharintapaiset ovat aina luotettava valinta hieman epäilyttäviin keleihin, tai vaihtoehtoisesti lumen peittämisen katujen tallaamiseen. Niissä kun ei ala heti jalka palella (ja jos alkaa, niihin mahtuu villasukka) ja kumisesta pohjasta löytyy uurrekuviot, jotka pitävät jalat tiukasti kadun pinnassa kiinni.

Lisäksi nauhallisista kengistä saa irti niin scifivibat kuin hieman vanhahtavaakin fiilistä. Selkeästi tässä on kyseessä ajaton klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Hyvä niin, sanotaan ei kaikenlaisille yhden sesongin villityksille, joihin kyllästyy puolessa vuodessa tai aiemmin. (Pyrin siis suosimaan sellaisia yhden sesongin villityksiä, joista voin kuvitella tykkääväni ja käyttäväni vielä vuosia eteenpäin silloinkin, kun ne eivät enää ole erityisen in. ;> Kuka sitä pelkkiin trendeihin edes tuijottaisikaan, ei varmaan juuri kukaan. Yksittäiset poikkeukset kuitenkin sallin itselleni ja hei, klassikotkin taipuvat helposti kulloiseenkin ajan henkeen.)

Ajattomista klassikoista puheenollen, musta villatakki on myös sellainen. Samoin viime syksynä hankittu Filkan neuletakki on saanut minulta jo lukuisia hehkutuksia, mutta hehkutetaan nyt vielä vähäsen. Vuoden mittaan todella ahkerassa käytösssä (kesäkuukausia nyt lukuunottamatta) ollut, pitkä neule on ollut aikalailla vakiokamaa aina, kun on pitänyt saada asuun pihalle lähtiessä tai muuten jokin lämmin kerros. Vilukissa pärjää nollakeleihin asti pitkähihaisella + villatakilla tai -tunikalla nahkatakin alla. Villasukkahousut pääsevät samaan pelastuskategoriaan.

combat
Tunika - American Apparel, villatakki - Filippa K, leggingsit - Gina Tricot, buutsit - Vagabond Muscat, vyö - Jimmy Choo for H&M
combat (5)
combat (3)
combat (1)
combat (2)
combat (4)
combat (6)
Vasemman käteni korut: Fashionology.nl, oikean käteni korut: Lindex, H&M Men ja Kalevala koru, kynsissä Mavala: Black

Tänään ollaankin sitten tyttöjen kansssa menossa tsekkaamaan Pakkahuoone-Klubi -akselilla pidettävät designjoulumyyjäiset. Palailaan asiaan!

5 kommenttia :

sansu kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia! Heh, en tajua miten vasta nyt hoksasin, et mistä muistan sut... Oon miettinyt vaikka kuinka pitkään, et miksi näytät niin tutulta, kunnes tänään muistin: demi.fi! :D Ollaan siellä tsättäilty joskus vuosina 2002-2005... oi niitä aikoja!

Maria kirjoitti...

Kiitos :)

Hehe, joo sun nickki soittaa kyl heti kelloja ;) Hauskaa aina törmäillä tuttuihin ihmisiin ^^

sansu kirjoitti...

Joo mä en tainnut kuvaa laittaa sinne demin galtsuun kuin vasta ihan loppuvaiheessa. Mutta sun kuvia muistan kyl nähneeni sieltä ja/tai irc-galleriasta...

Sagrima kirjoitti...

Ei vitsi, tommosia kenkiä olen yrittänyt löytää! Mulla on vain normimaiharit nyt, tosin se johtuu siitä, että vihaan vaatteiden etsimistä, etenkin kenkien, ja perusmaiharit osasin löytää helposti... Aika lailla noiden Vagabondien malliset löysin kirpparilta, mut nehän oli tietenkin liian pienet mun ankkajaloille. Ehkä jos etsisin, voisin joskus löytääkin! Tosin elän yleensä sellaisessa uskossa, että mitään mua kiinnostavaa ei mistään löydy, kun olen niin epämuodikas ja epäsopivan kokoinen kaikkeen.

Tykkään sun valokuvista suuresti.

Maria kirjoitti...

Sagrima, kiitos :) Toivotan onnea etsintään! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...