27.11.2009

Mustarastas

Eilen pukeutuminen tuntui aluksi siltä, ettei kaapista löydy mitään muuta kuin mustia tunikoita ja mekkoja, mutta kun vähän kaiveli kaappiaan ja sovelsi taas asusteita, löytyikin oikein kiva, hieman synkkä, mutta tyylikäs asu, josta pidän oikein kovasti. Tulen varmaan tuijottamaan taas näitäkin kuvia etsiessäni inspiraatiota vanhoista asuistani. Tällaista tunnelmaa toivoisin aina pukeutumisestani huokuvan!

Eläinkorut ovat taas mukana, samoin uusi vyö, joka tällä kertaa on rennosti vyötärön ja lantion välimaastossa. Metalliset, siellä täällä esiin hypähtelevät yksityiskohdat koruista vyön rinkuloihin ovat mielenkiintoisia, niitä voi bongailla kuin lintuja. Tahaton mätsäys muuten tuo laukun hihnojen renkulat ja vyön renkulat. Liehuneuletakki antaa taas mukavan veistoksellisen viban ja aavistuksen läpikuultava materiaali on yksinkertaisesti kaunis.

black insp (4)
black insp (1)
black insp (3)
Toppi - Filippa K, neuletakki - H&M, housut - Vila, vyö - Jimmy Choo for H&M, laukku - Furla, korut - Fashionology.nl, H&M ja Kalevala koru

Tänään perjantain kunniaksi luvassa kotimässäilyä. Lisäksi nyt viimeistään olisi saatava WoWissa pyörivän tapahtumaviikon, Pilgrim's Bountyn, loputkin tehtävät suoritettua: tahtoo Pilgrim-tittelin! Mutta ne pirun jahdattavat kalkkunat...

10 kommenttia :

ponygrill kirjoitti...

aivan ihana asu ! näytät aina vaan niin upealta t. vakiostalkkailija : )

Maria kirjoitti...

Hehee kiitti! :)

Prefecta kirjoitti...

Jep, erittäinkin jees!

Anniina kirjoitti...

On kyllä hyvän näkönen asu! Toi vyö on ihana<3

MissJ kirjoitti...

Asian vierestä: Cilla Bhose muuten kirjoitti eiliseen Kauppalehteen hyvin osuvan kolumnin piraattipuolueesta ja muista yhden asian liikkeistä. Kannattaa lukea - lienee ääni sille, mitä suurin osa ihmisistä haluaisi näistä "puolueista" sanoa. :)

Maria kirjoitti...

MissJ, suurin osa ihmisistä ei varmaan oikein halua sanoa juuri mistään mitään, lähinnä tapaäänestää sitä mitä aina, ja kuten voimme tästäkin asetelmasta jo huomata, vaikka enemmistö saakin demokratiassa määrätä, se ei tarkoita, että enemmistö olisi aina oikeassa. Kauppalehden arvot saatikka kolumnit muuten tuskin edustavat millään muotoa kansan enemmistön mielipidettä, onhan se hyvin rajatulle porukalle suunnattu julkaisu jo lähtökohdiltaan.

Ylipäätään sellainen ajattelu, jota minullekin on tarjottu blogissani, että pitäisi ylittää jokin kriittinen massa siinä miten laajaa puolueohjelmaa pitää ajaa jotta voi olla "oikea" puolue (lols, vihreätkin aloittivat aika laila "yhden asian puolueena" vaikka asiaa miten päin yrittäisi vääntää ja kääntää), kuulostaa naurettavalta. Koska nykyisellään puolupolitiikka nojaa tältä osin ajatukseen, että kaikesta mahdollisesta pitää olla mielipide vaikkei asiasta olisi mitään oikeaa tietoakaan, tulee eduskunta tehneeksi näitä idioottipäätöksiä, joista olemme saaneet jo hyvän hetken nauttia. Siksi on erinomaista, että poliittiselle kentälle heitetään vähän pökköä pesään ja tarjotaan sitä asiantuntevaa näkemystä näistä asioista. Toivottavasti se pakottaa muutkin puolueet perehtymään asiaan ja tekemään johtopäätöksensä.

Prefecta ja Anniina, kiitokset! ^^ :)

MissJ kirjoitti...

Niin kauan, kun "politiikan tekeminen" ja "pökköä pesään" tarkoittaa näille suppean agendan puolueille sitä, että 1) vaaditaan nykytilaan muutosta, 2) annetaan joku puolivillainen itselle, vaan ei muille, mieluinen keino, ja 3) heitetään vastuu muille "jos ei kerran annettu uusi malli kelpaa", ei voi syyttää kuin itseään, jos kukaan ei ota kovin vakavasti. Huolimatta siitä, mitä näissä puolueissa ajatellaan, esimerkiksi piraattipuolue ei suinkaan "ravistele näkemyksiä" ja tuo uusia näkökulmia, vaan lähinnä aiheuttaa kiusaantunutta huvittuneisuutta ja myöhemmin jo hieman tympääntynyttä tuhahtelua, kun olis niitä ihan oikeitakin asioita sillä poliittisella kentällä hoidettavana, eikä millään ehtisi ja jaksaisi kiinnostua joidenkin omaa etua ajavasta angsti-anarkia-new-order-kiukuttelusta.

On toki hienoa, että "puolueista" löytyy niin taitavia henkilöitä, että fraasit on saatu taottua kalloon kaltaisillesi nuorille ja innokkaille, mutta niinhän ne ideologiat tuppaavat syntymään - ja kuolemaan, kunhan kasvaa ymmärtämään, että oho, maailmassa on muutakin, eivätkä ihmiset kaikista huudelluista iskulauseista huolimatta ole valmiita tinkimään omista eduistaan yhden marginaaliryhmän mielenliikkeiden mukaan. :)

Maria kirjoitti...

Hehe, no tuohan kertoo vaan omasta suhtautumisestasi ja siitä, ettet vaan yhtään tiedä mistä puhut.

kiika kirjoitti...

MissJ: Jos olet aidosti kiinnostunut keskustelemaan politiikasta ja pyrit jopa vaikuttamaan johonkin kriittisillä mielipiteilläsi (en ole tästä kommenttiesi perusteella kovin varma), voisit ehkä päivittää argumentointitaitojasi.

Kritiikkiä kuuluu olla, hyvään ja hedelmälliseen poliittiseen debattiin mahtuu tiukkaa tarkastelua ja vastapuolen herättelemistä. Mutta alentuvasti asioista ja varsinkin ihmisistä puhuminen ja asioiden karrikointi ei johda mihinkään.

Et saavuta mitään kommenteillasi ennenkuin hengähdät, otat askeleen taaksepäin ja puhut/kirjoitat ihmiseltä ihmiselle.

Maria: MissJlle osoitettu kommenttini pätee sinuunkin, mutta et kuitenkaan ihan samalla tavalla sorru panetteluun. Tykkään lukea sinun blogiasi kun tuot itsestäsi esille useamman puolen. Ja nuo housut ovat tyrmäävät:)

Maria kirjoitti...

Pyrin pysymään asiallisuuden rajoissa, en kyllä kiellä yhtään etteikö lipsahduksia toisinaan tapahtuisi :P Mukava kuulla, että tykkäilet blogistani :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...