13.11.2009

Furla-nahkalaukku

furla (10)

Sain mummulta laukun. Toisin kuin aiemmin ja usein mummuilta saadut laukut, tämä ei ole sinänsä nostalgista second hand -kierrätyskamaa, vaan esine, jonka mummu osti ensin itselleen, mutta tulikin sitten katumapäälle, muttei raaskinut palauttaakaan. Joten, nyt se on minulla. En laita pahakseni!

furla (9)

Laukku on mustaa ja mukavan tekstuurikasta nahkaa, merkki on Furla. Laukku oli ilmeisesti aika arvokas, joten rakkaudella pidetään tästä sitten huolta. Pitkäkäinen malli muuttuu mukavasti pulleaksi ja neliskanttisemmaksi, kun sisällä on paljon tavaraa - tästä syystä muuten alkuperäinen omistaja siitä luopuikin. Ei ollut kuulemma tarpeesi tavaraa mukana kuskattavaksi. Minä taas, joka haaveilen edelleen siitä elämän kokoisesta nahkalaukusta (tämä jää mitoissa himppasen sen alle), saan kyllä yhden olkalaukun täytettyä helposti!

Hyvin hieno on laukku, kivasti käytän sitä ^^.

Kuvia tukasta ja lisää laukusta luvassa heti huomenissa! Nyt edessä mässytysiltaa ja luultavasti aikainen nukkumaanmeno, vähäsen ehkä WoWia siinä sivussa. Mahtavaa perjantaita kaikille!

11 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Sarjassamme pelottavat yhteensattumat: just tänään tuijotin Furlan laukkuja himoitsevasti o___O On meinaan se täydellisyysveska hakusessa, ja ko. merkillä oli pari aikasta namia.. Harmikseni hinta oli tosiaan reilusti 300 paremmalla puolella, joten taitaapi jäädä kauppaan. Mut saahan sitä kuolata :)

Joten eikun onnea laukusta! ^___^

Maria kirjoitti...

Joo, nyt kun niitä kattelin tuossa itekin, niin aika laadukkaalta ja kivaltahan ne vaikutti :P Mut mummu vannoi kyllä ettei tuo yksilö ollut sieltä kalleimmasta päästä.. :D Mun muotiblogin lukeminen kuulemma vaikuttaa muuten siihenkin, se on alkanut taas suosia hopeisia koruja yli kultasien :D Ja mä varmaan oon merkittävissä määrin periny tän mustuusrakkauden siltä, se ei koskaan pue värejä, aina lähinnä mustaa ja valkosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Are you kidding me, Furla?!

Oon kateellinen, onnittelut uudesta laukusta. :D Kivan simppeli on!

NooranElämää kirjoitti...

Hieno on laukku kyllä! :) Mummut <3

Angela kirjoitti...

Todella ihanan näköinen laukku, jonka soisin omalta mummoltanikin saavan... Odotan innolla jo kuvia siitä in action, niin näkee vähän kokoa.

Krisse kirjoitti...

Oiiiiiii kuolen kateudesta. Furlan laukku on ollut haaveissa jo 5 vuotta. Jos laukku ei natsaa, myy minulle!!!

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Prefecta kirjoitti...

Muistakaa kaikki pitää Mummuistanne ja laukuistanne hyvää huolta!

Maria kirjoitti...

Pidetään huolta ^^

Sara kirjoitti...

Upea laukku, ja varmaan tosi kestäväkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ha, mulla on samanlainen! :D Ilmankos näytti niin hyvältä. Se kyllä sopii käytännössä ihan kaiken kanssa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...