30.10.2009

Susipaita

Pukeutumiseni viime päivinä on ollut hyvin yksinkertaista ja kunnianhimotonta: mielessä siintää lähinnä huomisen pikkujoulubileet ja kokonainen päivä huippujen tyyppien kanssa. Ratkaisin lopulta myös pukeutumiongelmani, ja olenkin asuuni aika tyytyväinen.. Tästä lisää siis myöhemmin, näette sitten! ;)

Eilen kuitenkin piipahtelin ihmisten ilmoilla hankkimassa nyyttikestipikkujouluihin ruokatarpeita ja asuani ajatellen uudet sukkahousut näppärästi rikkomieni tilalle. Aika kauan ne lähikaupasta ostetut Pirkat kestivät käytössä, hankin ne tyyliin viime keväänä! Toisaalta käyttöä niille on ollut aika vähän ja allekirjoittanut on muutenkin ylivarovainen aina vaatteiden kanssa. Päällä rohmuamisreissulla seuraavaa:

simple wolf tee3

simple wolf tee2

simple wolf tee1
Nahkatakki - JSFN, susipaita - Silja Line Tax Free, villatakki - Filippa K, farkkuleggingsit - Pieces, saappaat - Vagabond

Mukavaa perjantai-iltapäivää kaikille, ja muistakaa, että huomenna kaupat on kiinni!

12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

http://naurunappula.com/kuvat/475004/amazing_shirt

;D

Maria kirjoitti...

x)

teresa kirjoitti...

Tosiaan hyvä huomautus, että kaupat on huomenna kiinni! :D Onneksi kuitenkin joulun lähestyessä kaupat on auki sunnantaisinkin.:)

Maria kirjoitti...

Joo, ei tarvi koko viikonloppua kärvistellä nälässä jos ruokavarasto loppuu tänä iltana yheksän jälkeen... :P

Tiina kirjoitti...

Kaupat on kiinni, paitsi jos asuu Torniossa rajan tuntumassa jolloin kaupat on erikoisluvalla auki ;) Mä en varmaan ikinä enää totu siihen että kaupat ei olekaan auki joka päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan mustaa, näyttää niin kotoisalta! Tai no, nahkatakkia itselläni vierastan, en varmaan tule koskaan hankkimaan. Enkä noille kengille lämpene.. Mutta sulle sopii! :)
Mä oon näköjään nyt niinn iloinen, et pakko oli jotain kommentoida. Sun jutut saa mut usein hymyilemään. Ja tykkään tyylistäsi. Pakko myöntää et yleensä luen vaan asujutut, ja muut jos ei oo liikaa tekstiä! Kuvat on hyviä ja mielenkiintoisia. Mutta on hyvä et täältäkin löytyy kaikenlaista, vähän niinku jokaiselle jotakin XD

Noniin, nyt mä lopetän tän lätinän... Hauskoja pikkujouluja!

Maria kirjoitti...

Tiina, kätevää! :D

Anonyymi, kiitos kovasti! :) Hih, mäkin lueskelen vähän eri blogeja vähän eri tavoilla, joistakin katon lähinnä kuvat, joistakin lähinnä videot... Kiva kuulla, että tykkäät blogistani ja hauskaa, että kommentoit, kommentoi toki jatkossakin! :) Mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

Kati kirjoitti...

Kysyn sinulta jotakin liittyen siihen postaukseen jossa sait melkoisen kommentti vyöryn. En siis ota kantaa ko. asiaan, mutta..
Jossakin vastauksessasi manitsit Ubuntun. Miksi mainitsit yhden Linuxin distribuution, (joka kyllä ammattikäytössä rokkaa)etkä Linuxia noin yleensä? Luulisin, että sinun henk.koht. käytössäsi ei kovasti ole distribuutiolla väliä.
Vai onko hommat ja sanat lähipiiristä omaksuttuja mahdollisesti?

Maria kirjoitti...

Mainitsin Ubuntun siksi, että haluaisin käyttää nimenomaan Ubuntua, enkä mitä tahansa Linux-käyttistä. Ubuntu siksi, että olen nähnyt sitä käytössä ja kokeillutkin, ja se on tosiaan vaikuttanut aika helpolta ja käyttäjäystävälliseltä. En osaa koodata, joten minulle kelpaa mieluiten sellainen käyttis, jonka käyttäminen on.. no, mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. :)

Maria kirjoitti...

Ja hei, miehen 80-vee vaarikin osaa käyttää Ubuntua. Se on aika lailla tavikselle kotikäyttäjälle suunnattu, toisin kuin monet muut vaihtoehdot. Sitä aika varmasti osaa kuka tahansa käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Semmosta vaan, että sulle sopi paremmin vaaleat tai punaiset hiukset, malli on ok..

Maria kirjoitti...

No mä ite tykkään näistä nykysistä kyllä aika paljo ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...