26.11.2009

Renewal Serums

prettings (4)

Minäkin sain kokeiltavakseni L'Orealin uutuusripsivärin Double Extension Renewal Serum Inside (mitäs se Rhiakin kirjoitti muinoin osuvasti ylipitkistä ja monimutkaisista tuotteiden nimistä...) ja Renewal Lash Serum -ripsiseerumin, jonka luvataan tekevän ripsistä pidemmät ja näyttävämmät, lupaus on aktivoida ripsien luonnollista kasvua. Ikuisena skeptikkona olen taas hyvin epäluuloinen ja olin jo arvailemassa millaisiin puujalkamekanismeihin tämä väite voisi perustua, mutta mukana tullut esite onneksi hieman valaisi asiaa.

Tehoaineina seerumissa on monessa muussakin tuotteessa esiintyvä Pro-B5-vitamiini sekä pro-keramidi ja arginiini-aminohappo. Seerumiin on myös lisätty Centella Asiatica -uutetta, jota käytetään hiustenlähtöä ehkäisevissä tuotteissa - eli siis ripset saavat kasvaa pidempään putoamatta, jolloin ne myös kasvavat pidemmiksi kuin yleensä. En tiedä, onko noilla muilla aineilla mitään merkitystä tässä prosessissa, mutta ainakin hiustenlähtöä ehkäisevät töhnät ovat ilmeisesti ihan toimivia. Tosin tällöin lienisi varmaan paikallaan ohje levittää töhnää erityisesti ripsien juureen, sillä eihän se elottomassa ripsessä voi tehdä oikein muuta kuin paikata ripsessä olevia koloja ja jotain muuta kosmeettista.

Ajattelin kuitenkin testata, voivatko jo ennestään sinänsä pitkät, mutta kovin ohuet ja vaaleat ripset saada mitään lisäbuustia tätä käyttämällä. Vaikutuksia luvataan kuukaudessa, jos seerumia levittää ripsiin kahdesti päivässä. Koska en nyt äkkiseltään kuitenkaan usko tämän tuotteen valtaisiin tehoihin, teenkin sellaisen tempun, että käytän seerumia vain toisen silmäni ripsiin paremman vertailutuloksen saavuttamiseksi. Seerumi muuten haisee aika liimaiselta, ja miehen arvio ensimmäisen levityksen ja kuivumisen jälkeen oli se, että ripseni ovat takertuneet toisiinsa. Erottuvat sillä tavalla sitten paremmin naamasta?

Monimutkaisella nimellä varustettuun, kaksipäiseen ripsiväriin kuuluu pohjustukseksi seerumi, josta en tiedä onko sen tarkoitus olla samaa vai eri tavaraa kuin tuon erillisessä putkilossa olevan seerumin. Nimi on lähes sama, haju lähes sama, ripsariseerumissa levitys tosin tapahtuu tavallisella ripsiharjalla ja toisessa käyrällä, muovisella tikulla. Mene ja tiedä.

Kirjoittelen tästä sitten arviota noin kuukauden päästä, siis jos vain muistan käyttää ainetta, ja katson sen olevan toisen postauksen arvoinen. Kauppoihin tuote tulee tammikuussa 2010.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

tuloksia ? :)

Maria kirjoitti...

Pitää pyytää anteeksi ja todeta, että tuon käyttö jäi multa ekan viikon jälkeen :P En tainnut olla riittävän motivoitunut, kun olen ihan tyytyväinen ripsiini x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...