12.11.2009

Aatteita leggingseistä ja hiuksista

Scifileggingsit ovat täällä taas! Tai tällä kertaa ne taipuivat ihan suoraan housuiksi. Sentään sen verran paksua ja napakkaa materiaalia, että kalsarivibat (joita tosin en saa edes tavallisista leggareista, sentään ymmärrän kalsareilla sellaiset vanhan miehen siniset ja joka paikasta roikkuvat, pitkät alushousut) ovat kaukana. Mutta jos joku silti hirveästi on hajoamassa tähän näkyyn, niin en voi kuin kehoittaa katsomaan muualle.

scifipants

scifipants (2)
Scifileggingsit - Gina Tricot, paita - Acne, nahkaplatot - Vagabond, metallit ranteissa H&M + Men ja Lindex, kaulakoru H&M Men

Tuo hiusprojektini, jossa tavoitteena on siis ollut sellaisen värin löytäminen, ettei juurikasvusta tarvitse stressata eikä kampaajantuolissa juosta joka kuukausi (tästä syystä minulla ei luultavasti tulla enää koskaan näkemään ultravaaleita tai kovin tummia hiuksia, niin paljon kuin punatukkaisuus minulle aikoinaan sopikin, ja niin paljon kuin haluaisin kokeilla ihan mustaa tukkaa), näyttää onnistuneen oikein mainiosti. Juurikasvua on erittäin vaikea havaita jopa omalla silmällä, ja sen minkä havaitsee, ei hyppää silmille. Sen sijaan kun hius kuitenkin kasvaa yhtä vauhdikkaasti kuin ennenkin, se malli alkaa vetkuilla ihan omille teilleen... Olipas hyvä, että tulikin siis käytyä tänään par... KAMPAAJALLA. Kuvia luvassa ensi tilassa, siihen asti, vielä pitkänmallinen pehko ja epätasainen, itse jyrsitty otsatukka:

scifipants (5)
scifipants (6)

P.s. Tsekatkaa Micin mieletön nahkahousuviikko! Sain jopa kunnian olla asu numero kakkosen inspiraationa.. :) Mulle ehdotettiin puolestaan väriviikkoa, mutta huomasin, että se olisi aika vaikeaa nykyisellä vaatekaapilla - pahemmin kun ei värejä löydy. Ehkä yksi kotipaita, joka on pastelliväreistä raidallinen. Ehdotuksia vaihtoehtoisista teemaviikoista otetaan vastaan!

9 kommenttia :

Micci kirjoitti...

Kiitokset vain inspiraatiosta! Tällä viikolla sen lähteitä on tosiaan kaivattukin.. ;)
Mä aina joskus mietin, et palaisin omaan, suhteellisen tummaan ruskeaan väriin hiuksissa, mutta en mä vielä kuitenkaan. Ehkä joskus vuosien kuluttua, vaikka kyllähän se helpottaisi elämää suuresti..

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sun hampaille on tapahtunu?

Maria kirjoitti...

Micci, hän on hyvä! :)

Anonyymi, kuten voit hyvin itse nähdä, ne ovat vinossa. Ei vaikuta purentaan, joten ei muinoin oiottu. Jännä, oot eka joka koskaan kiinnittää mun hampaisiin huomiota.

Saraseeeni kirjoitti...

Kokeile pukeutusmisviikkoa, jolloin luovut lempimerkkisi vaatteista (siis sellaisen merkin, jonka vaatteita kaapistasi löytyy) : D

Maria kirjoitti...

Ihan jees idea! :) Mietin vaan et tulisko sit sen erikoisempia asuja ku muutenkaan, kun sekottelen niin paljon noita muutamia merkkejä keskenään aika paljon.. :P

Anonyymi kirjoitti...

Oon mä noi hampaat huomannu (johtuu siis varmaan vaan noista tarkoista kasvokuvista) mutta en oo kokenut tarpeelliseksi kommentoida... Sulla on muuten tosi kivoja kuvia! Hauskaa kun ne on erilaisia, persoonallisia :)

Maria kirjoitti...

Aw, kiitos! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Nahkaviikko olisi ihan jees sullakin ;)

Sunshe kirjoitti...

Mä sovitin samaisia leggareita ja mulla tuli ihan hiihtohoustu mieleen mutta samalla nuo olivat ehkä parhaimman tuntuset ja myöskin parhaimman näköiset leggarit, joita olen sovittanut. Ja ah, näyttää hyvältä sun päällä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...