4.11.2009

Prince of Persia: Sands of Time -elokuva

Prince of Persia -peleistä on tehty elokuva, tai ainakin yksi, luultavasti menestyksestä riippuen. Arvatkaapa kuka on pääosassa? No eikö se vain olekin Brokeback Mountainista (ja toki muustakin) tuttu Jake Gyllenhaal! Enpä tiedä, minusta kyllä Johnny Depp oli uskottavampi merirosvona kuin nyt trailerin perusteella Gyllenhaal persialaisena (sopisi niin länsimaisen näköisenä paremmin kaikenlaisiin Lotr-juttuihin ja Kingdom of Heaveneihin), mutta odotan silti innolla tätä uutuutta! Onhan siinä myös Ben Kingsley. ...Ja siitä Johnnysta puheenollen, nyt iski himo katsoa hyllystä löytyvät Pirates of the Caribbeanit uudestaan...

Tässä vielä traileri: Prince of Persia - Sands of Time. Elokuva ilmestyy teattereihin ensi keväänä.


Tsek muuten aikaisempi postaukseni, jossa hehkutin uuden Prince of Persia -pelin trailerissa esiintyvää biisiä Sigur Rósilta!

3 kommenttia :

Samuel kirjoitti...

Olen seurannut innolla leffan kehitystä jo pari vuotta. :) Kunpa vain jättäisivät ylettömän tappelun ja romantiikan vähemmälle, ja keskittyisivät (minun mielestäni) olennaiseen: hulluun akrobatiaan!

Liina kirjoitti...

tulin sanomaan samaa kuin edelläoleva: jos leffan pääsisältö ei ole Jake ylittämässä kuiluja seiniä pitkin juoksennellen, saavat pitää tunkkinsa :)

Maria kirjoitti...

Joo, paree ois!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...