11.10.2009

Ponihäntäasenne

Vaihtoehtoisista hiustyyleistä innostuneena laitoin tukan kiinni. Vois kai laittaa useamminkin. Tyyli sitä paitsi sopii hyvin päheään päivään ja tylyihin poseerauksiin!

Yksinkertaiselle asulle jälleen mausteensa antavat kengät, jotka voisi vaikka syödä. Niiden maku tosin olisi mistään kermaisasta ja makeasta kaukana, vaan ne maistuisivat kenties pippurilta ja salvialta, mukana ehkä hyppysellinen savunmakuista chiliä. Jännittävää miettiä, miltä erilaiset fiilikset maistuisivat.

rock moves2

rock moves1
Nahkatakki - JSFN via Ello, t-paita - Filippa K, farkkuleggingsit - Pieces, kengät - Topshop, rannekorut - H&M Men, sormus - Glitter

Tänään ohjelmassa pitkin iltaa vähän wowitusta ja kenties iltapalan kanssa Babylon 5.

HUOMIO! Niille, jotka eivät aio viettää iltaansa WoWin ja Babylon vitosen kanssa, voin suositella Nelosen elokuvaa Ihmisen pojat, klo 21.00. Kuuluu yksiin suosikeistani.

10 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu ja nuo hiukset sopii sulle tuolleen! =)

avara maiju kirjoitti...

juu oon samaa mieltä ponnarist. mageet kengät ja asusteet! :)

http://avaramaiju.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, mulla on varmaankin joku henkilökohtainen ongelma tuon Ihmisen pojat -leffan kanssa. :D

Se on elokuva, josta HALUSIN pitää ja joka periaatteessa voisi olla loistava, mutta silti - se oli mielestäni ihan kamala, joku siinä vain toimi harvinaisen huonosti, en vain voinut sietää sitä, kuuluu omalle listalleni "maailman huonoimmat elokuvat" (ja sille listalle pääsee vain oikeasti käsittämättömällä tavalla epäonnistuneet elokuvat, joiden ei kuuluisi olla huonoja, leffat joista en muutenkaan pitäisi eivät ole huomionarvoisia). Niin paljon hukattua potentiaalia!

Sitten seuraan kauhulla, miten siitä on hyviä arvosteluja ja monet ihmiset kutsuvat sitä hyväksi elokuvaksi. Eiiii, en vaan koskaan tule ymmärtämään. :D Jotenkin vaan ei minun ja kyseisen leffan kemiat ihan kohdanneet. En enää kyllä osaa eritellä mikä kaikki siinä mätti niin pahasti omissa silmissä, kun siitä on jo aikaa kun sen näin, mutta eniten suututti se hukattu potentiaali.

Maria kirjoitti...

Hehe joo no kaikki ei voi tykätä kaikesta :) Mulla oli vähän muuten samat fiilikset I Am Legendin kanssa, näin siinä kans hirveesti just sitä potentiaalia, ja sit se käytettii johonkin suurimmaks osaks turhaan... :P Leffan eka puolisko oli vielä hyvä mut sit se meni kaameaks :P Kirja oletettavasti taas huomattavan paljon nerokkaampi.

Roasted Garlic kirjoitti...

Hei :) Joskus puhuit siitä, miten haluaisit Antti Asplundin ristin, jos sitä voisi ajatella jonakin muuna kuin ristinä. Rupesin sitten pohtimaan, josko tästä haastattelusta olisi mitään apua... Melko monta muuta merkitystä tässä mainittu ihan suunnittelijan taholta. Kopioin tähän ja laitan lähdeosoitteen perään.

"Ristin ristiriitaisuus

Antti Asplundin, 26, omaa nimeään kantavan projektin symboli ja eniten myyty tuote on kreikkalainen risti.

— Onhan ristiriipus vanha idea, mutta vanhasta pitää aloittaa. Risti on ollut mukana ihmiskunnan alusta lähtien. Se on esiintynyt jo luolakirjoituksissa. Kristinuskon ohella monissa muissakin uskonnoissa ja kulttuureissa risti on vahva symboli, ihan niin kuin ympyrä, puhelee Asplund.

Vain pitkäperjantaisin kirkossa käyvä muotisuunnittelija suunnitteli ristin osaksi ensimmäistä kokoelmaansa, jonka teemana olivat hautajaisvaatteet. Risti ei silti merkitse taiteilijalle pelkkää uskonnollisuutta.

— Yhtä paljon kuin se on risti, se on ruksi tai plusmerkki. Se on myös roomalaisten numeroiden 10. Valitsin tietoisesti kreikkalaisen ristin, koska se on niin monimuotoinen.

Risti on jäänyt pysyväksi osaksi Asplundin kokoelmia hautajaisteeman jälkeenkin.

— Kun risti laitetaan vaatteen päälle, siinä on jotain ristiriitaista — asu saa uuden merkityksen. Se osoittaa, ettei kaikki ole niin mustavalkoista ja yksinkertaista. Risti on vähän kuin tekstin yliviivaus: ensin kirjoitat ja sitten yliviivaat eli asia onkin toisinpäin, sen kääntöpuoli.

Asplund on luonut kaulakoruja myös paljon arkisemmista asioista kuten kammoista ja pensseleistä, mutta vain risti kulkee mukana kokoelmasta toiseen.

— Kevään Poisongardens-kokoelmassa risti edustaa toivoa."

http://www.vantaanlauri.fi/arkisto/2008/2008-06-12/ajankohtaista/Korttihuivista_kalastajan_kenkiin

Maria kirjoitti...

No risti mikä uskonsymboli, vaikkei olisikaan ainoa merkitys, en halua sitä kaulaani kiikkumaan :P

Stazzy kirjoitti...

Ristin kanssa tilanne on vähän sama kuin vaikka hakaristin kanssa. Se yhdistetään niin vahvasti tiettyyn ajatusmaailmaan, että loppujenlopuksi on aivan turha todistella, kuinka "tää on ikivanha symboli ja ei liity".

Sillä ihmisten mielissä liittyy.

Niin kauan kuin en kykene muuttamaan kanssani kosketuksissa olevien ihmisten ajatusmaailmaa kollektiivisesti, en halua ristiä kaulaani, sillä en halua ohikulkijoiden silmissä leimautua uskovaiseksi. Samalla tavalla kuin en käytä hakaristiäkään.

Maria kirjoitti...

Nojoo, just noin se kyllä mullakin menee. En monissakaan asioissa välitä mitä ihmiset ajattelee tai luulee, mutta tässä asiassa jostain syystä välitän :D Ja noh, siltikin pitäs eka saada ittensä uskomaan ettei tässä rist...plussa-yliviivaus-roomalaiskympissä-mikä-lienee-merkissä(!!!) ole mitään onglmaa suhteessa omaan maailmankatsomukseeni :P

Laura kirjoitti...

Heh, mulla on jokapäiväisessä käytössä ihan tavallinen kultainen risti (olen uskossa), mutta tuon Asplundin "ristin" olen aina nähnyt nimenomaan plussana tai vaan jonkinlaisena kuviona ilman symboliikkaa :) Huolisin sen asusteeksi, mutten osaa käyttää noin isoja koruja.

Arvostan kyllä todella paljon sitä, että ihminen miettii asioiden symboliikkaa ja niiden antamaa viestiä ennen kuin pukeutuu sellaiseen. En vedä vihanneksia nenääni, jos ateisti käyttää vaikka sitä perinteistä ristikorua, mutta ihmettelen, miksi hän niin haluaa tehdä, kun tässä yhteiskunnassa risti on nimenomaan kristinuskon vahva symboli.

Itseasiassa mun piti tulla vain kommentoimaan asukuvia :D Tykkään hirveästi noista käsikoruista ja sormuksesta! Tukka on kans kivasti, vaihtelu on hyvästä. Mutta tuli ikävä sun ihanaa kiharapörröä :) Harvoin pidän erityisen viehättävänä vaaleaa tai lyhyttä tukkaa, mutta sun kuvia jaksaa aina katsoa jo pelkästään ihanien hiusten vuoksi! Menisin heti sun kuvan kans kampaajalle, jos tuollaiset hiukset vaan sopisivat tähän naamaan... Olen jopa alkanut sun tukkakuvien myötä pitää omista luonnonkiharoistani, ja suoristusrauta on saanut kerätä pölyä hyvän aikaa ;)

Maria kirjoitti...

Hehe, kyllä tota lammastukkaa varmasti näkyy runsaasti edelleen, mut pieni vaihtelu on aina kivaa :) Mahtava kuulla, jos joku on vähän enemmän sinut omien kiharoidensa kanssa ansiostani, tiedän kyllä miten tuskastuttava tunne se on tapella niiden kanssa ja haaveilla "paremmasta" :) Oikeella leikkauksella ja värillä (ja hyvällä hoidolla myös) kuitenkin moni murhe ratkeaa ja pöheiköstäkin tulee sellanen et sen kanssa elää ihan mielellää :)

Ja kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...