25.11.2009

Lintu salamavaloissa

Linnun ketarat ja päät in action. Kuvissa myös T by Alexander Wangin makkarankuori, joka on ihanan pehmeää, mutta ihoa nuolevaa materiaalia. Erikoisuutena rintamuksesta kyljen kautta peban päälle kiertävät saumat. Oli vielä pakko heittää myös päälle tuo vyö ja demonstroida tuota erästä tapaa pukea se.

Samalla testissä myös, vihdoin ja viimein, aikaisena joululahjana hankittu/saatu salama. Aika kauan tämän suoranaisen perusvarusteen hankkimisessa taas kestikin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Luulosairas puoleni sen sijaan taas vaihteeksi heräsi, kun salaman vilkkumista hetken katseltuani alkoi päätä särkeä ja lievä pahoinvointikin pukkas päälle... Eipä sentään pahentunut tietystä pisteestä eteenpäin, vaikka räpsäyttelin hyvän tovin. Sanokaa, että tämä on normaalia? Onneksi en ole ammattivalokuvaajaksi ryhtymässä.

Tämän hermoamisen jälkeen, vihdoin, ne kuvat:

flashing (3)
flashing (4)
flashing (8)
flashing (6)
flashing (10)
Korut - Fashionology.nl, vyö - Jimmy Choo for H&M, mekko - T by Alexander Wang

Loppukevennys: Mies kulki kameranjalan takaa ja hipaisi sitä. Jalka liikahti ja filmi (keheh) kelasi jo silmieni edessä. Ilmeeni oli hieman... säikähtäväinen. Osapuilleen näin:

flashing (5)

Keskiviikkoja kaikille!

18 kommenttia :

juskan kirjoitti...

Upea mekko, upeat korut ja upea vyö. Nam!

Anonyymi kirjoitti...

Näissä kuvissa näyttää tosi kivalta tuo tummahko huulipuna! Muutenkin kiva asu. :)

Heijastitko salaman katon yms. kautta vai käytitkö suoraa salamaa? Mutta juu, tuttu juttu on tuo päänsärky ja heikotus kun kunnon salaman kanssa ollaan tekemisissä. En tiedä yhtään kuinka haitallista se sinänsä on. *_*

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos!:) Mä kokeilin vähän molempia juttuja tuon salaman kanssa, siihen myös kuuluu diffuuseri, jonka voi lätkästä sen salamavalon eteen, niin sen kanssa testailin myös. Muutenkin oli aika sellainen kokeileva tuo ensimmäinen kuvaussessio, mut jostain on alotettava :)

Juskan, niin mustakin ;D Kiitti ^^

Anonyymi kirjoitti...

Siis mikä runko ja mitä objektiivejä sulla on? Tykkään kauheesti sun kuvien fiiliksestä :-)

Mrs Cupcake kirjoitti...

Järsityttävän tyylikäs tyylikäs yhdistelmä!

Maria kirjoitti...

Mulla on runkona Canon 350D ja objektiivina olen käyttänyt Canonin EF 50mm f/1.4 :) Tuon lisäksi mulla ei olekaan kuin kittiputki. Kunhan harjaannun tuon salaman käytössä, niin saadaan vähän lisää monipuolista fiilistä :) Kiva kuulla, että tykkäät!

Mrs Cupcake, kiitos! :)

tuijja kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tuo salamalla taiteilu ottaa kyllä silmiin ja päähän aikalailla. Nimim. juuri lievän migreenin kourissa kuvia napsinut. :D

Mutta makee asu! Olisipa itsekin niin timmissä kunnossa että voisi käyttää tuollaisia makkarankuorimekkoja :/

Maria kirjoitti...

Aww, mitenkähän mallit ja ne ammattikuvaajat oikein pärjää jos niillä on yhtään taipumusta vastaavaan... :P Sääliksi käy. Ja julkkikset, joita kuvataan kaikissa häppeninkeissä salamvalojen räiskeessä :D Auts.

linda kirjoitti...

Itse aiheutan harmaita hiuksia isoveljelleni, joka harrastaa valokuvausta ihan urakalla ja on kai siitä uraakin luomassa. Minua nimittäin hyödynnetään armotta esimerkiksi valotusmallina sillon kun satun samaan aikaan käymään kotona ja veli on keksinyt jotain uutta kivaa jota voisi kokeilla.

Minähän en pysty pitämään silmiäni auki salaman räiskyessä (etenkään kun niitä on pahimmassa tapauksessa kolme!!), testikuvissa se ei tietenkään haittaa, mutta sitten kun joskus pitäisi saada minusta jotain inhmimillisiä kuvia, esimerkiksi lakkiaisista, onnistun aina räpäyttämään silmät kiinni :D

Tästä huolimatta pidän veljeäni valaistusjumalana, on siinä vaan jotain maagista kun ei näytäkkään ihan zombilta ja pikselimössöhirviöltä ;)

Ja tämän vuodatuksen tarkoituksena oli vaan ilmaista että pidän kuvistasi.

Sannapieni kirjoitti...

Sä vaan näytät niin suloiselta noissa kuvissa <3 Looking good! :)

Maria kirjoitti...

Aijai, voin kuvitella tuon tilanteen aiheuttaman ristiriidan, niin upeita kuvia, mutta tekee niin häijyä silmiin :P Olen kade mestarillisille valaistustaidoille, haluaisin osata itesekin paremmin, joskin toki rajana tulee jo sekin, ettei ole kovin ihmeellisiä valovehkeitä... :P Nooh, harjoitus tekee mestarin siinäkin, mitä on :) Kiitos myös kehuistasi! ^^

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kun katson pimeässä televisiota ja jos kuva alkaa kovin välkkymään, niin tulee huono olo eikä voi katsoa. Ja koska olen luulosairas, olen sillä hetkellä aivan varma, että saan jonkun epilepsiakohtauksen... Että näin terve meininki täällä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Olinkin aiemman postauksen perusteella tulossa mankumaan lisää kuva koruista, erityisesti linnunkallosta. Tykkään kovasti. Itse olen edelleen kahden vaiheilla, josko sen Pamelan kynnen joskus saisi hankittua (jouluksi en saanut töitä, joten säästämisprojekti sen kuin pitenee).
Muuten, meikistä: Tiedän että tykkäät tummasta silmämeikistä, mutta mielestäni tuon tumman huulipunan kanssa vähemmän voisikin olla enemmän. Itse en osaa käyttää huulipunia juuri lainkaan (niinkuin en meikkiä yleensäkään:P) mutta tykkään sellaisesta lievästi häiriintyneestä lookista, jossa huulet vievät koko näyttämön ja silmät lähestulkoon katoavat kuvasta:)

/Hannele

Maria kirjoitti...

Se on kyllä hurjan hieno se kynsikoru, joskin tosiaan aika arvokas :/. Lykkyä pohdintoihin!

Mulla on joku fiksaatio siitä, että mun silmät on paras osa koko mun kasvoissa, ja ilman mitään silmämeikkiä tuntuu, että ne oikeesti tosiaan katoo muuhun naamaan :D Voihan tuota toki kokeilla, mutta toisaalta kun en ole tosiaan kovin hyvä itsekään huulimeikkiä tekemään (mäkin käyttänyt lähinnä huulirasvoja ja korkeintaan hyvin vaaleita huulipunia, joiden kanssa ei tarvi mitään osataan), niin tuntuu vähän epävarmalta ajatuksena, että tekisi siitä varmasti lopputulokseltaan sotkuisimmasta osasta meikin keskipisteen :P Ja toisaalta mä oon niin kärsimätön ja ihmeellinen huulteni räpeltäjä, ettei se hyvinkään tehty huulimeikki varmaan kauaa hyvänä pysyisi x)

Mut laitetaan mietintämyssyyn, ainahan ainakin kuvia voi ottaa! :) Noin muuten mulla oli ollut ideana, että käyttäisin tummaa huulipunaa aika valikoidusti, ei ehkä pelkästään iltatapahtumiin tai sillä tavalla, vaan sellaisina fiilispäivinä kun olo on... dramaattinen :D Mutta ei ihan joka päiväinen juttu... :P

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Tahtoisin ystävällismielisesti tiedustella, mikä sun suhde mainontaan ja blogilahjoihin on?
Ovatko mainostajat olleet sinuun yhtä aktiivisesti yhteydessä kuin lukuisiin muihin suosittuihin blogeihin?
Onko sinulla erityisiä yhteistyökuvioita käynnissä eri tuotteiden kanssa?
Kirjoitatko auki saamasi ilmaislahjat?

Olen aivan vakuuttunut, että olet vastannut näihin kysymyksiin jopa useasti blogitaipaleellasi. Tunnisteista en osannut penkoa vastaustasi ja olen tähän syksyyn saakka ollut blogissasi vain satunnainen pistäytyjä.

Kysymyksen toki inspiroi nyt villinä vellonut keskustelulinko mainonnasta esim. Olivian-lehden(Bonnier Publications) omistamassa Paras Aika Vuodesta-blogissa.

Kiitos jo etukäteen vastauksestasi, ja kärsivällisyydestäsi!

T: Pillerihattu

Maria kirjoitti...

Olen kirjoittanut aiheesta tässä postauksessa -> http://www.heijastuspinta.fi/2009/05/mustavalkoisista-mainoksista.html ja sivunnut aihetta yleisemmällä tasolla toisen aihepiirin, naistenlehtien ja toimittajien, kautta tässä: http://www.heijastuspinta.fi/2009/04/biasoitunut-nakemys.html

Tällä hetkellä ainoa jotenkin aiheeseen liittyvä sopimukseni koskee freelancer-pohjalta Onlyn blogiin kirjoitettavia blogitekstejä, joista saan rahallisen korvauksen. Tuotetestejä olen saanut joitain, mutten niin paljoa kuin kaikista suosituimmat bloggaajat, sama pätee kaikenlaisiin kutsuihin. Jotakin aina välillä.

Olen hyvin etiikkani tunteva ihminen, ja olen alusta asti peräänkuuluttanut avoimuuden ja kriittisyyden perään. Tarkoittaa sitä, että kerron aina, jos olen saanut jotakin ilmaiseksi muualta, kuin aivan välittömästä lähipiiristäni. Olen myös hyvin skeptinen vähän kaiken suhteen, ja pyrin aina kertomaan rehellisen mielipiteeni kokeilemistani tuotteista, maksoin niistä itse tai en. Tämän varmaan huomaa kun selailee kosmetiikka-tagin alla olevia postauksianikin.

Sympatiani Stellalle, tiedän todellakin, miten turhauttavaa on toistella samoja asioita kuukaudesta toiseen lukijoille, jotka eivät tunnu haluavankaan uskoa bloggaajasta mitään muuta kuin pahinta mahdollista.

Toivottavasti tämä vastaa kysymykseesi edes jollakin tavalla! Saa toki kysyä lisääkin, jos kysyttävää tulee.

Maria kirjoitti...

Niinjoo, ja noi Tradedoubler-linkit ja -bannerit sun muut affiliatejutut varmaan on aika itsestäänselviä ja helposti havaittavia juttuja, niitä en tullut erikseen tuossa äskeisessä vastauksessani maininneeksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...