3.10.2009

Yöliivi

Yöllisiä unirytmejä käännellessä sitä tuppaa ahdistua siitä, että on hereillä lähinnä pimeään aikaan. Senkin uhalla aamuhämärisssä haluaa kuvata asun, jossa aikoo ponkaista kauppaan, kunhan ne ensin avautuvat.

Hämärästä aamunkoittoon siirryttiin Zaran housuissa, Acnen pitkähihaisessa ja liiviksi kääntäistyssä Jolier One -monikäyttövaatteessa. En yleensä pidä liiveistä, enkä omista kahden farkkuliivin ohella ainoatakaan, mutta tämä nyt menee aika hyvin. Pitkäkäinen vaate on siis ensin heitetty kaulalle ja sitten laitettu hakasistaan yhteen takaa. Jolierin saisi kiinni myös edestä, ja tällä tavalla itselleen selättömän yläosan tai tunikan, mutta pieni ihminen hukkuu sellaiseen määrään kangasta. Rennosti laskostuva liiviväkerrys toimii paremmin.

jolier vest1

jolier vest2
Housut - Zara, paita - Acne, liivi - Jolier ONE, korut - H&M Men, vyö - second hand

Mut jeejee, nyt on unirytmi taas kunnossa.

P.s. Dingasin 80!

3 kommenttia :

juskan kirjoitti...

Onnea 80:stä ;) Itse vasta 72 :|

Maria kirjoitti...

Hitaasti, mutta varmasti :) Menihän mullaki varmaan se vuosi tai kaks tässä ;D

Pankin talkkari kirjoitti...

Vastaan tänne vanhaan postaukseen - sain tuollaisen jolier-vaatteen lahjaksi viikonloppuna ja olen nyt etsinyt ohjeita sen pukemiseen. Jostain syystä en saa auki jolierin sivuilla olevia esimerkkikuvia !? Vika meillä vai sivulla..

Jos osaat neuvoa minkä komponentin asennuksen tuo sivu vaatisi toimiakseen, tai jotain muita hyviä jolierin käyttöön liittyviä sivuja, täällä otetaan neuvoja vastaan!

Tosin talvi on tulossa ja vaikuttaisi enemmänkin kesävaattelta.. mutta nythän on hyvä harjoitella ü

Sinulla on näköjään taito kääriä mitä vaan päällesi niin että se näyttää hyvältä. Olen jäänyt näihin sivuihin kiinni täysin lumoutuneena - ja samalla koittanut ottaa selvää, miten ihmeessä tuo vaate on kääritty ü

Ihanat kuvat muutenkin sinulla kautta blogin - kiitos miehenkö se oli - mutta kiitos myös mallin ü

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...