6.10.2009

Shoppailija kaipaa shopperia

Haluaisko joku lahjottaa mulle noin 900 dollaria? Olis meinaan tilausta yhdelle upealle, tilavuudeltaan elämän kokoiselle ja viileästi viillellylle Wangille.

Image and video hosting by TinyPic
Laukussa on vuori, ei siis huolta siitä, että tavarat tippuisivat nahkapinnan reikien välistä!

Mulla on toisin sanoen ostoslistalle päätynyt jo aikaa sitten yksi kappale hyvin tilavia, nahkaisia, särmikkäitä nahkalaukkuja, jotka kulkevat vähintään olalla kätevästi, ovat semi-ajattomalla tavalla kiinnostavia, ja joiden kanssa voisin jumittaa vuodenajasta, tilaisuudesta, vuorokauden ajasta ja vuodesta toiseen. Laukkujen kohdalla olen kiintyjätyyppi - hyvää ja toimivaa en nopeasti halua vaihtaa, ja laukusta toiseen tavaroiden siirtely koitteleekin usein organisointikykyä. Aina jää jotain kelkasta. Ei ole hyvä tämä.

American Apparelin nylonlaukku taas on upea ja mahtavan tilava, mutta vuori siitä puuttuu ja olenpa onnistunut jo reiänkin ohueeseen materiaaliin kolhaisemaan. Nahka olisi vain vähän naarmuuntunut. No, on se ollut jo hyvän tovin ahkerassa käytössä, ei ollut kertakäyttöostos.

Kuva: Shopbop.com

4 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Huh. Onpa se.. en keksi sanaa. Eläimellinen? Ja viileä samaan aikaan. Taisit säkin aamulla ihkuttaa Lumin laukkuja Stellan blogissa. Kunnon laukkupäivä tänään! Ja näppis on kuolassa..

Maria kirjoitti...

Hehe, naureskelin samalle aamummalla, mä kun olin tän postauksen vääntänyt joskus eilen jo :D Grat minds ja sitä rataa taas :D

Iiks, huomenna se on, huomenna se on... ;)

Juliet kirjoitti...

Itsehän kuolaan Lumen laukujen perään.

juliet xxx

Maria kirjoitti...

Niillä sais olla kunnollinen nettiputiikki ja tarkempia tuotekuvia ja hintatietoja ja kaikkea :PP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...