21.11.2009

Huulet

Kun olen nyt tuijotellut hetken tummanpuhuvia huulia ainakin kolmesta eri naistenlehdestä, joistakin inspaavista blogeista, ja pyöriteltyäni ajatusta päässäni ja Gimpissä, päätin uskaltaa kokeilla, taipuuko lammasmainen olemukseni kohtalokkaaseen vamppiväriin. Ainakin riittävästi, jotta pidän siitä miltä se näyttää peilikuvassa. Luvataan kuvata tätä vielä paremmassa valaistuksessa, jahka keretään!

red lips
red lips (2)
red lips (1)

Yks tosi hassu juttu. Kokeilin rajata huuliani huultenrajaussiveltimellä, värinä ihan tuo sama huulipuna, koska edes noin tummaa saatikka tummempaa rajauskynää en löytänyt, ja voi armoton hermorykäys, millaista jälkeä siitä tuli! Harjoitus ehkä tekisi mestarin, mutta on kyllä jotenkin aivan ylimaallisen vaikeaa yrittää seurata ohuelti omien huultensa rajoja. Sitä lipsahtelikin sitten piirtelemään tummanpunaisia viivoja huulten ulkopuolellekin, ja se huulten oma muotohan katosi aivan täysin... Taitanen pitäytyä siis huolittelemattomassa vamppiluukissa, kunnes käsi-silmä-koordinaationi taipuu silmänrajauksiakin tarkempaan huultenrajaamiseen. Pitäis varmaan taas pitkästä aikaa pelata ammuskelupelejä, jotta harjaantuisi tuo yhteys. Olin meinaan joskus aika kärppä.

Nyt mussuttamaan piparisuklaata ja viettämään lauantai-iltaa kotosalla! Mukavan lokoisaa illanjatkoa itse kullekin! ^^

16 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
sulla on aina toi "sama" silmämeikki, niin ootko ikinä miettinyt vaihtavasi sitä? Koska mä en tiedä ja tää on vaan mun mielipide, mut must toi ei näytä kovin hyvältä et laitat alaluomelle noin paljon väriä ja yläluomen jätät värittömäksi. En tiedä, muokkaatko tällä meikkauksella silmien muotoa, mutta olisi joskus hienoa nähdä sun silmissä ns. tavallinen meikki. ELi siis yläluomella väriä ja niin edelleen.

Niin, viestin kirjoitti siis jätkä, eli siksi noi termit vähän hakusessa :D

Maria kirjoitti...

On mulla yläluomellakin väriä, siellä on rajaus ja vaalea luomiväri :P Tumma ei siellä mun naamassa oikein toimi, koska väri kasaantuu luomivakoon aika heti, ja olen kyllä kokeillut vaikka mitä tämän välttämiseksi. Mutta tykkään tuosta voimakkaasta alaluomirajauksesta, oon katellu jotain vanhoja kuvia ilman sitä ja tunnen näyttäväni niissä joltain muulta kuin ihan täysjärkiseltä :D Et makuasioita... :) Mutta hauskaa kuulla et joskus mieslukijatkin ottaa kantaa! ;)

Maria kirjoitti...

..Ja tos ekas kyl toi väri on vähän turhanki levinny, mut selityksiä selityksiä... :P

tagskie kirjoitti...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

ida-lotta kirjoitti...

Ekaan kommenttiin viitaten, voisit tehdä postauksen jossa kokeilet muutamia eri meikkityylejä. Kokeileminen on aina hauskaa : )

Maria kirjoitti...

Hehe, toki :P Siinä onkin jo eka kokeilu tummalla huulipunalla ;)

Amanda kirjoitti...

mää komppaan tota ykkös anonyymiä ja oon sitä mieltä ettei tuo suttuinen alarajaus sovi sulle yhtään. Mulle tulee lähinnä semmoset teiniangstailut mielee =) mutta tää on tietty mun mielipide. Ja oon sitä mieltä että ehkä joku kirkkaampi punanen huulipuna sopis sulle, mutta ei mun miesestä tuommonen tumma huulipuna, ainakaan noin huonosti laitettuna

Maria kirjoitti...

Joo, se on sun mielipide :P En sitä allekirjota.

mari kirjoitti...

Huulipuna näyttää aika ihkulta sulla ja huulet syötäviltä ;)

Rhia kirjoitti...

Eiköhän Maria saa meikata ihan just sillä tyylillä kuin sitä huvittaa koska se nyt sattuu kuitenkin olemaan Marian naama =) Kokeilujahan voi toki aina tehdä mut kyllä jokainen itse tietää minkä tyylin kokee omimmaksi.
Minua ei ainakaan oo sun meikkaustyyli koskaan häirinnyt. Toi tumma huulipuna sopii sulle kans hyvin. Nylon Beatin Valethelija-levyn kansilehdessä on Jonnalla ja Erinillä tummaa huulipunaa/-kiiltoa niin ettei rajauksia ole tehty ollenkaan ja näyttää vähän semmoiselta suttuiselta vampilta. Toimii minusta hyvin ainakin levynkannessa ja bileissä, tiedä sitten millainen kuva semmosesta tulee arkikäytössä =) Enivei, voisit kokeilla myös sitä Nelliinan hehkuttamaa mustaa huulikiiltoa, jahka sitä jostain kaupasta löytyy =) onkohan se vielä edes myynnissä, minä en ainakaan löytänyt.

Maria kirjoitti...

Mari aww :)

Rhia, joo, mun naamahan se :) On tässä tullut kyllä blogaamisen aikanakin jo opittua yhtä sun toista meikkaamisesta, voi verrata tonne blogin ihan ekoihin postauksiin.. :P Mutta mä kyllä oon fiilistellyt ihan täysillä tuota sumeaa alarajausta kun opin sen vihdoin pitkän harjottelun jälkeen tekemään (aikaisemmin sain aikaan vain "olen itkenyt kamalasti" -luukkia), on melkein kun olis uuden naaman saanu :D Ja nyt fiilistelen tuota tummaa ja dramaattista huulipunaa, suunnitteilla jo pari kuvajuttua, jossa aion sitä käyttää... :P ja kai mä nyt teen niin siistiä jälkeä kun vaan näillä taidoilla osaan :P (paitsi se suttusilmärajaus, joka omaan naamaan tuntuu paremmalta vähän utuisena kuin ihan terävänä - makuasiat, makuasiast.)

Mä oon kans ettiny sitä mustaa huulikiiltoa, juurikin Nelliinan innoittamana, mutta oli ainakin Anttilasta ja Sokokselta loppu (ja Anttilassa se Rimmelin Dark Signature -osio oli tyrkätty johonkin Lumenen perukoille) kun tässä viikon mittaan katselin. Ehkä se on tää blogi-ilmiö, että jos ei hirveesti ole tavaraa tullut alunperinkään, niin sitten se kaikki vähäkin heti katoaa kun vähän saa mainosta :P Varmasti sitä vielä tulee lisää... :)

Rhia kirjoitti...

Joo ja Stockalla ei oo Rimmeliä ollenkaan. Prismasta ja Citymarketista ei sitä mustaa löytynyt tosin voi olla ettei niihin sitä ole edes tullut kun eivät useinkaan ota mitään special editioneita myyntiin. Tympeetä. Jos satut löytämään sitä nyt lähipäivinä niin osta kaksi niin mä ostan sulta sitten sen toisen =)

Maria kirjoitti...

Oolrait! :)

Suri kirjoitti...

Rajaussivellin que?

Luomivärin valumista ei estä kuin Urban decayn Primer potion. Väriksi huulille kävis salee joku stain-tyyppinen väri, esim. Benefitin Benetint.

Amanda kirjoitti...

Rhia en sanonu missään vaiheessa etteikö Maria saisi meikata justiin niin ku haluaa oman naamansa meikata. Jos bloggaa on oltava valmis ottamaan lukijoiden mielipiteitä vastaan niinkuin Maria ottikin ihan neutraalisti ilmaisten vain ettei ole samaa mieltä. Tykkään sun blogista ja tyylistä Maria ja ton oli tarkotus olla vaan mielipide, ei mikään ilkeä hyökkäys sua vastaan. =)

Maria kirjoitti...

Suri, joo, löysin Duroylta sellasen huultenrajaussiveltimen :P Ja hei kiitos tuosta vinkistä! Ikuisuusprojektina tää "kuinka estää luomiväriä siirtymästä luomelta luomivakoon"... :P

Amanda, kiva kuulla, että tyksit blogistani! :)

Noissa kun tekee huomioita toisen ulkoisesta olemuksesta, niin ihmiset on yleensä aika herkkinä, koska hirveen usein varsinkin blogeissa ne huomiot on aika sellaisia... tulee niinkuin helposti fiilis pahantahtoisesta ivaamisesta, kun sitä sellaista on varsinkin ulkonäköön kohdistuen niin hirveän paljon, ja kun kyseessä on asiat, joista tosiaan voi olla ihan mitä mieltä vaan :P. Se on tietysti kurjaa sillon, jos ihan neutraalistikin heitetyt jutut sitten särähtelee korvaan vaan sen takia, että sitä ivaamis"kritiikkiä" (ivaajat aina kutsuu sitä mukamas asialliseksi kritiikiksi, vaikka selkee vittuilusävy sieltä paistaiskin muille alta :P) on niin paljon. Samaten se varmasti myös tekee vähän epäluuloiseksi niitä ihan neutraalistikin sanottuja viestejä kohtaan, tekee se mullekin toisinaan niin. Kärsitään niinkun vähän kaikki siitä, että jotkut on tympeitä :/

Mut eniveis, hauskaa, että kommentoit, ja toivottavasti kommentoit jatkossakin! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...