15.10.2009

Testissä Tigi Bed Head Brunette Goddess -shampoo ja hoitoaine

brunette goddes

Uusin tuossa taannoin shampoo- ja hoitoainevalikoimaani. Vaikka Tigin Dumb Blonde -sarja toimii hiuksiini aivan loistavasti, kaipasin jo vaihtelua. Vuolaista kehuista rohkaistuneena hankinkin sitten uusiksi luottokavereiksi Tigin Brunette Goddess -sarjan päänpesutuotteet siinä toivossa, että ne antaisivat kiiltoa, hoitaisivat mukavasti ja tekisivät hiuksistani entistäkin pehmeämmät. Vaihtoehtoina harkitsin kiharoita korostavia, raikkaan tuoksuisia Foxy Curls- sarjan tuotteita, mutta niistä luin lopulta huomattavasti enemmän negailua kuin Brunette Goddessista. Se ratkaisi asian.

Muutaman ensimmäisen pesukerran perusteella voin sanoa muutaman plussan ja miinuksen:
Plussia:
+ Tekee hiuksista todellakin ihanan pehmeät ja kevyet - paljon katosi karheutta luonnonkiharista, kunhan tukka kuivui pesun jäljiltä. Saman vahvisti myös taipuisan suoratukkainen ponihäntämies, joka myös kokeili tuotteita painostuksestani.
+ Aivan kuin tukassa tosiaan olisi asteen verran enemmän kiiltoa kuin aiemmin. Ei kuitenkaan mitään niin suurta eroa, että se kameran kortille tallentuisi.
+ Shampoon toffeinen tuoksu on pehmeä, makea ja rentouttava. Yhdessä kookoksen hajuisen suihkusaippuan kanssa pehmeä, aromaterapeuttinen kylpykokemus on aika täydellinen, jos siis vaan pitää pehmeistä ja karkinomaisista tuoksuista.

Miinuksia:
- Hoitoaineen toffee-manteli-marsipaaninen tuoksu taas ei miellytä kovinkaan paljoa. Jos hoitsikka ei pelittäisi tukassa hyvin, lähtisi kaksikko kiertoon kohti seuraavaa kotia. Onneksi tuoksut haihtuvat hiuksista niiden kuivuttua.
- Shampoon jäljiltä hiukset tuntuvat jonkin verran kitkaisilta ja takkuisilta. Näin kuulemma joidenkin kosteuttavien tuotteiden kuuluukin toimia, hoitoaine sitten silottelee (onneksi). Omaan käteen kuitenkaan takkutukka ei tunnu kivalta.

Näillä näkymin Brunette Goddess on täyttänyt odotukseni. Käytän näitä ihan mielelläni ainakin nyt jonkun aikaa, katsotaan mitä tukalle tapahtuu vähän pidemmällä aikavälillä. Hieman olen pettynyt hoitoaineen tuoksuun, mutta se on aika puhtaasti makuasia.

10 kommenttia :

Mrs Cupcake kirjoitti...

Hmm olen miettinyt pitäisikö ostaa uudet törpöt tuota tigiä kun entiset superstar-pullot loppui. Joten tämä arvostelu tuli hyvään saumaan,kiitos!

Maria kirjoitti...

Kiva kuulla! :)

Liina kirjoitti...

Tigillä on minusta kyllä kaikki tuoksut enemmän tai vähemmän kamalia. en vaan arvosta ällömakeita tuoksuja :(

olen itse asiassa ihan rikki siihen, että se uusi rokkisarjan kiiltoneste haisee mun nokkaan erityisen oksettavalta mansikkaiselta esanssilta. tuntuu vistolta läträtä sitä hiuksiin mahtavan teepuun öljyltä tuoksuvan shampoon jälkeen. harmi, että se kiiltoneste todella kuivattaa hiukset nopeammin, joten se on melkein pakkotuote tätä nykyä.

Maria kirjoitti...

Aww :/ Nojoo, enmäkään kaikista tykkää kyllä, se CF -kiiltoseerumin ananaksisuus esim. ei iskenyt, vaikka ananaksen ystävä olenkin. Foxy Curlsin kiharaneste kyllä sit taas tuoksuu ihanalta :P Ja jännä, mun nenään sit taas se (ihanan loistava mahtava!) kiiltoneste ei tuoksu juuri miltään :P

Lumikki kirjoitti...

Oi, mä olen ollut Brunette Goddes:iin todella tyytyväinen!

Mulla on luonnostaan tosi pörröiset ja karkeat hiukset ja tosiaan BG-shampoo ja hoitoaine siloittavat pörröä.

Ja voin lisätä sun listaan lisänä plussaksi pumppupullojen pitkäkestoisuuden, ostin omani maaliskuussa ja vieläkin niitä on jäljellä!

Maria kirjoitti...

Joo, mulla kans vielä Dumb Blondea jäljellä ja yli vuosi sit ostettu pullot... :D Ku vertaa siihen miten usein noin muuten saa olla shampoita ja hoitsikoita ostelemassa ni ei se tigeily nyt lopulta niin kovin kalliiks sen rinnalla tuu ;P

Kirahvi kirjoitti...

Itsekin ostin nämä pullot muutama viikko sitten ja vasta myöhemmin tajusin, että Brunette Goddess sisältää silikonia. :/ Päänahkani ei kestä silaria ja nyt saan raapia kupoliani jatkuvasti. Haluaisin ostaa Oatmeal&honeyt, mutta nuo tweenit kestävät käytössäni lähes vuoden, joten ei hetkeen kannata. Voi buu.

Maria kirjoitti...

Harmillista :/ Mulle ei oo koskaan tullu silikoneista ongelmia, joten toivottavasti mä en päädy nytkään raapimaaan päätäni :F Kurja juttu, että sulla oli huonoa tuuria :/

Inaria kirjoitti...

Olenajatellut testata samoja tuotteita. Antavatko ne myos varia hiuksiin? Kannattaa kokeilla Tigin suihkugeeleja, ne on tosi riittoisia ja tuoksuvaihtoehtoja on monia.

Maria kirjoitti...

Niiden pitäisi buustata brunettia väriä, mutta en ole huomannut, että niistä jäisi väriä päähän, ja samaa ovat arvostelijatkin sanoneet. Sinänsä mua se ei haittaa yhtään, haluun vaan sen kiillon ja tasasuuden :) Joo oon joskus katellu et niillä on semmosiaki ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...