28.11.2009

Poro

Käytiin tänään Hervannan uudella kirppiksellä ja katsastamassa kauppakeskus Duon joulunavajaishäppeninkiä. Myöhään iltapäivällä ei tietysti enää hirveästi tapahtumaa ollut, mutta sainpas kuvattua sitä, mitä halusinkin: poroa! Hyvin hieno ja sympaattinen otus oli tämä meidän poro. Parkkeerattu siihen hienosti parkkiruutuun siksi aikaa, kun joulupukki pakkasi kamoja pakuunsa (ja jota pieni poika tuijotti turvallisen välimatkan päästä silmät sepposellaan). Aiemmin päivällä tarjolla olisi ollut myös pulkka-ajelua, mutta siihen varmaan olisi allekirjoittanut ollut jo vähän liian iso... :( Pitäisi kyllä vielä joskus käydä Lapissa ihmettelemässä maisemia ja tunnelmia. Ja poroja.

poro
poro (2)
poro (1)
poro (3)

11 kommenttia :

riina kirjoitti...

Missä Hervannassa on (uusi) kirppis?

t. Paikallinen, joka näköjään on ihan pihalla :(

riina kirjoitti...

Ehe, kun pikkusiskoni oli vielä teiniangsti-iässä hän sanoi usein "kvg" (kato v***u googlesta).
Toimi taaskin. En edes tiennyt aiemmin että Hervannassa on kirppis, mutta nyt tiedän, googletuksen jälkeen, missä se on ja aion mennä pian pyörähtään siellä :)

Kiitos siis vinkistä!

Maria kirjoitti...

Hehe, Goole tarjoaa usein sen nopeimman vastauksen :)

Meillä oli vähän ongelmia ensin löytää tota, kun mies oli vaan vilkassu karttaa ja kattonu osotteen ja sit lähettiin vaan kulkeen "sinne päin" :P Päädyttiin Lindforsin kadulle ja sit oltiinki ihmeissämme, kun ei tajuttu/muistettu, että sehän muuttuu tuolla pidemmälle Ylioppilaankaduksi, jolla siis tuo kirppiskin on (Siwan kyljessä kivati). Tämä siis öö... toissa päivänä :D Ei siis sillä kertaa löydetty koko paikkaa, kun harhailtiin ihan väärällä suunnalla etäinen mielikuva Google Mapsista päässä ;P Tänään sitten ei enää ongelmaa ollutkaan :)

Maria kirjoitti...

..Lisäsin nyt joka tapauksessa vielä linkitystä tuohon postaukseenkin :) Olis kyllä pitänyt heti alkuunsa se tehdä, mut nooh :)

mari kirjoitti...

Poroja näkee niin harvoin näillä leveysasteilla, että ne on niinku jotain fantasiaolentoja :)

Maria kirjoitti...

Hehe, just niin :)

Ava kirjoitti...

Voi poroparka kun nayttaa niin vaarassa paikassa olevalta. "aiti tuu hakeen mut taalta takasi Lappiin syomaan jakalaa jookos!"

Anonyymi kirjoitti...

onko toi..... poron .....vehje?
:S
Uusi aluevaltaus, por(n)oblogi? :D

Anonyymi kirjoitti...

poro on ilmiselvästi kiihottunut mariasta, koska ekassa kuvassa vehjettä ei näy..

Anonyymi kirjoitti...

Juu näkyyhän siellä olevan poron pili yhdessä kuvassa :)

Maria kirjoitti...

x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...