13.11.2009

Kollareiden uusi tuleminen

Taistelin urhoollisesti tätä shortseista alkanutta ilmiötä vastaan, mutta kyllä nyt on tunnustettava: Caroline teki sen, mitä monet muut ovat tähän mennessä vasta yrittäneet (joskin tehneet sen erittäin kunnioitettavalla tyylillä): nimittäin sulattaneet sydämeni pitkille kollarihousuille. Muutoin skarpissa (ei kuitenkaan liian skarpissa, leuat loksauttavan kaupunkisoturin ja röhnötysasun välissä on vaihtoehtoja) asussa rennot ja leppoisat, mutta silti siistit pöksyt ovat aika... julmetun hienot. Pitänee käydä sovittamassa, miten omaan olemukseen moiset istuvat.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Caroline's Mode

Voin jo kuvitella kollarihousuista pelastusta pakkaspäiville: alle kasa villasukkahousuja ja urheilukerrastoa, päälle tällaiset väljät kollarit, eikä kukaan huomaa mitään. Nerokasta. Mun paksuimmat housut onkin tällä hetkellä lähinnä farkkuja. No okei, on kaapissa ne hienot Zaran "ratsastushousut" tai sen tapaiset, muttei niidenkään alle mitä vaan mahdu...

(Mainittakoot, etten koskaan yläasteella tai lukiossa käyttänyt kollareita, joten minusta ei varmastikaan tuntuisi siltä, kuin palaisin johonkin pimeään aikaan menneisyydessäni, ei sillä, ettäkö siltä edes pitäisi tuntuakaan. Jotkut vain perustelevat kollarivastaisuuttaan tällä.)

6 kommenttia :

Jalouse kirjoitti...

Tossa kuvassa ja tuolla tyypillä noi kyllä toimii!

Mulla on onneksi myös jäänyt kaikki hirvittävät nappiverkkari- ja muut collarikaudet väliin. Supermuotia 80- luvulla oli kaikki neonväriset ja pastelliset college- puvut niin hot, ja lapsena niitä on tullu käytettyä.

Vähän oon pelännyt niiden kirkkaampien logo- collegejen paluuta :D

Pitäydyn siinä, että itselle ei, mutta miksei muille :)

Maria kirjoitti...

Haha joo, ne olis aika kamalia kyllä jo... :P Mut hei, never say never, sen tässä on kyllä oppinut x)

Anonyymi kirjoitti...

Definitely never!

Stazzy kirjoitti...

Mä en vain itse osaa pukeutua "urhailuvaatteisiin" arkena. Muistan kun yläasteella/ lukiossa jotkut tuli liikkapäivinä kouluun verkkareissa. Mä yritin pari kertaa, ja tunsin itseni hirveän huonosti pukeutuneeksi koko päivân :D

Noissa tulisi varmaan samanlainen olo. Periaatteessa ei siis mitään vikaa, mutta mulla olisi vain alipukeutunut olo. Ja kyse ei tosiaan ole siitä, että minä jotenkin viimeisen päälle laittautunut arkena olisin, "urheiluvaatteissa" vain menee raja.

Joa kirjoitti...

Kollarit sopivat rentoon asuun tennareiden kaveriksi, mutta eieiei korkkareiden ja niittien kanssa. Tämä on minun mielipiteeni ja toivon, etten taas kääntäisi kelkkaani. :--D Niinhän yleensä käy, kun aluksi inhoaa jotain muotijuttua. Että pitääkin olla tuuliviiri, huoh!

Maria kirjoitti...

Hehe, mulla on nyt pari päivää vaihdellu tää fiilis näiden suhteen aika laidasta laitaan :P Välillä oon ihan et jeejee joojoo ehdottomasti joo, sit taas välillä ei iske eikä inspaa... :P Katotaan nyt.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...