16.11.2009

Musta persoona

Säiden vielä salliessa, ulkona sonnustaudun lähes poikkeuksetta rakkaseen nahkatakkiini ja suureen lämpimään huiviin, jonka voi kiepauttaa monta kertaa kaulan ympäri. (Kun oikein viimaista on, itsetehty, vähemmän muhkea kauluri pääsee huiviviritelmän alle lisäkerrokseksi.)

Eilen innostuin Anna-Marian postauksen ansiosta taas kaivamaan kesältä tutut pyöräilyhousut kaapista ja kokeilemaan, miten ne sopivat villasukkisten kaveriksi. Ainakin antavat mukavaa lisälämmitystä peballe silloin, kun päällä on lyhyt mekko!

Outside

Pidän siitä, miten mustilla, mutta harkituilla vaatteilla ja asusteilla saa luotua niin monenlaista tunnelmaa itselleen. Nahkainen rotsi ja hulmuava huivi ja painovoimaa uhmaavat kiharat voivat sanoa sekä "Näytänks mä susta tyypiltä joka nielee ihan mitä vaan - varo tai mä syön sun pääs." tai "Oon mä kuulemma aika sulosen hauska tyyppi, mä nyt vaan satun tykkään mustasta ja nahasta ja niiteistä. :)" Molemmat vaihtoehdot kyllä sopivat muhun, vähän mielentilasta riippuen. :D En kyllä osaa kuvitella vaatteita, jotka sopis mun persoonaan enää tämän paremmin. Mutta kuten fraasi kuuluu, "Never say never."

Outside (4)

Outside (5)

Outside (2)

Outside (3)
Nahkatakki - JSFN via Ellos, huivi - Et Cetera, saappaat - Ten Points, mekko - American Apparel, pyöräilyhousut - Asos, villasukkahousut - Falke, laukku - Furla, vasemman käden korut - Fashionology.nl, oikean käden korut - H&M ja Lindex

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi kengät!

uusi vakilukija :) kirjoitti...

Moi! Oon aina välillä eksynyt blogiisi Nelliinan vaatehuoneen kautta. Nyt päätin, että tallennan osoitteesi suosikkeihini, koska blogiasi on mielenkiintoista seurata.

Ihailen sun tyyliä! :)

Maria kirjoitti...

Kiitos (molemmille), ja hauska kuulla, että olet löytänyt tästä uuden blogin seurattavaksi :) Tervetuloa!

bubble kirjoitti...

Pyöräilyhousut vaikuttavat verrattomilta, kuten aina :)

Mari kirjoitti...

Onpa kerta kerran jälkeen ihana huomata, miten jokainen asusi inspiroi enemmän ja enemmän!

Vähän harmittaa, että viime aikoina on tuntunut helpommalta pukeutua väreihin kuin mustaan (tai muihin väreihin, näkökulmasta riippuen!). Musta on aika kahlitseva, ainakin mulle. Tarvitsen ne pari väripilkkua joka asuun. Tahtoisin samanlaista silmää mustan käyttöön kuin sinulla - kokomusta asu kun on parhaimmillaan kaikkea muuta kuin tylsä!

Anonyymi kirjoitti...

Ylhäältä katsoen toisena oleva kuva on ihan mielettömän upea. Todella kaunis. <3

Maria kirjoitti...

Kiitos kaikille jälleen, mukavia kommentteja :)

KatriK. kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentteihin, inspiroivaa -ja mustalla ei vain voi mennä vikaan! Itsekin olen viime viikkoina innostunut kääriytymään kokomustaan. Siinä sitten sysipimeillä kaduilla kävellessäni olen ajatellut, että yritänköhän alitajuisesti joutua auton yliajamaksi - on nimittäin jokseenkin uhmakasta maastoutua ympäristöön näillä keleillä, hups :D

Maria kirjoitti...

Mulla on ollut vähän samanlaisia tuntemuksia kun on alkanut hämärtää :D Onneksi ei ole ollut tarvis missään kovin vaarallisissa ja sysipimeissä paikoissa uhmata kohtaloaan :D :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...