11.11.2009

Black

No nyt sitten minullakin on mustaa kynsilakkaa. Hetki meni lämmetessä, mutta lopulta Bubblen sysimustat kynnet olivat viimeinen pisara, ja oli se haettava luotto-Mavalan pikkuputeli. Ja tsaijaijai miten skarpilta näyttää!

fashionology (2)

Lisäksi on tunnustettava, että ahkerammassa käytössä tosiaan Make Up Storen kynsilakka alkoi lohkeilla ihan uskomattomalla tahdilla. Alkuun näytti parin viikon aikana tehdyt lakkaukset oikein hyvältä, mutta sitten tapahtui "jotain", ja kynsilakka alkoi lohkeilla kynsien päästä pienimmästäkin kolhusta taikatempuista huolimatta. En voi käsittää tätä, alkuun en huomannut juuri mitään eroa kestävyydessä Mavalaan verrattuna, mutta jonkun ajan kuluttua alkoi tuntua, ettei kyllä ihan tällaista tahtia aiemmin ollut... Saa nähdä ovatko kynteni vain tuhoutuneet pinnalta yhtäkyytisen lakkauksen takia ja muuttuneet lakkaresistanteiksi, vai onko Make Up Storen lakka vain vähän outo.

Eniveis, mustat kynnet, rakkautta rakkautta.

11 kommenttia :

Sara kirjoitti...

Mä en ole ikinä tykännyt Mavalan lakoista. Ne ei mun mielestä pysy mitenkään erityisen hyvin, enkä meinaa ikinä saada pulloja auki. Mulla on just tota mustaakin, mutta on jäänyt vähälle käytölle (...koska en saa pulloa enää auki :D).

Maria kirjoitti...

Aww :P Oon kuullu et joillekin käy noin, kun sitä lakkaa jota törkkii ylimäärästä takas pulloon lähellä sitä suuta, niin jää siihen suulle ja kuivaa se siihen ja jämähtää. Et ainakin jos sitä suuta puhdistelis tai olis sen kans varovainen niin ei olis varmaan ihan niin vaikeeta, meinaan mulla avautuu ihan jees :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta on kiva nimenomaan lyhyissä kynsissä ja tummat lakat yleensäkin. Kokeilin joskus pitkiin kynsiini ja ei mielestäni oikein toiminut.

Nekta kirjoitti...

Mähän varoitin noista Make Up Storen kynsilakoista. Itsellä kans ne aivan surkeita aina ollut :)

mari kirjoitti...

Mulla on yks Make Up Storen lakka, mutta en oo käyttäny sitä ku ehkä kaks kertaa siks, että se ei pysy kynsissä. En myöskään tajua.

En oo kokeillu sitä ton Mavalan pikakuivattajan kans, että pysyiskö paremmin mut kokeilen vielä joskus tän elämän aikana.

Perseestä.

juskan kirjoitti...

Rakkautta, rakkautta <3

Anonyymi kirjoitti...

En halua olla inisevä ano, mutta pakko kysyä että milloin banneri lähtee vaihtoon? :D
Muuten en varmaan ees hoksais mitään vikaa sun bannerissa ja sun nykynen onkin mielettömän kiva, mutta kun sulla on ihan älyttömän upeita kuvia tää koko blogi pullollaan! <3 Ihan joka ikinen päivä!

Maria kirjoitti...

Hehe, kiitos :) Mulla on suunnitelma ja visio kokonaan uudesta layoutista, et oon sitä varten säästelly muita muutoksia, vielä kun vaan sais loppuun asti hiottua sen idean ja sit miehen koodaamaan sen.. :P

bubble kirjoitti...

Hihii ;) Mulla on vain yksi Mavala, oranssinpunainen sävy Nice, ja rakastan sitä paljon! Mutta musta on tosiaan Lumenea. Oon huomannu, että mulla pysyy lakka kauemmin kun EN laita aluslakkaa :O Mutta silti yleensä max kaks päivää, ennenku alkaa lohkeilut olla aika.. liialliset. Mutta toisaalta mua ei haittaa, pienesti lohkeillut lakka on rock ;)

Hassua muuten, mietin banneriasiaa myös tässä yks päivä :D Siis kun mietin, että millä perusteella valitset kuvat banneriisi ja näin.. Ei mulla siis eka ajatus kuitenkaan ollu että perhana tyttö vaiha jo bannerisi xD Itelläkin on suunnitelmissa taas layoutin vaihto, mokoma kun en oo tyytyväinen ikinä mihinkään..

Anonyymi kirjoitti...

Ei täällä ole ollut mitään ongelmia Mavalan lakkapullojen kanssa, kunhan ei sudi sitä lakkaa sinne mihin se ei kuulu - eli pullon suulle ja jos korkki uhkaa jäädä jumiin niin vanha kikka, eli pullo hetkeksi kuuman veden alle toimii.

Maria kirjoitti...

Tähän mennessä oon tavotellu vaan banneriin kuvaa, joka kuvaa mun ulkoista olemusta kullakin hetkellä :P Aiemmin oli blondi pehko, sit ku se alko tummeneen, vaihdoin kuvat ajankohtasempiin :P Mut tosiaan sitä layoutin uusintaa odotellessa... :) Siinäkin, jännää kyllä, mulla eniten tökkii se bannerikuvan valinta.. x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...