6.11.2009

AA Knit Sweater Dress

Voi kuola. Nyt mä kyllä ihan oikeastioikeasti tarvitsisin. American Apparel on täyttänyt hartaan unelmani ja tuonut valikoimiinsa pitkähihaisen neulemekon! Ottikohan ne mun palauteboksissa heittämästä ehdotuksesta vinkin ;D. Eikun, ihan loistavaa. Harmillisesti vain hinta on aika korkea... No, joka tapauksessa, mekko näyttää aivan ihanalta niin mustana kuin harmaanakin, keksisin jo noille monia käyttötarkoituksia arkipukeutumisessa!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kuvat: American Apparel

7 kommenttia :

bubble kirjoitti...

namnam. Mä en saa kyllä hankkia enää yhtäkään vastaavaa mekkoa tai tunikaa. Vaikka juuri tuollaista en tietenkään omista. Joulupukki, hohoi!

Mulla oli ihan asiaakin: käsittääkseni oot tilannut sekä feeluniquesta että lookfantasticista, kumpaa suosittelet? Yritin etsiä asiasta jotain vertailua mutta en äkkiseltään löytänyt. Lähinnä asia kiinnostaa Tigien osalta, aattelin vähän autella joulupukkia hommissaan ;)

Maria kirjoitti...

Tsehe, Joulupukki todellaki! ;)

Mä oon Feeluniqueta suosinut lähinnä sen takia, että sieltä ei tuu niitä postareita, sen kummemmin en ole niissä suurempia eroja havainnut :) Molemmista tulee nopeasti tavarat ja Visa Electron pelittää ainakin Osuuspankista :P

Saraseeeni kirjoitti...

On kyllä kivan simppeli : ) Uskaltaako kysyä kuin paljon se maksaa..?

Onko AA:lta muuten kuinka vaikea tilata..?

Maria kirjoitti...

Hintaa löytyypi peräti 72 euroa, mikä on AA:sta imho aika hintava, vaikka hintaviahan noi jotkut jutut siellä kyllä just on... Tosta mun kuvalähdelinkistä pääsee suoraan tuotesivulle :) AA:sta on kyllä simppeliä ja kätsyä imho tilata :) Visan vaan tarttee, vaikka en tiedä, ihan kun jollain olis Electroniki toiminu... :P En oo uskaltanu kokeilla :D

teresa kirjoitti...

Mukavalta näyttää, mutta väljempi kaula-aukko olisi kiva. Itse olen AA:lta electronilla tilannut ja hyvin toimii. :)

Jossu kirjoitti...

Mä tilasin Nordean Visa Debitillä (kun OP:n electron ei millään suostunut toimimaan) just AA:lta Marian innoittamana mustan lyhythihaisen tunikan, pakettia tosin edelleen odottelen saapuvaksi. :) Ilmoitti ainakin että tilaus onnistui, eli oletan että paketti on matkalla! Ihan tuo Debit käyttäytyi samalla tavalla kun Visa.

Maria kirjoitti...

Oolrait, hyvä tietää! :) Mä ite asias just sain puhelun et tossa on sit mun joululahja et pistäs tilausta meneen :D Jes määm. :)

Jossu, mulla on tosiaan paketit kulkeutunu aika lailla sen luvatun 10 päivän sisällä tilauksesta, ja yleensä tosiaan vielä tulee se ilmotus siitä kun paketti on lähteny matkaan :) Sit vaan kännykkää auki et UPS-lähetti voi soittaa ja sopia toimitusajan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...