27.10.2009

Röyhelö

Eilen puin päälleni kaapista vastaan möyrineen paidan, jota minun on ollutkin tarkoitus käyttää tässä näin syksymmällä. Nooralta perityssä topissa on jännittäviä, suorastaan veistoksellisia yksityiskohtia rinnalle ommeltuna ja hihansuissa samasta matskusta jännittävät siivekkeet. Alle puin American Apparelin makkarankuorimekon (joka on käytössä ikävästi osoittautunut pieniharteiselle vähän hankalan malliseksi syvän selkämyksen ja leveän kaula-aukon takia...) ja päälle viluissani vielä villatakin.

Paidassa on mukavasti ihan hyppysellinen romantiikkaa ja gootahtavaa vibaa - tämän verran nielen sitä varsin helposti. Röyhelöhameille sanon kuitenkin edelleen henkilökohtaisen ein. Sen sijaan pitkiä ja yksinkertaisia hameita, joista Aurorakin tuossa kirjoitteli, voisin harkitakin, jos siis opettelisin vihdoin itsenäisesti lyhentämään asioita. Senhän kun nyt tietää, että maksimekot ja pitkät hameet ovat asioita, jotka ovat oletusarvoisesti aina ja ikuisesti pätkille liian pitkiä. Mokomat mitotukset. -.-

gothy1

gothy2

9 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Tuo paita on kyllä varsin kiva!:)

bubble kirjoitti...

Sulkasatoa! The Crow -vibat selkeästi. Vielä jos paita olisi nahkainen, niin.. Toinen asia, joka tulee mieleen, on sudenkorennot.

Rhia kirjoitti...

Ihana paita, mulle kans tommonen. Goottivibat on ihan jees. Mulla tulee goottiviboja näistä mun uusista mustista housuista.

Sipriina kirjoitti...

Hei toi on kyl tosi kiva paita!!
I like it :)

Maria kirjoitti...

Kiitti hei kaikille ^^


Crow olikin hyvä heitto tuohon, taisin juuri alkaa tykkään paidasta vielä vähä enemmän.. :PP

ladyam kirjoitti...

Just eilen ihastelin netistä saman tapasta paitaa, tosi jeees siis ! :)

Ence kirjoitti...

Todella onnistunut asu. Paita on kaunis. Iskee etenkin nuo "olkasiivekkeet" ja hihojen pituus on juuri oikea.

Maria kirjoitti...

Ladyam, kiitti :)

Ence, kiitos! :) Ne on kyllä hienot :)

NooranElämää kirjoitti...

Ihme kun kukaan ei nillitä, että miks tolla läskillä on ollu noin pieni paita :D No ei ollu mun vika, että ebay-myyjä oli typottanut ja yritti myydä paitaa sata numeroa isompana :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...