18.11.2009

Choo

Enpä voinut vastustaa kiusausta. Tämä Jimmy Choo for H&M:n lantion tai vyötärön ympärille pariin otteeseen kiedottava vyö vei ihan mennessään, ja muutaman päivän kyttäämisen jälkeen onni suosi ja nettikaupasta tuli tilausvahvistus tälle nahkakaunottarelle!

Image and video hosting by TinyPic

Noin muuten mallisto ei hirveästi huojuttanut tätä likkaa, muutamia hyvin yksittäisiä asioita lukuunottamatta. Tämä vyö ja eräs metallinhohtoinen rannekoru jäivät kaihertamaan mieltä... Nahkamekkoakin olisi löytynyt! Vaan ollaan iloisia nyt tästä - persoonallinen kapistus tulee varmasti ilostuttamaan taas niitä yksinkertaisia mekkoja ja tunikoita. ^^ Odotellaan marraskuun loppuun sitten vain.

P.s. Onpa ollut ryytynyt olo eilisestä asti - kun ei nyt olis nöfnöf iskemässä... Toisaalta monilla se on alkanut aika nopeasti, ja tässä on nyt tasaisesti oltu alavireisessä olotilassa jo vuorokauden. Ehkä vain tavallinen flunssanpoikanen tällä kertaa?

5 kommenttia :

Auri kirjoitti...

Mitä vyö kustansikaan? Nyt kun hintoja ei enää näe nettikaupasta kun siellä lukee vain sold out. Itsekin ihastelin samaa vyötä, mutten jaksanut kytätä sitä. Sen sijaan muutaman clutchin kanssa olen arponut jo niin pitkään että kohta niitä ei taatusti saa.

Maria kirjoitti...

Öö, mitähän se olis ollut, oliko se 35 euroa. Ilmaahan siinä on taas hinnassa, mutta onpa oikeaa nahkaa ja tavallista enemmän sitä, kun pituutta se yli 200cm :P

Noita uusia juttuja siel tuntuu olevan parhaiten aina ihan aamupäivästä, tyyliin yhdeksästä puoleen päivään asti kaikkea löytyy kaikissa kokoluokissa :) Sen jälkeen iltaa kohti kaikki on taas sold out :P

Nemariel kirjoitti...

toi vyö on kyl tosi kiva ku menee tollee useemman kerran vyötärön ympäri :D ite tilasin seepraclutschin parin päivän arpomisen jälkeen, mut kovin monia kivoja juttuja jimmy choo -mallistossa ei ollu.. vähän over hyped :3

Jalouse kirjoitti...

Toi koko mallisto on ollut ihan jotain muuta kun kuvittelin. Se, mitä alunperin kuvista himoitsin, näyttikin livenä ihan kuralta ja päinvastoin. Lauantaina hankin ne käärme/ niitti kävelykengät ( flatit ).

Tänään liikkeeseen oli jo palautunut parit (kokoa 38 ) seepra- ballerinat niiteillä, joita hamusin kuvista. Livenä ne olikin ihan halvan näköiset ja laimeat, tosi suuri pettymys. Kuvittelin seepranmatskun olevan karvaa, mutta olikin mokkamaista ( nahkaa?! ), ja näytti joltain keinosäämiskältä. Niittejäkin oli niin harvassa, että mitään wau- fiilistä ei päässyt syntymään.. :(

Sun tuleva vyö näyttää oikein räyheältä! Noistahan ei liikkeessä näkynyt enää vilaustakaan, kun sinne pääsin.

Väitän, että nyt viikon sisällä liikkeisiin palautuu vielä lisääkin noita ihmisten hamstraamia heräteostoksia, mikäli joku on jäänyt ilman jotain tiettyä.

Maria kirjoitti...

Hehe joo, vähän ehkä nyt ollu sitä ylihypeemistä ilmassa :P Siellähän oli VIP-tilaisuudessain sanottu et joo ihan vähän on tavaraa vaikka oli kauheat varastot :P Et tehokkaasti luotu semmosta pakko saada chance of a lifetime -kuvaa koko mallistosta riippumatta siitä mitä siellä nyt sitten oikeastaan edes on, ja ihmiset ihan paniikissa siitä et ne saa edes JOTAIN tästä ainutkertaisesta mallistosta sit hamstraa kaksin käsin ja ottaa hampaatkin avuksi :P Mut noh, ainakin sit tosiaan jos palautteluita tulee niin sit saa osansa nekin niistä omista suosikkijutuistaan, jotka ensin vietiin kauheella kiireellä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...