26.11.2009

Haaste: viisi nautinnollista pahetta

Kamicha haastoi minut kertomaan nautinnollisia paheitani viiden kohdan verran, ja hartaasti mietittyäni ja pyöriteltyäni asiaa, täältä pesee!

1. Läpi yön valvominen. Olen aina ollut yökyöpeli, tunnen olevani vireimmilläni siinä ilta kymmennen tienoilla, riippumatta milloin olen herännyt. Toisinaan tuleekin valvottua koko yö, tosin lähinnä silloin, kun suunnitelmissa on keikauttaa unirytmi takaisin "normaaliksi". Yöllä valvomisessa on tunnelmaa: koko muu maailma nukkuu, mutta itse on tapahtumien tasalla. Aamulla saa katsoa kun maailma herää.

2. Hiustenhoitotuotteet. Olen suhteellisen koukkuuntunut erilaisiin kähäryyttä minimoiviin ja kiiltoa antaviin hoito- ja muotoilutuotteisiin, sekä erilaisiin kiharoille tarkoitettuihin tökötteihin. Olen muutaman hyvän tuotteen löytänyt Tigin Foxy Curls- sarjasta, joitakin muita Tigejä olen joutunut lahjoittamaan eteenpäin. Brunette Goddessin shampoo ja hoitoaine tekevä hiuksistani pehmeämmät kuin mitkään muut aineet koskaan ennen!

3. Korut. Siinä missä meni monta vuotta, etten juurikaan käyttänyt koruja ollenkaan, olen nyt ihastunut niihin uudelleen, enkä mihin tahasa koruihin, vaan asenteellisiin hopeisiin ja teräksen värisiin sellaisiin. Linnun pääkallosta tuli juuri suosikkiriipukseni.

4. Sormieni repiminen ja huulteni pureskelu. Olen pienestä pitäen ajatuksissani tai stressin alla tehnyt hampaillani huuliani jäytävää liikettä tai raaputtanut etusormeni kynnellä peukaloni kynnenvierustaa. Irtoavassa nahassa on jotain omituisella tavalla tyydyttävää ja liike on rauhoittava. Aina on kielletty ja aina on sanottu miten ällöttävää se on, vähäiset ovat olleet vaikutukset. Oman räkänsä syöminen on minusta kyllä moninkerroin inhottavampaa.

5. Tavanomaisin naispahe: suklaa. Ylipäätään kaikenlaisella epäterveellisellä mässäilystä on tullut terveellisten elämäntapapyrkimysten keskiössä entistä houkuttelevampaa, ja entistä kielletympää. Tosin, kun pidättäytyy joka viikkoisesta kebabista tai joka päiväisestä suklaalevystä, on se harvoinkin nautittava tapaus erityinen, odotettu, siitä nauttii täysin siemauksin. Tosin joulun lähetessä piparisuklaan kulutus on ollut infernaalista - eihän sitä nyt ole tarjollakaan kuin muutamana kuukautena vuodessa!

Haasteeseen tarttukoot kuka tahansa, joka kokee aiheen omakseen! ;)

6 kommenttia :

Oola kirjoitti...

Läpi yön valvominen on <3
Tykkään itse just valvoa auringonnousuun asti, käydä katsomassa sen jos vain on pilvetöntä ja sitten yrittää nukahtaa.

Caroliina kirjoitti...

Itse revin myös samalla lailla kynsienvierustoja ja kynsinauhoja, siinä on tosiaan jotain sellaista, mikä auttaa stressiin. 8-D

Destinova kirjoitti...

Oon oikeasti luullut, että olen ainoa sormien ja huulten nyplääjä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mua aina pienenä valistettiin että sormien ja etenkin kynsien pureskeleminen on yhtä epähygieenistä kuin jos nuolisi vessanpytyn sisäreunaa. En tiedä miten paikkaansapitävää tieto on enkä välitäkään tietää, ton avulla oon selvinnyt pureksimatta sormiani.

Maria kirjoitti...

Kohtalontovereita siis muitakin... :P

Enmä sormiani pureskele, ei ne käy suuta lähelläkään, toisilla sormillani mä niitä nypistelen ;P

Kamicha kirjoitti...

Haha, minulla kynnes saavat olla, mutta talviaikaan kuivuvat huulet on vaikea jättää rauhaan.

Ja minäkin olen yökukkuja - mikä ei valitettavasti ole kovin yhteensopivaa yhteiskunnan normikäytäntöjen kanssa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...