23.10.2009

Pinkki

Tänään ajatellaan taas rintasyöpää, pukeudutaan pinkkiin ja toivottavasti tuetaan rintasyöpätutkimusta edes ajatuksen tasolla. Konkreettisimmillaan jokainen voi aloittaa rintamuksensa säännöllisen kopeloinnin tänään.

Vuosi sitten pukeuduin pinkkiin tällä tavalla:

Supporting breast cancer research

Kyllä, olin liikkeellä juuri noissa vaatteissa, no, kengät toki oli myös jalassa ja takki päällä. Sittemmin olen hankkiutunut kaikista pinkeistä vaatteistani eroon, joten tänä vuonna tämä väri-iloittelu jää minulta kyllä valitettavasti väliin. Teillä muilla on kuitenkin on nyt tilaisuus! :)

Roosa nauha -säätiön sivuille tästä.

8 kommenttia :

Sara kirjoitti...

Hahah, näytät tuossa kuvassa todella paljon nuoremmalta, voisin luulla että kuvassa on joku tyyliin 15-vuotias :) Vaikea kyllä enää kuvitella sua tuollaisissa vaatteissa. Suunta parempaan ;)

Rhia kirjoitti...

Hmm... mulla taitaa olla peräti yksi pinkki vaate, mutta mun pukeutumislaboratorio ei ole kerennyt vielä niin pitkälle. Eiku sori on niitä kaksi mut toinen on tuulipuvun housut enkä todellakaan laita niitä töihin päälle. Tyydyn siis olemaan vain henkisesti mukana.

Joy kirjoitti...

Kylläpä näytät nuorelta kuvassa! Ja tämä nyt ei tarkoittanut sitä että näyttäisit tänä päivänä vanhalta...

Maria kirjoitti...

Ehän mä tuollonkaan noin joka päivä pukeutunu, ainoostaan pinkkipäivänä! ;D Mutjoo, nuorelta kyllä näyttää, se on varmaan toi tukka ja kuvakulma ja ilme. -.-

Micci kirjoitti...

Mä en omista yhtään pinkkiä vaatetta, joten jää taas tämä multa väliin. Laitoin kuitenkin päälle punaista, joten eikös sekin voitais laskea..? ;)

NooranElämää kirjoitti...

Kuvasta tulikin mieleen, että olishan mulla shokkipinkit legginssit... :D Mutta ehkä mä tyydyn vaan siihen roosaan nauhaan kun en haluis laittaa niitä legginssejä.

mari kirjoitti...

Mä missasin pukeudu punaiseen-päivän ni repäsin tänään sitte kunnolla :D

Kynnet kirjoitti...

Omasta vaatekomerosta ei pinkkiä valitettavasti löytynyt, jäipä sitten sekin väliin :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...