17.10.2009

Thierry Muglerin Alienista Se Oikea?

Hajuvesisuosikki uupuu edelleen, joskin nyt on sentään testereitä nuuhkittavana. Joskus aiemmin loppukesästä pähkäillessäni hajuvesiä minulle ehdotettiin Thierry Muglerin erikoista Alien-tuoksua. Muistelin joskus haistelleeni sitä, ja mielikuviini oli syöpynyt ajatelma jostakin liian makeasta ja liian voimakkaasta. Koska edellisestä kerrasta kuitenkin on jo vuosia ja saatan jopa sekoittaa sen johonkin toiseen, nuuhkunenä meni ja haisteli uudemman kerran.

Ihan ensiksi täytyy todeta tästä mystisestä, futuristisesta ja uskomattoman mieleenpainuvasta tuoksusta, ettäpä whoa, se muuten on ja pysyy kiinni siinä, mihin se tarrautuu! Luultavasti mikään tuoksu ei ole ihollani pysynyt yhtä pitkään, ja Alienilla kyllästämäni testerilappukin tuoksui tietokoneeni vieressä varmaan toista viikkoa, tasaisesti tuoksumolekyylejään suuntaani tuprutellen. Ihan oikeasti, tuoksu oli tietokonealueellani selvä kuin pläsi valehtelematta yli sen viikon. Kun jossain vaiheessa testerilappunen päätyi lompakkooni, voitte arvata, että nyt kaikki setelini ja korttini tuoksuvat Alienilta, bussikorttia myöten.

Ja mikä parasta, tuo voimakas tuoksu on nenääni miellyttävä! Muussa tapauksessa en kenties pitäisi positiivisena asiana sitä, että kaikki omaisuuteni pikkuhiljaa alkaa tuoksua violetilta nesteeltä... Tätä aionkin seuraavaksi testailla ja tuprutella ja tunnustella ja hajustella - ehkä Se Oikea voisikin olla tämä. Onhan sillä oikea tunnelma, meno ja meininki, kestävyys titaanien luokkaa ja se scifiteema!

Mainos Thierry Muglerin Alienista vuodelta 2005:


Tuoksua kuvataan Sephora.comin sivuilla näin:
" Discover Alien, radiant and mysterious, the elixir of absolute femininity. Be seduced by the soothing solar energy of this extraordinary fragrance from elsewhere. Luminous like a brilliant solar flower, the fragrance exudes a positive energy, charged with mystery. Evoking the scent of wood warmed by intense sunlight, Alien is sensual and intriguing, yet as soft and rich as the caress of cashmere.

Notes:
Solar Accord, Jasmine Sambac, Green Notes, Cashmeran, Vanilla, Transparent Amber."

4 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Pikkusisko käyttää Alienia, ja kyllä, se tuoksu tuntuu nimenomaan pysyvän.. ;) Mutta ei huono tuoksu ollenkaan! Ei tosin minulle tarkoitettu.

Löysitkö Alienia ihan täkäläisestä kosmettiikkaputiikista/-osastolta? Meinaan sitä on ollut hankala löytää Suomesta, tosin nyt Hgin Stockalla en ole etsinyt sitä, mutta Oulussa ei ollut. Laivalta siis tuotu systin puteli.

Maria kirjoitti...

Sinnikkäästi se on jo muutaman vuoden kököttänyt yhdellä ja samalla hyllyllä Tampereen Stockalla.. :P

Elwyn kirjoitti...

Mulla on Alienia suihkugeelinä.. Sekin tuoksuu ja pitkään :) Ei ihan oma suosikki mutta sain sen joskus tuomisina.

vzio kirjoitti...

told you so, muistelit sitä angelia ihan varmasti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...