24.11.2009

Designtori Joulu 2009!

Tänä vuonna Tampereella on ollut harvinaisen paljon muoti- ja designtapahtumia, ja jälleen meitä hemmotellaan. 29. 11. järjestetään Pakkahuoneella jouluinen designtori klo 11-19.

"Pakkahuone muuttuu jouluiseksi olohuoneeksi jossa voi tehdä kaupungin kiinnostavimmat jouluostokset. Super Mukavan suunnittelijoiden kokoama tapahtuma kokoaa Suomen tärkeimmät designalan toimijat yhteen. Tapahtuma on laajentunut valtaamaan sekä Klubin että Pakkahuoneen, sillä viime vuonna kaikki halukkaat myyjät ja kävijät eivät mahtuneet Klubille sisälle.

Suunnittelijat saavat ideansa ja tuotteensa esille historiallisen tunnelmallisessa miljöössä Pakkahuoneella. Yli 800m2 tilaan Vintage Garden, Sisustus ID, House of Lolita ja Design Boulevard rakentavat myyntipaikkojen lomaan inspiroivia sisustusinstallaatioita ja olohuonemaisia loungeja, joissa kävijät voivat rauhassa miettiä joululahjahankintojaan, hengailla hyvässä tunnelmassa ja nautiskella Klubin herkkuja."

Lue lisää ja tsekkaa mukana olevat yritykset ja suunnittelijat: DesignOnTampere-blogi

Sinnepä siis!

Jos olet kiinnostunut hengailusta torilla ja mahdollisesti sen jälkeen, tsek tapahtumablogi Bubbling under Tampere! Mukaan saa liittyä!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...