5.11.2009

Nahkainen bleiseri

Oletteko tulleet nahkahousujen, nahkaliivien, nahkatakkien ja nahkakorujen hurmoksessa ajatelleeksi, miten hieno asia olisikin nahkableiseri? Nojoo, asettuu kategoriaan nahkatakit, mutta yllättävästi sitä on tullut tässä ajateltua lähinnä motskari- ja pilottityylisiä vermeitä, ei ollenkaan jakkumalliin leikattuja yksilöitä! Tämä kaunokainen löytyy Pixie Marketista.

Ei hätää, en ole hankkimassa taas uutta nahkatakkia. Kunhan kuolaan! ^^

Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mulla on melkein tollanen, tummanruskea ja äidin 70-luvun vanha :) Napakkaa nahkaa. Tosin napit puuttuu, ne pitäisi hankkia uudestaan jostain. Mun piti sitä alkaa käyttämään, mutta sitten löysinkin kirppikseltä nykyisen, lyhyen nahkatakkini. Tummanruskea sekin :D Outoa, koska en ole yhtään ruskean värin perään noin niinkun muuten.

Mutta siis eihän nahkatakkeja voi olla liikaa ;) Ne kuitenkin kestää aikaa niin hyvin, monelta kantilta katsottuna!

linda sofia kirjoitti...

tollanen olis niin hieno! oon yrittäny kirppareilta bongailla tollasia muttei oo osunu kohalle mitää :<

raakel kirjoitti...

Spirit Storessa kampissa on ainakin upea nahkableiseri myynnissä!

ihan_hupsu kirjoitti...

ehhheh just käytettiin kandiluennolla vartti luennoitsijatädin nahkableiserin analysointiin. Me konservatiiviset teekkarit oltiin sitä mieltä et täti on tullu ulkotakissa luentoa pitämään kun taas kyseinen täti yritti epätoivosesti vakuuttaa kyseessä olevan bleiserin. :D

Anniina kirjoitti...

Hahaa täältäkin löytyy ton mallinen nahkatakki suoraan 70-luvulta 8) Harmi vaan, että siinä vähän lyhyet hihat, mut kyl sitä sillon tällön käyttää!

shik kirjoitti...

Tällä kommentoijalla ei ainakaan viimeiseen kuukauteen ole mitään muuta päässä pyörinytkään kun nahkableiserit :D Kun saisi sellaisen napakan ja kulunutta nahkaa olevan jakun, niin aijaijai. Ja nimenomaan sellaisen kunnolla bleiseriltä näyttävän, eikä liian takkimaista. Harmi ettei rahaa tällä hetkellä löydy kunnolla edes ruokaan, saatikka sitten takkeihin :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...