5.11.2009

Liehuhelman kumppanuus

Eilen löysin päälleni Cayleen innoittamana jälleen liehukeneuletakin, kiiltävät housut, korot ja ranneasennetta. Ihastuinkin lopputulokseen aika paljon - kiiltäväpintaiset housut ja aavistuksenomainen ripaus Rick Owens -vibaa ovat juuri se juttu, josta saa ryhtiä ja jämptiä fiilistä olematta liian asiallinen ja eleetön. No hei, kiiltävien, ihoa nuolevien housujen kanssa on vaikeaa ollakaan liian asiallinen, kun mieleen tulevat kaikenlaiset kissanaiset ja Trinity-wannabeet. Suits me.

absolute shinee 11
Nahkatakki - JSFN via Ellos, neuletakki - H&M, mekko paitana - Selected Femme, housut - Vila, kengät - Vagabond (ihkutus!), ranteissa H&M + Men ja Lindex, riipus - Kaipaus Guardian Dog 2, kaksoissormus - Glitter

absolute shinee 2

absolute shinee 6

absolute shinee 5 (1)

absolute shinee 3 (1)

absolute shinee 9

Nuo kengät ovat kyllä pelastus aina, kun tuntee haluavansa lisätä asuun lisää naisellisuutta. Kai olen myös tehnyt jo selväksi, että rannekasat ovat tällä hetkellä ihan parasta asustelokerossani? Ja kai on myös selvillä, että nahkatakki on ollut kyllä yksi parhaimmista sijoituksista ikinä, niin rakas siitä on tullut? Vaatteitaan kohtaan on hyvä tuntea palavaa intohimoa, tai ainakin syvää kiintymystä ja kumppanuutta. Liehuhelma täyttää paikkansa aina, kun haluan heilua tuulessa.

P.s. Eilisen Barrikadi-klubin keskustelu piratismista ja kulttuurista on nyt katsottavissa videolla, kiitos Janne Paalijärvelle! Meno oli ilmeisesti leppoisaa ja ainakin mukana keskustellut muusikko ja juristi Harri Saksala sanoi ilahtuneensa siitä, ettei piraattipuolue olekaan niin tekijävihamielinen, kuin hän oli ensin kuvitellut. Videot löytyvät embedattuina tästä Piraattiliiton artikkelista.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moi Maria!

Muistaakseni sulta löytyi Jolier One monitoimivaate, vai muistanko väärin?

Minä yritän ulkomailla köyhänä opiskelijana koota itelleni samanlaisen upean vaatteen, mutta netin kautta on hankala saada käsitystä kankaan leveydestä ja pituudesta! Käsittääkseni se on siis vain suorakulman muotoinen kangaspala, jossa on molemmille pitkille sivuille ommeltu hakasia, sekä mukana tuleva pieni henkseli.
Saisiko sinulta mahdollisesti tietoa kankaan pituudesta ja leveydestä?

kiitoskiitoskiitos!
-Olivia

Maria kirjoitti...

Moikka!

Se on mitoiltaan sellanen metri kertaa 160 senttiä jo en nyt väärin muista, näin lyhyelle likalle kuin minä (158cm) kangas on jopa vähän turhankin suurikokoinen, kaikki malliesimerkit eivät ihan onnistu optimaalisella tavalla. Jollain tavalla ehkä kannattaa ottaa tämä huomioon :) Ja kankaan reunoissa on tosiaan kaistaleet sellaista hakasnauhaa tai mitähän se olisi viralliselta nimeltään.. :) Toivottavasti tästä oli apua! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

kiitos ihan hirveästi! Meikä yrittää nyt väsätä sellaisen :)

-Olivia

eveliina kirjoitti...

Moi!

Minun on jo kauan ollut tarkoitus tulla hehkuttamaan, että tilasin sinun vinkkisi perusteella tuon samaisen nahkatakin loppukesästä ja sijoitus on tosiaan ollut paras ikinä! En mitenkään malttaisi siirtyä talvitakkiin, lisäilen vaan vaatekerroksia nahkiksen alle. :D Mutta kiitos siis Maria vinkistä! En ollut aiemmin tilannut tai edes harkinnut tilaavani Ellokselta mitään, mutta löysin sieltä ihanan nahkaisen aarteen avustuksellasi. :)

Sitten toiseen asiaan: Olivian tavoin minunkin on pitänyt udella Jolier Onesta. Mielestäni olet blogin perusteella käyttänyt sitä yllättävän vähän. Oliko se sinulle kuitenkin pienoinen pettymys? Tuote nimittäin kuulostaa niin uskomattomalta monitoimivaatteelta, että houkuttaisi hankkia, mutta suosittelisitko sinä sitä?

Rieppa kirjoitti...

Mun mieskin tilas sun blogin ;)

Maria kirjoitti...

Eveliina, noniin, samiksia ollaan siis! Paras on kyllä :) Mulla on sama ongelma, en malttais kans millään siirtyä lämpösempään takkiin, vaan kasaan alle paksuja kerroksia vaatteita että tarkenis pihalla :D

Jolieria ei ole tullut käytettyä ihan niin paljon kuin kuvittelin käyttäväni sen hankkiessani, juuri tuon mainitsemani jutun takia, että kun kangasta on hirmuisesti, niin kaikki malliesimerkit eivät toimikaan, kun ei saa kiristettyä kangasta riittävästi itsensä ympärille, ja toisaalta lyhyenä likkana myös pituutta on monesti vähän liikaa. Tarkoitukseni ei ole kuitenkaan luovuttaa, sillä konsepti on tosiaan nerokas - aion vielä pähkkätä niitä lyhyelle ja pienelle tytölle sopivia malleja, kunhan inspistä saan! :) Tässä mielessä voisin ehkä olla hieman varauksellinen sen suosittelemista kohtaan, ellei ole about keskimittainen ja mukavasti normaalipainoinen, muuten voi ehkä joutua taistelemaan sen kanssa normaalia enemmän, mutta jos taas on valmis haasteisiin, voin kyllä suositella :P

Rieppa, hihi! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...