24.11.2009

Linnun ruumis

Jesjesjes, vihdoin hartaan odottamisen jälkeen saapui toinen tilaukseni Fashionology.nl:stä. Hetki siinä meni, mutta osa syystä kumoutuu Paypalin niskaan. Tyhmä palvelu ei antanut suorittaa tätä toista korttimaksua sitten millään, asiakaspalvelun mukaan järjestelmä oli tunnistanut minut jonkinlaiseksi turvariskiksi (?!), mutta enempää ei kuulemma voidakaan asiasta kertoa eikä tietenkään tehdä asialle mitään. Noh, sentään omasta pankista rahan lähettäminen vielä oli sallittua...

Linnunkalloinen ihanuus sai kaverikseen myös kokonaisen jalan, mikä sopiikin mainiosti yhteen myös jo omistamani kynsisormuksen kanssa. Hehe, vielä puuttuvat sulat ja muu osa ruumiista, niin ja tietysti siivet. Sitten olisi kokonainen lintu kasassa!

flashing (1)
flashing
flashing (2)
Saunan kanteen sopivat hyvin pääkallot ja kynnet!

Voi että, nyt on kyllä (Paypalin tunaroinnista jääneestä pahasta mausta huolimatta) onnellista! ^^

8 kommenttia :

ravenwaves kirjoitti...

Tuo linnunkallo on aivan ihastuttava! Olen kuolannut sitä jo niin monilla sivustoilla, että olisi ehkä aika kotiuttaa yksilö omaankin kaulaan.

Maija kirjoitti...

Mahtavat! Vielä se sulkaviitta, niin olisi teemakokonaisuus kasassa. ;)

Maria kirjoitti...

Maija, hehe joo, luonnollisesti sulkaviitta :D

Ravenwaves, suosittelen! :) Se näyttää kuvasssa aika isolta, mutta kaulassa se näyttää hyvin sirolta ja sutjakalta :) Kuvia tästä tulossa huomenissa :)

NooranElämää kirjoitti...

munusta tuo on kyllä vähän ällöttävä...tai pelottava :D nimim. ilkeä anoora

Maria kirjoitti...

Hihhih, mä voin kuvitella et mummulla voi olla sama mielipide, se jo mun piikkirannekettakin vähän kauhisteli :P Se inhoaa kaikkea tommosta, erityisesti rottia ja käärmeitä ja semmosia :P Toi jalka voi kans ehkä olla sellanen puistattava :P Nooh, ei ne pure :)

nanna sofia kirjoitti...

ihana!

Daphnion kirjoitti...

Toi lintukoru on kyllä aivan M-A-H-T-A-V-A!

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...