10.11.2009

Sumua ja kiinalaisia

Onpa kyllä ollut mahtava sumu Mansessa viimeiset pari päivää, hyvä jos meinaa pihalle ikkunastaan nähdä! Kadut katoavat usvaiseen sumuun ja puiden oksat näyttävät utuisilta. Aavemaista, kaunista, ihan Päätön ratsumies -kamaa, ja puhun nyt siitä elokuvasta. Pieni yöpakkanenkin teki tehtävänsä, ja mikä aiemmin oli märkää loskaa, on nyt kirkasta ja tappoliukasta jäätä. Hei, ainakin voin käyttää taas nahkakenkiäni! Kiilakorkoisissa Thelmoissa jopa on urat pohjassa.

scarfy
Takki - JSFN via Ellos, villasekoitehuivi - Et Cetera, mekko - Selected Femme, kynsikkäät - Lindex, kiiltoleggingsit - Ida Sjöstedt (käytössä toissa kesästä ja edelleen kuin uudet - laatukamaa, talvella pärjää kun laittaa villasukkikset alle), kiilat - Vagabond

scarfy (1)

Mies on tällä viikolla taas muutaman päivän työreissussa. Allekirjoittanut aikoo ottaa kaiken ilon irti ja elää niin epäterveellisesti kuin suinkin osaa, suunnitelmissa on jo piparisuklaan autuas ahminta ja kaikenlaista rasvaista (pyrkimyksissä terveelliseen ruokavalioon olemme toistemme gastronomisia omatuntoja, joten luonnollisesti aika erillään on hyvä tilaisuus pitää niitä tarpeellisia retkahduksia, köh, oma retkahteluni tosin kiihtyy aina näin joulua kohti edetessä muutenkin, mutta ei ajatella sitä.). ...Ja tietysti asiaan kuuluu myös George Carlin -videoiden katselu jo varmaan toistakymmenettä kertaa!

Käytiin muuten eilen syömässä kiinalaisessa mummun kanssa. Kyllä se on niin, että Lotus Garden siinä Rongankadulla on ihan maineensa veroinen paikka, aivan loistavaa ruokaa ja jälkkäriä! Ja erinomaisen mukavaa ja ystävällistä palvelua, huippukohteliasta väkeä (kirvoitimme pienet naurut toisiltamme, kun poika tuli hoitamaan laskuamme ja kiitteli paljon ja joka välissä, me kiitimme tietysti takaisin ja hän vastasi vieläkin vuolaasti kiittelemällä - tilanteessa ja kiitos-kierteessä oli jotakin sympaattisella tavalla hauskaa!) muutenkin persoonalliset paikanpyörittäjät. Sanoinko jo, että ruoka on mielettömän hyvää? Tampereellahan on pari muutakin oikein hyvää kiinalaista ravintolaa, mutta kyllä Lotus Garden on nyt tehnyt muhun aivan lähtemättömän vaikutuksen. Suosittelemme lämpimästi koko perheen voimin! Paikasta saa myös take awayta.

P.s. Tsek. Kuubalaisbloggari jatkaa yhteiskuntakriittistä bloggaamistaan pahoinpitelystä huolimatta. Ihailtavaa rohkeutta. Sama pätee kaikkiin niihin toimittajiin ja ihmisoikeustyöntekijöihin, jotka eri puolilla maailmaa tekevät työtään totuuden ja ihmisarvojen eteen henkensäkin uhalla. Nostan hattua heille.

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

paljon noi leggingsit makso kun ostit ne?

Maria kirjoitti...

Mitähän ne olis ollu, jotain kolmekymppiä? Se oli juuri ennenkuin kaupat pamahti täyteen noita edullisempia versioita, olin hieman puusta pudonnut :D Mut noh, ovatpa sit toisaalta kestäneetkin :)

Jenna kirjoitti...

No niin, nyt mun päässä pyörii sit "No, you must believe me. It was a horseman, a dead one. Headless." :D Mahtava sumu ollut tosiaan parina päivänä, meitsi tykkää.

Me ollaan nyt muutamana perjantaina haettu lounaat Tammelan New Chinese Foodista, sitäkään ei voi muuta kuin kehua. Yhdestä annoksesta syö kaksi möhömahaa ja take away -hinnat on alle 7 euroa, joten halvaksi tulee. :)
Täytyypä joskus kokeilla tuota Lotus Gardeniakin, kun haluaa ulos syömään.

NooranElämää kirjoitti...

Eiks epäterveelliseen viikkoon vois kuuluu ne Kinkybileet! Äh, irkkaan kun en jaksa tänne selittää! :D

Maria kirjoitti...

Jenna, hehe, mahtavaa x) Joo, sumu on kyllä hienoa! Ja hei, pitänee jossain välissä tarkastaa myös tuo Tammelan ravinteli :)

Noora, irc <3

Stazzy kirjoitti...

Samis!
Mäkin olen reissuleskenä kotona.. ja päätin elää rasvaisilla perunoilla. :D

Tova kirjoitti...

Mmmmmm, jätin lukemisesi ehkä kuukausi sitten, mutta tuntuu, että on ihan pakko pakko pakko palata, vaikkeivat tyylimme kohtaa lähes yhtään. Mutta kirjoitustyylisi kolahta ja kuvien upea laatu ja sinun upea laatu ja amasmf.

Ja piparisuklaa? Miksen ole nähnyt?

verkligen är jag riktig ordentlig,
tyvärr, nu har jag mitt bigotteri ögonblick

Maria kirjoitti...

Hih, tervetuloa siis takaisin, ja hei kiitos :) Mäkin lueskelen joitakin sellaisia blogeja, joissa tyyli ei kohtaa yhtään omaani, mutta joku siinä tavassa olla ja kantaa itsensä ja tietysti ihmisessä itsessään silti kiinnostaa :) Ja mäkin tykkään jos on kivoja kuvia, ja tekstejä kans :)

Piparisuklaa on nyt hiljattain ilmestynyt kauppoihin taas, olikohan viime vuonna sitä eka kertaa tarjolla joulun tienoilla :P Fazerin suklaista siis kyse :)

Evita kirjoitti...

Eikos sen leffan nimi ollut Sleepy Hollow? Suomenkielinen toki Paaton ratsumies. :)

Maria kirjoitti...

Haha, niinpä muuten onkin! :D WoWissa tosiaan on sellanen häppeninki, jossa riehuu mös päätön ratsumies, ja yhden sen häppeninkin osan nimi on ihan vaan Headless Horseman, joten siitä kai tuli tuo aivolipsahduskin ;P Korjasin nimen suomeksi, jotta se edelleen viittaa sekä leffaan, etät tuohon pelihäppeninkiin x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...