16.10.2009

Vagabond Missy <3

just let me pose mkay6

Maailman parhaat korkokengät. Kyllä, ne nämä ovat: Vagabondin Missyt, pehmeääkin pehmeämpää nahkaa sisältä ja ulkoa. Hieman (viehättävällä tavalla) kömpelö ulkomuoto, paksu platformpohja ja kapea korko - ei kannata antaa näiden asioiden hämätä, yhdessä kokonaisuus on jalassa todella mukava, tukeva ja mikä tärkeintä, helppo kävellä! Askellus on kevyttä, ja onpa näiden kanssa jo bussikin juostu kiinni, eli siis suoritettu virallinen "voi hitto tuolla se kakskolmonen menee" -testi. Toimii.

Näistä tuli nyt siis viralliset kaupunkipoponi, ei nimittäin jalka helposti Missyissä väsy, kiitos tuon paksun pohjan päkiän alla. Syytän vieläkin Bubblea siitä, että altisti nämä verkkokalvoilleni ja syövytti ne siihen vastataisteluistani huolimatta. Pääsivät muuten myös Stellan jalkaan viimeisimmän Olivian jutussa. Näistähän saadaan pian seuraavat blogikengät! :D Ei sillä, näin mukavat korkokopottimet pitäisi kyllä jokaisella naisella olla muutenkin. Kiitos kenkäjumalat?

just let me pose mkay4

Sitten asuun, jossa olen taaskin asunut useampia päiviä: villamekko ja villasukkahousut, joiden päälle on vedetty leggingsit. Ei tule kylmä ohuissakaan tamineissa, kun materiaalit ovat lämpimiä, siis toisin kuin jäädyttäessäni jalkojani ilman villaa tuossa eräskin päivä. Viisi astetta kylmemmän puolelle ja sitten pitää jo vaihtaa villakankaiseen takkiin...

just let me pose mkay1
Villamekko - Filippa K, leggingsit - Vero Moda, villahuivi - Pierre Cardin, nahkatakki - JSFN

just let me pose mkay2

just let me pose mkay3

just let me pose mkay5

"Hani, mä lupaan, en osta enää kenkiä."

P.s. Aina välillä joku huomaa, että onpa tuo tukka taas kasvanut. Nyt taas vaihteeksi huomasin sen itsekin. Vajaa kaks kuukautta viime käynnistä ja harjas on jo ku jellonalla, varsinkin pienessä tuulenvireessä! Jellona pian syö sen söpön lammaspehkon (sillä hervantalaisella pikkupariisittarella varsinainen eläintarha kahden ihmisen yksiössään!)... Noh, ainakin sitä kiiltoa tallentui sittenkin vähäsen kameralle uusista päänpesuaineista. Osa kunniasta tietysti kuuluu myös rakkaustökötti Shine Blasterille, jolle ei vielä ole löytynyt voittanutta.

17 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Hihhihhii, pahoitteluni ;) Tai ei. En pahoittele. Koska ne on niin ihanat.

Mäkin onnistuin pysymään noilla pystyssä jokin aika sitten todella epätasaisella mukulakivikadulla, joka vietti alaspäin, ja puhuin samaan aikaan puhelimeen.. Suorastaan ihme. Mutta kaipa sitä vaan oppii niillä koroillakin kävelemään!

Tosin, haaveilen ottavani popot mukaan blogiristeilylle - jos laiva keikkuu järjettömästi, en takaa pystyssä pysymistä :P

Kamicha kirjoitti...

Minulla on Missyjen reisisaapasversio - ja olen kyllä täysin samaa mieltä kenkien käyttömukavuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

muuten kivat muta mun makuun ihan liian vähän korkoa, näyttää typerältä :| sun asus on tosi hieno :)

Maria kirjoitti...

Bubble, mä olen melkein varma, että noilla pysyy pystyssä myös keikkuvassa laivassa ;D

Kamicha, lisää empiirisiä havaintoja. :P

Maria kirjoitti...

Hehe, mulle kyllä 9,5 sentin korko on just passeli ;) Nimimerkki kahdessatoista sentissä koikoilut kyllä ottaa tosi pian kipeästi jalkoihin :P

Julia kirjoitti...

Jee mullaki on missyt ja oon samaa mieltä mukavuudesta !

Maria kirjoitti...

Mahtavaa! :) Siinäpä siis kengät worth having :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle taas liian korkeat korot :( :D

Kamicha kirjoitti...

Maria, nuo pitkät Missyt ovat kuvissa täällä: http://thedoorinmywardrobe.com/2009/09/those-long-ones/ - en ole nähnyt Vagabondin kaupoissa täällä, nettikaupasta bongasin.

Minunkin makuuni korkoa voisi olla vähän enemmän - mutta toisaalta... ...nää vaan on niin hyvät kävellä...

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kieltämättä mä olisin ollu vuosi sitten kans ihan samaa mieltä x)

Kamicha, aa joo, mä vähän kelasinkin et miltäs se taas näyttää et onko multa menny ohi kun en saanut päähäni :P Kiitos linkistä! :)

NinaV kirjoitti...

Mun mielestä nuo Missyt taas on ihan järkyttävän rumat! :) Käyttämäsi sana "kömpelö" kuvaa myös hyvin kengän ulkomuotoa. Mulla tulee tuosta muodosta aina mieleen sorsa, niin lintu kuin virtsa-astiakin. :) Uskon, että on hyvät ja pehmeät jalassa, mutta vaikka kuljen talvet kammottavissa UGGeissa niin Missyt jää kyllä tältä bloggarilta hankkimatta, mukavuudesta huolimatta. :)

Anniina kirjoitti...

Oliks noilla hintaa minkä verran? :) Ei kyllä olis paljoa rahaa shoppailla (kiitos Tallinnan risteilyn) mut oon jo kauan kattonu lyhyt vartisia korollisia nilkkureita ja noi olis kyl kivat!

Kiva asu ja kuvat myöskin!

Maria kirjoitti...

NinaV, kauneus on katsojan silmässä. Minun silmääni ne ovat hyvin kauniit ja viehättävät.

Anniina, 99 euroa on hintaa :) Kannattaa ehkä käydä ainakin kokeilemassa? ;) Kiitti :)

Salka kirjoitti...

Haha, noilla on kyllä hyvä mahdollisuus mbk:ksi, eli muotibloggarikengiksi, sillä itsekin suunnittelen niiden ostamista-ja syytän myös Bubblea, joka kyseiset ihanuudet tietoisuuteni toi :D

Anna-Maria kirjoitti...

Haha täällä kans yksi Missyjen onnellinen omistaja! Voidaan sitten laskea, että kuinka monella nuo on blogiristeilyllä jalassa. :D

Maria kirjoitti...

Hehe, mahtavaa, blogiristeilyä odotellessa... ;)

Silja kirjoitti...

Voi APUA, miksei noita voi olla mun värisinä (musta on kiellettyjen listalla)? Tai on muistaakseni vaaleanruskeina, mutta ne olivat mokkaa, eivätkä jostain syystä sytyttäneet yhtään..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...