14.11.2009

Tukka ja laukku

Uusi tukka menossa mukana! Kuten sanoinkin, ei suuria muutoksia, lyhyempää leikkausta vain jo puolitoista vuotta pidettyyn luottomalliin, joka on siis niskasta lyhyt ja edestä pitenevä, sekä myös kerrostettu voimakkaasti. (Otsiksen epätasaisuus on muuten edelleen ihan omaa syytäni.) Tuli myös muutamat raidat, jotta tuo latvan vaalennuksia edelleen sisällään pitävä osa tulisi lähemmäs juuren tummuutta. Kuten aina, Placen Miia on tehnyt upeaa jälkeä! Osa tummimmasta väristä tulee muuten taas vaalenemaan pesussa, se on suunnitelma, joten ihan näin tummaksi lopputulos ei ihan joka kohdasta jää.

furla (2)

Tykkään kyllä tästä aika luonnollisen värisestä tukasta nyt, se on paitsi juurikasvun kannalta hyvin armelias (sitä on toooodella hankala erottaa ylipäätään), niin se myös näyttää ihan muutenkin vaan kivalta. Kylmä ruskeansävy onkin mulle sinänsä ihan uutta: Kun yläasteella ensimmäistä kertaa otin vaaleita raitoja, tukkani oli tuolloin luonnostaan huomattavasti vaaleampi. Sen jälkeen sitten olikin pari vuotta pää tummanpunaisena, sitten sitä alettiin vaalentamaan, se kävi punertavan kuparinruskeassa sävyssä ja lopulta päätyi kellertävän blondin kautta platinaan - ja siitä nyt sitten pikkuhiljaa kohti tummempaa, kylmää ruskeaa, joka siis on aika lailla tasan oma hiusvärini tällä hetkellä. Vaaleita raitoja tosiaan jonkun verran edelleen joukossa on, mutta saa ollakin, hullujen kiharoiden kanssa se korostaa niiden... hulluutta. Tsek myös Hiushistoriikkini ja lisäkuvien toivossa myös Vanha ja muinainen tyylini!

Kuvissa myös uusi, mummulta tarpeettomana saatu laukku. ...Ja se goottiviboja aiheuttava rannekoru, jota kohtaan rakkauteni vain syvenee ja syvenee... Enkä ole muuten ainoa! Myös Kate Lanphear kelpuuttaa piikit muutoin epägoottiin habitukseensa. Mukava mauste.

furla (4)

furla (1)

furla (5)

furla (3)
Mekko - Selected Femme, niittiranneke ja kynsisormus - Fashionology.nl (uutuuksia muuten putiikissa joka torstai, taas oli valikoima täydentynyt muutamalla todella kivalla jutulla), paksu ketju - H&M Men, kivillä koristeltu ranneke - H&M, niittiranneke - Lindex, vyö - second hand, laukku - Furla, villasukkahousut - Falke, kynsissä Mavala: Black

furla (11)

furla (6)

furla

Ei voi kyllä olla kuin tyytyväinen, niinkun.. kaikkeen! ^^

Sellaista tällä kertaa. ^^

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauska toi kiharan ja suoran kontrasti :)

Maria kirjoitti...

Kiitti :) Mäkin tyksin :)

Fashionology kirjoitti...

Hi Maria! Thanks for your comment on my blog and this post (and the others) with my jewelry! They look great on you! xx Rachel

Molly Moll kirjoitti...

Hyvältä näyttää, niin tukka kuin laukkukin!

Ulrika kirjoitti...

Epägootti :D rupesi ihan naurattamaan tuo sana. Ja harvinaisen laatutietoinen mummi sulla, hyvän laukun sait.

Kata kirjoitti...

Sullon ihana mummo kun tommosia laukkuja antaa :) Mun mummon maku on hieman...vanhanaikaisempi ;)

Maria kirjoitti...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...