3.11.2009

Pimeässä valot

Hämeensillalta.

hameensilta

hameensilta2

Näihin maisemiin pitäisi päästäkin kuvaamaan vähän paremmalla ajalla, tai siis, malttaa ottaa useampi, edes osittain mietitty kuva. Muutenkin pimeäkuvauksen harjoittelu olisi mielenkiintoista, vaan milläpä saisi vilukissan syys- tai talvipimeällä ulos luolastaan? Pitää alkaa taas harjoitella, kohta on pimeää lähes vuorokauden ympäri. Koko syksyn suorittamani mentaaliharjoittelu siitä miten "syksy on kiva, syksy on kiva", on itse asiassa purrut aika hyvin, vasta näin marraskuussa alkaa tuntua köyhältä.

Tsemppiä mulle ja tsemppiä kaikille muillekin syksyn läpi tarpoville!

8 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mulla vissiin ollut tiedostomattomasti sama hokema, kun syksy ei oo tuntunut mitenkään erityisen pahalta vielä. Mutta vastahan se pahin pimeys on edessä :)

Tuli muuten mieleen, että jos omistat luottokortin ja PayPal-tilin, kannattaa sitä Donnie Darkoa tsekkailla esim Amazonista. Itse ostin oman kappaleeni huuto.netistä. Siinä tuli 2 kertaa sama leffa - director's cut jonka tietenkin pidin itse, sekä se toinen teatterilevityksessä ollut kappale, jonka arvoin. Tämä siis ihan vaan kuriositeettina, kun arpaonni ei sua valitettavasti suosinut!

Rhia kirjoitti...

Syksyhän just onkin tosi kiva. Tulee pimeä ja kaikki valot loistavat iltaisin ja tekevät maisemaan jänniä kuvioita. Voi poltella kynttilöitä ja lyhtyjä tunnelmaa luomassa ja pitää sisällä hämäränhyssyä ja tunnelmoida kuuman kaakaokupillisen kanssa viltin alla. Voi pukea reilusti vaatetta päälle, pistää paksut talvisaappaat jalkaan ja mennä ulos tekemään jotain ihan hupsua, kuten vaikka kätköilemään pilkkopimeässä tai ottamaan valokuvia valaistusta keskustasta =) tykkään syksystä koska on pimeää ja tähdet ja kuu erottuu paremmin. Ja öisin voi nähdä tähdenlentoja tai tekokuita. Syksy on mystinen ja kaunis vuodenaika. Aamuisin on kivaa kun lähtee töihin on maa kuurassa ja ilma sen verran rapsakka että hengitys höyryää.

tuijja kirjoitti...

mmm, kaunis Tampere<3

Maria kirjoitti...

Kiitti vinkistä, pitää itä katella kyllä ehdottomasti! :)

Pieni mantraaminen voi olla yllättävän tehokasta :PP

Rhia, no ihaniin villapaitoihin ja -takkeihin kietoutuminen on kyllä aika ihanaa.... ^^ Tähdet, joo tähdet! Tähdet on kivoja. :)

Tuijja, on, hyvin kaunis :)

mari kirjoitti...

Ihanan näköstä!! :)

En tykkää syksystä, mutta tässähän tää on ny menny. Ei oo oikeastaan kerenny ees miettimään sitä, että on syksy ja syksyt on tyhmiä.

Jenna kirjoitti...

Tää syksy saa kyllä plussapisteitä siitä, että sateenvarjoa ei ole liiemmin tarvittu. Muistaakseni kokonaiset kaksi kertaa oon joutunut sen alla taivaltamaan koululle. Inhoon sellasta pimeetä, koleaa, märkää ja synkkää syksyä (=marraskuu), joten saa nähdä mitä tästä kuusta tulee, ei ainakaan omalta osaltani alkanut liian energisesti.

Saraseeeni kirjoitti...

Syksyä jaksaa oman aikansa, kunnes ei enää kestä betoniharmautta ja kaipaa lunta tilalle vaalentamaan maisemaa. Lehdetkin tippuivat jotenkin kuin huomaamatta ja kaikki väri on kadonnut maisemasta. Onneksi edes joskus paistaa aurinko ja taivas on sinisen sininen!

Syksyn olen huomannut itsessäni lähinnä jatkuvana väsymyksenä. Keväällä ja kesällä riittää energiaa vaikka miten, mutta syksyn pimeimmät kuukaudet ovat aika rankkoja. Mutta joulua odotellessa!

Silja kirjoitti...

Aww tuli hirvee ikävä Tamperetta :') Valoviikot ja koski, apua haluan kotiin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...